• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma avukat siddet uyusturucu velayet

Boşanma arefesindeyim derken dilekçeler teatisi bitti mi? Yani karşılıklı dilekçelerinizi yazdınız mı? Ona göre yorum yapalım.

Değilseniz, davayı henüz açmadıysanız ya da cevaba cevap henüz verilmediyse iddialarınızı genişletebilirsiniz. Bu durumları avukatınız ayrıntılı ve hukuki bir şekilde ifade eder.
Eğer maddi durumunuz müsait değilse bulunduğunuz ilin barosundan adli yardım talep edebilirsiniz.
Çocuğun velayetini de çok ekstrem durumlar olmadıkça veya siz velayetini istemedikçe babaya verildiği pek görülmüş değil. O konuda içiniz rahat olsun.

Şöyleki deli gibi ağlasın babayı gördüğü an susuyor ne yazıkki babası hem melek hem şeytan normal zamanlarda inanılmaz ilgili bbebeğin bakimiyla falan birebir ilgilendiği için oğlumuzda nne baba farkı yok 2. Yuzu artık krizemi giriyor bilmiyor kullanması gereken zamanlarda olsa gerek çıldırıyor bebek bunun ayrımını yapamaz takdir edersinizki
Anlatmak istediğim tamamen yanlış anlaşıldı galiba

Boşanma arefesindeyim derken dilekçeler teatisi bitti mi? Yani karşılıklı dilekçelerinizi yazdınız mı? Ona göre yorum yapalım.

Değilseniz, davayı henüz açmadıysanız ya da cevaba cevap henüz verilmediyse iddialarınızı genişletebilirsiniz. Bu durumları avukatınız ayrıntılı ve hukuki bir şekilde ifade eder.
Eğer maddi durumunuz müsait değilse bulunduğunuz ilin barosundan adli yardım talep edebilirsiniz.
Çocuğun velayetini de çok ekstrem durumlar olmadıkça veya siz velayetini istemedikçe babaya verildiği pek görülmüş değil. O konuda içiniz rahat olsun.
Henüz açmadım dava yi anlasmalimi yoksa cekismelimi olmalı ikilemini yaşıyorum calisiyorum normal şartlarda ama şuan kredi fatura vs hepsi benim üstümde olduğu için avukat tutmam zor gibi baro çalışanlara da veriyirmu avukat

Henüz açmadım dava yi anlasmalimi yoksa cekismelimi olmalı ikilemini yaşıyorum calisiyorum normal şartlarda ama şuan kredi fatura vs hepsi benim üstümde olduğu için avukat tutmam zor gibi baro çalışanlara da veriyirmu avukat

Bulunduğunuz şehir Ankara görünüyor profilinizde. Adli yardımdan yararlanabilmek için gereken belgelerin linkini atıyorum. Başka bir şehirdeyseniz o şehir için araştırma yapabilirsiniz.

Biz kadınlar herşeyi bu kadar duygusal düşündüğümüz için kendimizi bitiriyoriz.yani 7 aylık bebek babasina çok düşkün deyip teli acmanız Çok yanlış . Adam sizin kendisiz yapamayacağını Anliyor ve poposu tavan yapıyor . bırakın o herif bebeğine kokusuna hasret kalsın .bı kebndin ize gelin yaaaa . Tut avikatini sal gitsin tırnağına kurban olsunkar kadının bebeğin sürünsün dursun ne daha duygusal düşünüyon hala.

Back
X