Boşanma aşamasındayım ama korkuyorum:(

8 alık evliyim boşamanın aşamasın da yım ama KORKUYORUM eşimi bırakmak istemiyorum ama kayananam dayanılır gibi değil 21 yaşında DUL kalmaktan korkuyorum doğu da küçük bi ilçede yaşıyorum kamu görevlisiyim ama uzağa tayin gitmemm zorrr..yetişiiinnn..

eger eşini seviyorsan sabret derim kaynana faktörü çok önemli ama hep şunu derim evlilik araba gibidir ön teker yürümez ise arka tekerde yürümez daha çok gençsin önünde uzun yıllar var aglamaya yıpranmaya degmez ve çocugunda yok sanırım evladın varken ayrılmak daha zor inan bana yaşayan biri olarak sana yazıyorum allah yardımcın olsun canım...

Konu sahibi tayininiz çıkmadı mı daha, kurtulamadın mı kaynanandan ??
Ayrıca dul kalmak o kadar korktuğun gibi olmayacaktır ailen arkandaysa. Ama bir de bu kadar şeyin üzerine çocuğun olur da yine durumu düzeltemez de ayrılırsan çocukla dul kalmak çok daha zor olur. Daha yaşın genç kendini ezdirme, kararlılığını göster ki eşin de anlasın.

hepinize yürekten tşk ediorum tanımıorum ama yinede iyi ki varsınız ..:((

Konu sahibi tayininiz çıkmadı mı daha, kurtulamadın mı kaynanandan ??
Ayrıca dul kalmak o kadar korktuğun gibi olmayacaktır ailen arkandaysa. Ama bir de bu kadar şeyin üzerine çocuğun olur da yine durumu düzeltemez de ayrılırsan çocukla dul kalmak çok daha zor olur. Daha yaşın genç kendini ezdirme, kararlılığını göster ki eşin de anlasın

Back
X