- 2 Temmuz 2020
- 12
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi Cansuyum_oglum
Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim evliliğim boyuca eşimden hem psikolojik hemde fiziksel şiddete maruz kaldim 7 aylık bir bebegim var 3 tane açılmış şiddet davası var ha düzeldi düzelecek derken kendimi kandırdım durdum ve nihayetinde çocuğa kadar uzadı şiddet şimdi boşanma arefesindeyim ama bazı soru işaretlerim var anlaşmalı boşanmak istiyor kendisi ama ben hak kaybı yaşamamak ve sonrasıni düşünerek çekişmeli boşanmak istiyorum ki (emimde degilim anlaşıp çabucak kurlulsammi diyede dusunuyorum). Ayri kaldığımız süre zarfinda oglum yeni sünnet olmasına rağmen ne çocuğumu bir kere aradı nede sorumluklarını yerine getirdi oglum babaya düşkün ben görsün diye aradıkça o beni engelledi çocuğu da görmek istemediğini ama mahkemede benden alacağını kaçıracağıni vs vs diye sürekli beni tehtit ediyor. Kendisi hem alkol hem uyuşturucu bağımlısı şimdi herkes kötü yorum yaoacak ama öncesinde boyle olduğunu kesinlikle bilmiyordum. Bu acılan şiddet davaları uyuşturucu faktörü babayla çocuğun görüşmesini engelleyebilirmiyim çekişmeli boşanma süreci nasil olur. Çocuğu benden alacağına dair inancı ise benim psikolojim bozuk olduğunu idda etmesini böyle bir hayat yasayan hangi kadının psikolojisi normal olur bilmiyorum.. lütfen yardım edin