Boşanma.........cok zor Allahımmm

zeplin88

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
1.075
848
323
Eski konularımdan anlarsınz çok güzel başlayan ama eşimin ruh sağlığı ve bana karşı hissizleşmesi ve bana psikolojik senin yüzünden bozuldu demesınden ayrılıyoruz. ki çok anlayışlı bir kadınımdır yine de tatilden döndük ben sana dokunamadım bile tatilde senden soğudum bu evlilik bitti dedi. ve küfürler hakaret tehdit her şey vardı ben boşanmak İstemediğim ıcın. ama dün yuzyuze knştk ve psikolojisi tamamen çökmüş evlerı ayırmıstık küfürler hakaretler ben de bıtrdı hayatım berbat ayrılmaya anlaşmalı boşanmaya razı oldum.Umarım bir gün değerimi anlar kaybetmesi gerek beni anlayabilmesi için. o da üzgün olmadı yapamadım dedi.önüme bakmak istiyorum kızlar, yardımcı olun tecrubelerınız varmı sankı sonum gıbı nefes alamıyorum çok kötüyüm nasıl anlatacağım sanki başkasını sevmem gıbı...kıtap okuyorum dua ediyorum ama İçimde yüreğimde acı var....

Ne kadar zamandır evliydiniz? Ne oldu da böyle oldu ki kendisi? Hani yuvanı yıkma diyeceğim ama adam böyleyken kalsan daha da zor olur senin için daha dayanılmaz olur, çocuk yok sanırım. İyi ki de yok. Mutlaka ama mutlaka iyi olacaksın emin ol

Yaşadıgınız süreç kolay degil sevdiginiz bir insanın yaşattıklarını kabul etmek hiç kolay degil
Ama hem kendiniz hemde eşiniz için bunu yapmalısınız
Boşanıp yeni dogru bir hayat kurmalısınız
Hakkınızda hayrlısı olsun

Eşin niye sizinle yapamiyor anlamadim.
Başka konularmi oldu. Baskasimi var yani senle olamadim derken niye ki bi engelmi vardi.
Yani niye evlendi o zaman anlamadim
Ben eski.konulari bilmiyorum ya pardon.

Normal şeyler hissediyorsunuz bence. Her şeyden önce alışkanlıklar var. Bu alışkanlıklardan ötürü yeni bir hayata adapte olamazmışsınız gibi hissediyorsunuz şu anda. Zamanla her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Zaman..

Ne kadar zamandır evliydiniz? Ne oldu da böyle oldu ki kendisi? Hani yuvanı yıkma diyeceğim ama adam böyleyken kalsan daha da zor olur senin için daha dayanılmaz olur, çocuk yok sanırım. İyi ki de yok. Mutlaka ama mutlaka iyi olacaksın emin ol

6 yıldır evlıydik ama çok seviyor sanıyordum idare ediyordum. ama sürekli kafasında kuran biriydi kesen biriydi ben hep idare ettim narsıst özelliği vardı

Yaşadıgınız süreç kolay degil sevdiginiz bir insanın yaşattıklarını kabul etmek hiç kolay degil
Ama hem kendiniz hemde eşiniz için bunu yapmalısınız
Boşanıp yeni dogru bir hayat kurmalısınız
Hakkınızda hayrlısı olsun

Evet onun için ve kendim için yapıyorum bunu....cok zor nasıl bu hale geldik bilmiyorum

Her bosanma oncesi hissedilen seyler bunlar. Ayriliklar gullek gulistanlik olmuyor malesef. Ama gececek. Tek tarafin istemesi ile de yurumez. Adam bitirmek icin cirkeflesmis de cirkeflesmis. Istedigini ver bakalim.

Hissettiklerin normal. Sen ne hayallerle kurdun o yuvayı. Üstelik sevgin de bitmemiş. Severek ayrılıyorsun. Bunlar kolay şeyler değil. Ama bazen naparsan yap olmaz. Kabullenip yoluna bakacaksın.zaman geçtikçe alışacaksın.umarım kısa sürer😔

Evet sevgim tamamen bitmedi güzel günlerimiz de coktu ama bunların hattına güzel batırlanmak için çirkinleşmemek için bendee ayrılmam gerektiğiniı anladım.... buna alışmak çok zor

Çok zor bir durumdur eminim. Çok sevdiğin insanın bi anda değişmesi. Hele ayrılık... Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatırsın. Evli kalsan daha çok acı çekerdin o halini gördükçe. Yoluna bak sen, sonunda o pişman olur emin ol. Ama sen de onun pişman olmasını bekleyip hayatı da bekletme.

Çok zor bir durumdur eminim. Çok sevdiğin insanın bi anda değişmesi. Hele ayrılık... Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatırsın. Evli kalsan daha çok acı çekerdin o halini gördükçe. Yoluna bak sen, sonunda o pişman olur emin ol. Ama sen de onun pişman olmasını bekleyip hayatı da bekletme.
Evet pişmanlığını da Allah'a havale ettim..

Z zeplin88 canım bundan 2 yıl mı yoksa 1 yıl mı hatırlamıyorum ama bir hamilelik formunda tanışmıştık öncelikle tabiki üzüldüm ayrılmana bu süreçte hamile kalmak için ikimizde ne kadar dualar etmiştik Rabbim biliyormuş bizim için en hayırlısını demek ki burda çocuğum için ayrılmak istemiyorum yada çocuğumu düşünüyorum diye de konu açabilirdin demek ki bak bunda da bir hayır varmış ben senin diğerlerine göre daha şanslı olduğunu düşünüyorum birde çocukla bu olayları yaşamış olmamana bak arkadaşım kendin için yeni bir sayfa aç artık hiç birşey için üzülme değmez çünkü hayat bizlere neler getirecek bilemeyiz umudunu yitirme kalbini ferah tut hayırlısı olsun hakkında şansın bol olsun ❣😘

Back
X