Boşanma Aşamasındayım

Oxygeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
169
14
48
29
3 gün sonra mahkemem var ama boşanmak istemiyorum bunu kendisinede bir cok kez dile getirdim ama olumlu sonuç alamadım
ailevi sebepler her türlü en ufak şeyden bile artık kavga ediyoruz yorulduk ama boşanmak istemiyorum 1 tane cocugmuz var ne yapmam lazım nasıl unutacam nasıl toparlanacam

çok doğru ama ben beynime kalbime bunu anlatamıyorum işte

Neden boşanmak istiyor tam olarak sorun nedir?

Dilekçeyi anlaşmalı mi çekişmeli mi verdiniz . En kotu mahkeme günü hakime boşanmak istemiyorum diyip süreci uzatirsiniz. Lakin sadece kadının devam etmesi için zorladığı evlilik yürümez . Bugün değilse yarın biter bitmese bile sadece kağıt uzerinde yürür . Size psikolojik işkence yapar kendinizi değersiz hissedersiniz daha çok . Olanda bir olmayanda bin hayır var demişler .

Boşanan herkes igibi yapacaksınız nasilki ölüme dur gelme hazır değilim diyemiyorsak aynen öyle.....Birde uzmanlar bu konuda ne derse desin de bence boşanmak ölüm acısı kadar değil....Evladıni kaybeden anneye boşanma acısı vız gelir ....Allah yardımcıları olsun....Geçiyor konu sahibi geçmeyecek bir acı değil bu tabi siz çok takıntılı acı seven ondan beslenen eski eşle dünyaya gelmiş biri gibi değilseniz yoksa geçmez evet 30 yıl önce boşanıp hala eski eşi sayiklayanlarda var mevcut .....

Sanırım boşanma davası açacağını düşünmediniz ve şaşırdınız doğru mu?
Şimdi de pişmansınız.

Aileler ne diyor yok mu orta yolu bulmaya çalışanlar?

Adamın boşanası varmış. Kısacası kendinizden soğutmuşsunuz, ya ana kuzusu ya da aile yüzünden edilen kavgalarda siz haksızsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…