boşanma başlangıcında eşimin oğluma ettikleri

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
iki çocuğumla boşanmayı göze aldım ve dilekçe vereceğimi eşime sabah söyledim.Oğlum uyanır uyanmaz oğluma sarılmalar öpmeler bu son günümüz ben evden ayrılıyorum anne beni evden kovdu.Anne artık başkasıyla yaşamak istiyormuş falan filan.Çocuk bir afalladı .Seni de yanıma alayım mı?Beraber yaşayalım mı kardeşin de annnesiyle kalsın.Bir sürü saçmalık.Yavrum o kadar üzüldü ki kimse bu evden gitmesin ben giderim diye eşyalarını toplamaya başladı.
Ufacık çocuğa yaptıkları reva mı?nun küçücük dünyasında ne fırtınalar koparttı.Ben een az zararla nasıl atatırız diye hesap ederken yıllardır mutluymuş numarası yaparken bir çırpıda çocuğun kafasını allak bullak etti.6 yaşında daha yavrucum
Offf offf
Zor bir süreç beni bekliyor ne olur dua edin benim için....

Sizden ayrılmamak için çocuğu kullanıyor açıkça. Bu ne çirkinliktir!! Yavrum benim kurban olurum ben onun temiz düşüncesine.

Ya gerizekalı mı bu adam? Sinir oldum. Çocuğuna bunu nasıl yapar. Canım ya, nasıl saf, temiz bir kalbi var.

Sizin mi başkasıyla yaşayacağınızı ima etti yani oğlunuza
Çok üzüldüm ya kimbilir nasıl acımıştır oğlunuzun yüreği :5:

karaktersizmis gercekten

cocugunu seven adam boyle yapmaz

bilmiyormu okuzmu odunmu bu adam

yavrucak nasil uzulmustur

Böyle bir adamla evli kalmamanız isabet olmuş. Ezik!

Erkeklerin bir numaralı oyunudur zaten çocukları kullanmak. Daha 6 yaşındaki oğlunu düşünmeden nasıl böyle davranbilir ya inanamadım çokta üzüldüm Allah yardımcınız olsun :5:

Boşanmış bir anne olarak çok üzüldüm durumunuza.
Çocuğunuz 6 yaşında ama inanın bana söylediğiniz herşeyi anlayabilir.
Benim kızım biraz daha küçük sizinkinden. Oğlum daha da küçük.
Konuşuyorum onlarla. Kızım biliyor.
Bizim anlaşamadığımız için ayrıldığımızı, ayrı evlerde daha mutlu olacağımızı herşeyi konuştum onunla.
Siz de konuşun.
Başka birisini tercih etmediğinizi sadece aynı evde mutsuz olduğnuuzu ve çocuklarınızı çok sevdiğinizi anlatın ona.
Ve mutlaka yardım almaya çalışın.
Babasıyla ilgili sorular sorduğunda asla ama asla kötülemeyin.
Sonra bunu size karşı kullanabilir. Zaten sen de onu sevmiyorsun gibi.
Kararlı olursanız ve hep olumlu iyi cümleler kurarsanız size güvenecektir.
Ve sizin yanınızda olacaktır.
Sizi destekleyecektir.
Sakın ama sakın olumsuz cümle kurmayın.
Allah yardımcınız olsun.

iki çocuğumla boşanmayı göze aldım ve dilekçe vereceğimi eşime sabah söyledim.Oğlum uyanır uyanmaz oğluma sarılmalar öpmeler bu son günümüz ben evden ayrılıyorum anne beni evden kovdu.Anne artık başkasıyla yaşamak istiyormuş falan filan.Çocuk bir afalladı .Seni de yanıma alayım mı?Beraber yaşayalım mı kardeşin de annnesiyle kalsın.Bir sürü saçmalık.Yavrum o kadar üzüldü ki kimse bu evden gitmesin ben giderim diye eşyalarını toplamaya başladı.
Ufacık çocuğa yaptıkları reva mı?nun küçücük dünyasında ne fırtınalar koparttı.Ben een az zararla nasıl atatırız diye hesap ederken yıllardır mutluymuş numarası yaparken bir çırpıda çocuğun kafasını allak bullak etti.6 yaşında daha yavrucum
Offf offf
Zor bir süreç beni bekliyor ne olur dua edin benim için....

Allah'ın belası sırf kendi cıkarlarını gözetmek icin el kadar cocugun dünyasını alt üst etmiş. Bi temiz sopa istiyo

dangalak herif.
küçücük çocuğa kapanması zor yaralar açıyor çıkarları için.
çocuğunuzla konuşun ki çok fazla zedelenmesin psikolojisi.
gerçi çocuğa da ne denir ki:''senin baban 5 para etmez o yüzden böyle dedi'' de denmez.

bu adamdan niye boşandığını çok net anlayabiliyorum
bu nasıl bir bencillik
öz çocuğunun yıpranması bile umrunda değil

manyak herif böyle adamdan bırak koca olmayı baba bile olmaz çok doğru bir karar vermişsin boşanmak istemekle....

Allahım yolunuzu açık etsin...

Son düzenleme:
ne kadar ruh hastası insanlar var, size acı çektirmek ve sçluluk hissetmeniz için bunu yapıyor ama insan evladına nasıl kıyar aklım almıyor. biz de benzer bir durum yaşıyoruz, eşimin ablasıyla görüşmüyoruz ve kayınvalidem bizim alt katımızda oturuyor. eşimin ablası annesine geldiğinde bahçede oturuken duyduk çocuğa yani eşimin yeğenine seni istemiyorlar yukarı çıkma dediler. kulaklarımıza inanamadık. kendi nefisleri için çocuğu kullanmaları hem de kendi çcoukları ne kadar yazık ne kadar üzücü...

pedagogla görüşmelisiniz mutlaka eşiniz bu şekilde davranırken zaten travmatik olan bu süreci tek başınıza atlatmanız zor olacaktır.

çocuk deyince benim için akan sular duruyor
rabbim yardımcınız olsun

Aranızda öncesinde neler yaşandı bilmiyorum ama madem o kadar üzülmüş , o kadar kıymetliymiş ailesi, çocukları,
İş boşanma aşamasına gelinceye kadar aklı nerdeymiş.
Şimdi ufacık çocuk üzerinden sizin canınızı acıtmaya çalışıyor.
Allah yardımcınız olsun sizin de çocuklarınızında

Ben 3 yaşındayken anneme neden babamla ayrı olduklarını sormuştum. Neden babamın eve gelmediğini diğer babalar gibi bizimle kalmadığını. Annemde kucağıma yatıp herşeyi anlatmıştı ve ben de anlamıştım. Hiç de sorun çıkarmamıştım anneme. Çocuğunuzla konuşmayı deneyin. Gerekirse pedagog yardımı alın. Ama kocanızın bu şekilde davranmasına asla fırsat vermeyin. Allah yardımcınız olsun.

Canım aynı durumdayız ve bende bunları yaşamaktan çok korkuyorum çocuklarım için gidemiyorum seni en iyi ben anlarım onlar için susuyoruz katlanıyoruz ama herşey bi yere kadar Allah tüm kadınların yardımcısı olsun ve evlatlarımızı korusun

çocuğum her kapı tıkırtısında babam mı gitti diye tedirgin oluyor bugün.Bana ve oğluma bunu da yaşattı ya hakkımı helal etmiyorum etmiycem.

Boşanmış arkadaşlar mahkeme masrafı falan ne kadar tutuyor beni bilgilendirebilir miisiniz avukat tutmayı düşünmüyorum.Elimde darp raporu ve ertelenmiş cezası var.Bunlar işimi kolaylaştırır mı
Mahkeme için başlangıçta bir miktar ücret alınıyormuş galiba bilgisi olan var mı?
Adamın milyarlar parmağının ucunda güya ev alacaktık kredi çekmiştik.Fondu,dolardı,altındı parayla oynuyor. mahkeme için para istedim o çocukların parası oldu.Maaşımı alıp eksinin de sonuna getirirken o benim paramdı demedim bir kere şimdi taksitlerini ödediğim krediden tek kuruş alamazmışım.
Ayın 15 ini bekleyeceğim mecburen.

Back
X