Avukat degilim, ancak barodan tabii ki avukat talep edebilirsiniz. Fakat ben baska bir yere takildim. Durumunuzu duzeltince cocuklari alacaksiniz ne demek? Direkt ozel avukata gitmediginizden veya durumunuzu duzeltmek istemenizden maddi acidan iyi olmadiginizi anliyorum. Birikim demissiniz de yeterliyse neden cocuklarla gitmiyorsunuz? Yetersizse,. Hemen is bulabilecek misiniz? Hemen Ev tutabilecek misiniz? Hemen evi dayayip doseyecek misiniz? Hadi bunlari yaptiniz ve aldiniz cocuklari. Yine calisacaksiniz ve o esnada (is ve kazanciniza bagli) muhtemelen yine kres bakici tutamayacaksiniz. Duzen kurmaniz, birikim yapmaniz minimum 10 yil surer (sizin duzen dediginiz sey) bu ekonomide. E evden cocuklarinizi almadan cikarsaniz tekrar o adam size verir mi peki?
Gelmeye calistigim konuyu soyleyeyim. Cocuklari babaya birakmak ve yeni bir sayfa acmak istiyorsunuz. Iki iki dort. Herkesin dogrusu kendine.
Acikcasi yazmak istemedim. Ancak yine de cocuklariniz icin, belki sorunlu evliligin icinde gozunuze perde inmistir diye bir kez soyleyim dedim. Annelerin gozune perde inmez ama kimisi malum.
7 yas, 4 yas.. baba diyecek ki anneniz duzen kurup gelecek. Cocuklar da iyi peki madem diyecek.
Hatta ne diyorum biliyor musunuz? Madem niyetiniz bu. Kotu evliligi cekin daha iyi. Cocuklarinizin basinda olursunuz bari.
Sevmeden evlendiniz iki cocuk yaptiniz. Nereden tutulsa elde kaliyor konunuz.
Eger Siz saglikli oldugunuz halde cocuklari almadan cikiyorsaniz zaten almayin. Baba yani daha guvenlidir sizden . Isinize gelsin gelmesin. Bakis acim bu.