Boşanma.........cok zor Allahımmm

Z zeplin88 canım bundan 2 yıl mı yoksa 1 yıl mı hatırlamıyorum ama bir hamilelik formunda tanışmıştık öncelikle tabiki üzüldüm ayrılmana bu süreçte hamile kalmak için ikimizde ne kadar dualar etmiştik Rabbim biliyormuş bizim için en hayırlısını demek ki burda çocuğum için ayrılmak istemiyorum yada çocuğumu düşünüyorum diye de konu açabilirdin demek ki bak bunda da bir hayır varmış ben senin diğerlerine göre daha şanslı olduğunu düşünüyorum birde çocukla bu olayları yaşamış olmamana bak arkadaşım kendin için yeni bir sayfa aç artık hiç birşey için üzülme değmez çünkü hayat bizlere neler getirecek bilemeyiz umudunu yitirme kalbini ferah tut hayırlısı olsun hakkında şansın bol olsun ❣😘

Maalesef hayat çok istemiştim evlat sahibi olmayı...

Eski konularımdan anlarsınz çok güzel başlayan ama eşimin ruh sağlığı ve bana karşı hissizleşmesi ve bana psikolojik senin yüzünden bozuldu demesınden ayrılıyoruz. ki çok anlayışlı bir kadınımdır yine de tatilden döndük ben sana dokunamadım bile tatilde senden soğudum bu evlilik bitti dedi. ve küfürler hakaret tehdit her şey vardı ben boşanmak İstemediğim ıcın. ama dün yuzyuze knştk ve psikolojisi tamamen çökmüş evlerı ayırmıstık küfürler hakaretler ben de bıtrdı hayatım berbat ayrılmaya anlaşmalı boşanmaya razı oldum.Umarım bir gün değerimi anlar kaybetmesi gerek beni anlayabilmesi için. o da üzgün olmadı yapamadım dedi.önüme bakmak istiyorum kızlar, yardımcı olun tecrubelerınız varmı sankı sonum gıbı nefes alamıyorum çok kötüyüm nasıl anlatacağım sanki başkasını sevmem gıbı...kıtap okuyorum dua ediyorum ama İçimde yüreğimde acı var....
Zorla güzellik olmuyor. Bırak gitsin. Sende kendi yoluna bak

6 yıldır evlıydik ama çok seviyor sanıyordum idare ediyordum. ama sürekli kafasında kuran biriydi kesen biriydi ben hep idare ettim narsıst özelliği vardı
Evlilik terapistine gitme ihtimalinis var mi ?
Ruh hali degisken midir ?

Evlilik terapistine gitme ihtimalinis var mi ?
Ruh hali degisken midir ?
Ruh sağlığı çok kotu bu evlilik beni böyle yaptı diyor özgürlük İstiyormuş.evlilik terapist istemiyor ama keşke bakım önerge ben söylesem anlamıyor zorla da küçük duruma düşmek ıstemıyorum

Eski konularımdan anlarsınz çok güzel başlayan ama eşimin ruh sağlığı ve bana karşı hissizleşmesi ve bana psikolojik senin yüzünden bozuldu demesınden ayrılıyoruz. ki çok anlayışlı bir kadınımdır yine de tatilden döndük ben sana dokunamadım bile tatilde senden soğudum bu evlilik bitti dedi. ve küfürler hakaret tehdit her şey vardı ben boşanmak İstemediğim ıcın. ama dün yuzyuze knştk ve psikolojisi tamamen çökmüş evlerı ayırmıstık küfürler hakaretler ben de bıtrdı hayatım berbat ayrılmaya anlaşmalı boşanmaya razı oldum.Umarım bir gün değerimi anlar kaybetmesi gerek beni anlayabilmesi için. o da üzgün olmadı yapamadım dedi.önüme bakmak istiyorum kızlar, yardımcı olun tecrubelerınız varmı sankı sonum gıbı nefes alamıyorum çok kötüyüm nasıl anlatacağım sanki başkasını sevmem gıbı...kıtap okuyorum dua ediyorum ama İçimde yüreğimde acı var....
Geçecek arkadaşım zamanla azalacak duyguların karışık hepsi bu. Böyle bir adamla ömür geçirmektense üzül şimdi ve bitir daha iyi zaten bittiğinde sendr anlayacaksın boşuna üzüldüğünü stres yaptığını değerini anlamasını falan bir kenara bırak bu adam anlasa bile ne olur ki

Tedaviye ihtiyacı var eşinizin bence. Doktora göründü mü hic

Bu hayata bir kez geliyorsunuz. Kimseyi cekmeyin. aşık olmak sevilmek hakkınız.
Bir çocukla boşandım. Allah nazardan esirgesin şahane bir adamla evliyim. Hayatınızın kıymetini bilin lütfen. Bu hislerin hepsi gecici

Eski konularınıza baktım da eşiniz depresif, sürekli sizi suçlayan, hiçbir şeyden mutlu olmayan biri. Böyle bir insanı çekmek de gerçekten sabır ister. Üzmeyin kendinizi, yaşınız kaç bilmiyorum ama esaretten kurtulduğunuzu düşünün. Kimseyi memnun edemezsiniz. İşim yoğun, hayat zor vs şeyler hep bahane. Kimin hayatı dört dörtlük ki.

Bu hayata bir kez geliyorsunuz. Kimseyi cekmeyin. aşık olmak sevilmek hakkınız.
Bir çocukla boşandım. Allah nazardan esirgesin şahane bir adamla evliyim. Hayatınızın kıymetini bilin lütfen. Bu hislerin hepsi gecici
Bunlar bana ışık tutuyor gerçekten ümitlendiriyor ama yaşadığım yer küçük her yerde anı var tayinim en az beş yıl çıkmaz ....

Eski konularınıza baktım da eşiniz depresif, sürekli sizi suçlayan, hiçbir şeyden mutlu olmayan biri. Böyle bir insanı çekmek de gerçekten sabır ister. Üzmeyin kendinizi, yaşınız kaç bilmiyorum ama esaretten kurtulduğunuzu düşünün. Kimseyi memnun edemezsiniz. İşim yoğun, hayat zor vs şeyler hep bahane. Kimin hayatı dört dörtlük ki.
Evet çok sabırlydım...... ödülü bu.....

Evet çok sabırlydım...... ödülü bu.....

Canim cok sabirli olmak her zaman kazandirmaz insana. Saygi bitmis artik hic uzulme. Bol bol dua et bu seni ferahlatir.
Bu yol senin icin daha hayirli olacak inan. Sinavdi bitti diye dusun.

Hayirlisi olsun insallah canim. Insallah cok mutlu olursun artik. Yaslar kac? Bende ayrilma asamasindayim allah yardimcimiz olsun

Back
X