canım anlaşmalı boşanıyorsanız zaten tek celsede bitiyor boşanma davanız.ama çocuk olunca onun velayeti falan nafaka durumu nasıl olur bilemiyorum.bende anlaşmalı boşandım ve tek celsede bitti inşallah herşey senin için çok güzel olur
Hakim sorular soruyor mu papatya?Soruyorsa ne gibi sorular? İnsanın cevap vermekte zorlanacağı birşey oluyor mu?
canım zaten biz kendi aramızda anlaşma protokolü yapmıştık benim çocuğum yoktu ve ondanda hiçbirşey talep etmedim bizim esas boşanma nedenimiz ailesi ve eşimin beni hep ezmesiydi ve en son uyguladığı şiddetti ama hiçbirisini bu protokole yazmadık orada sadece şiddetli geçimsizlik diye yazıyordu adliyede mahkeme salonuna bile gitmedik hakimin odasında oldu hakim ben eşim ve avukatım birde yazıcıydı sanırım o vardı hakim neden ayrılmak istiyorsun diye bana sordu çünkü davacı bendim geçinemedik dedim hakim her ailede olur anlaşmazlık size 1 ay süre vereyimmi dedi ve hep benim gözümün içine bakıyordu hakim ben o an sustum eşimde sustu sonra hayır dedik çok üstelemedi zaten hakimde ve tamam o halde sizi boşuyorum dedi ve bitti birkaç evrak imzaladık ve sonra herşey bitti.Allah yardımcın olsun canım.Dimdik dur mekanın onca soğukluğuna rağmen sen dimdik ol içim kan ağlasada o an dimdiktim güzelce makyajımı yapıp güzelce giyinip gittim.Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah
yakın zamanda boşanacak kişilerden biriyim ama henüz çok yeni pek bi fikrim yok bizimkside anlaşmalı olacak inşallah tek celsede biter. henüz 3,5 aylık evliyim senağlama
Ferhunde80 senin konunu biliyorum arkadaşım.Hiç üzülme..inan senin içinde benim içinde en hayırlısı bu..Bu kadar çirkef bir hayatı inan hakketmiyoruz.Bak bu kötü günleri atlatalım burada hep güzellikleri paylaşacağız inan bana...İki gün önce teyzemin 5,5 aylık kızını toprağa verdik.Şimdi toprağın altında yatıyor kuzucum.İnan bu hayat boş.Bugün var yarın belli değil,artık öyle bir dünyada yaşıyoruz.Lütfen değmeyecek insanlar için germe kendini.Çok öpüyorum seni.
Ferhunde80 senin konunu biliyorum arkadaşım.Hiç üzülme..inan senin içinde benim içinde en hayırlısı bu..Bu kadar çirkef bir hayatı inan hakketmiyoruz.Bak bu kötü günleri atlatalım burada hep güzellikleri paylaşacağız inan bana...İki gün önce teyzemin 5,5 aylık kızını toprağa verdik.Şimdi toprağın altında yatıyor kuzucum.İnan bu hayat boş.Bugün var yarın belli değil,artık öyle bir dünyada yaşıyoruz.Lütfen değmeyecek insanlar için germe kendini.Çok öpüyorum seni.
bu arada başınız sağolsun tatlım çok çok üzüldümm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?