Boşanma avukatı arkadaşlar bı bakarmisiniz konu acil

Gurur yapmanın manası yok. Senelerini kaybetmiş o şahısla ve elinde 3 çocuk var.

Onların geleceği için alabileceğini almalı.

Yoksa yarın yeniden evlenir şahıs, çoluk cocuga karışır işte o zaman komşunuz pişman olur.
Evet aynısını söyledim bugün geberse maaşından 1 lirasını harcamicam dedi ama çocukları var ortada onları düşünerek hareket et dedim bende

Kizlar merhaba; komşum eşinden ayrılmak üzere 3 ay önce 3 çocuğunu da alıp köye annesigile gitti.Bosanma sebebi alkol ve şiddet.Dava açmadı henüz adamın açmasını bekledi.Adamda avukat tutmuş çocukları aliriz demiş avukat kadının sigortası yoksa demiş.Kadin şuan calismio sigortası falan yok.Cocuklari alabilir mi adam çocukların yaşları 4 7 ve 10...Kadının elinde darp raporu falan yok ama tehdit mesajları falan mevcut.Yardimci olur musunuz
Bosanma durumunda 0 7 yas arasi cocuklar annelerine verilir 10 yasundaki cocuga da sorulur kimi istiyorsun diye annesini isterse annede kalir cocuklar. Ayrıca 3 cocuk icin nafaka da alir darp raporu varsa tazminatta alir bildigim kadariyla

Evet aynısını söyledim bugün geberse maaşından 1 lirasını harcamicam dedi ama çocukları var ortada onları düşünerek hareket et dedim bende

Sigorta yok, iş yok ev yok ailesinin yanına sığınmış. Çocukları istiyor. Akıllı davransın.

Davranmayacaksa cocuklari istiyorum diye diretmesin. Kendi hakkı için değilse bile çocukların hakkını almalı.

Madem velayet istiyor , öyleyse cocuklarin hakkını çöpe atmasın . Büyük olsaydilar kendileri alırdı okul bitene kadar.

Adamla anlassin o zaman
İstedigin zaman gelir gorursun hepsi bende kalsin desin.
cocuklari almak adamin da isine gelmez,nasilsa kendisi bakmayacak anasina iteleyecek.
Aynen öyle yapacak zaten sırf kadının canını acıtmak için böyle yapio kadın çok duskun evlatlarina ordan vurmaya calisio kadını...Bakamaz kendine hayrı yokki yaz tatillerinde alsın gezdirsin gorussun ama hepsi bana verilsin die cabalio insallahta öyle olur...Konusulup anlasacak bı karakter degil

Aynen öyle yapacak zaten sırf kadının canını acıtmak için böyle yapio kadın çok duskun evlatlarina ordan vurmaya calisio kadını...Bakamaz kendine hayrı yokki yaz tatillerinde alsın gezdirsin gorussun ama hepsi bana verilsin die cabalio insallahta öyle olur...Konusulup anlasacak bı karakter degil
Adam ayrilmak istemiyor mu?

Kizlar merhaba; komşum eşinden ayrılmak üzere 3 ay önce 3 çocuğunu da alıp köye annesigile gitti.Bosanma sebebi alkol ve şiddet.Dava açmadı henüz adamın açmasını bekledi.Adamda avukat tutmuş çocukları aliriz demiş avukat kadının sigortası yoksa demiş.Kadin şuan calismio sigortası falan yok.Cocuklari alabilir mi adam çocukların yaşları 4 7 ve 10...Kadının elinde darp raporu falan yok ama tehdit mesajları falan mevcut.Yardimci olur musunuz
Size sadece verdiğiniz bilgiler ışığında yardımcı olabiliriz 4 7 ve 10 yaşındaki çocuklara sosyal inceleme raporu düzenlenir yaşamış olduğu ortam psikolojik durumu değerlendirilir uzman çocukla görüşür yüksek menfaati esas alınır görüş mahkemeye rapor şeklinde sunulur hakim 4 yaşındaki çocuk hariç 7 ve 10 yaşındaki çocuğa raporla çelişkili olmamak kaydı ile kiminle yaşamak istediğini sorar bu şekilde karar verilir 4 yaşındaki çocuk annenin bakım ve ilgisine muhtaç Bu sebeple genellikle anneye verilir

Back
X