- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Baroda dahi adresi yok avukatin şikayet etcem ddi avukat onu bekliyorumAvukat adres bildirmek zorunda
Gidin baroya alın adresini tebligat o adrese yapılamıyorsa baroya şikayet edin
Baroda dahi adresi yok avukatin şikayet etcem ddi avukat onu bekliyorumyani bole yaparak ellerine ne geccek anlamiyirum 2 kez yazdigimz savunma geri geldi
Avukat öle diyo baroda adresi gözükmüyormuş diye bir kaç kişide o avukati sikayet etmiş pano varmış ona ascam en son ddi 10 gün icerisinde cvp vermesi gerekcekms ozamnAsile çıkarsın mahkeme
Baroya adres sorsun olmuyorsa asile çıkarsın tebligat
Baroda adresi olmayan avukat olmaz adres kapalı olsa bile meslekten atıyorlar
Mrb arkadaşlar Boşanma davası açtım ama bir türlü ilerlemiyo durduğumuz yerde duruyoruz. 2.savunma dilekcemizi gönderdik avukatlarina ulaşilmiyo!avukatlarinn belirli bi adresi yok surekli adres degistiriyo !o yüzdende bir türlü acilamiyo!Avukatla diyoki hiç birseyi ilerletemiyorum ya postaciyi ya da adliyedeki kalem işlerine bakan kişiyi ayarlamis olabilirler ddi.Biraz tannmis ve varlikli insanlar o yüzden heryerde elleri varbiz ailemle çırpınıyoruz hiç birseyim ilerlemiyo ne yapcagimi hiç bilmiyorum,konu acmistim daha önceden esyalarimi bile hala alamadim adres bilgilerine ulaşamıyorum, evliyken oturduğum yer insaat halindeydi daha yeni bitmiş, nüfusa kayitli adresinin olup olmadigini öğrenemiyorum her şey babasının üzerine olduğu için polise gittim ikametkahin orasi gozukmuyo gidemeyiz dediler.yani öle bi ckmazin içindeyim ki hiç birşey yapamiyorum muhtara varana kadar aradim ada parsel numarasini ver ddi onu da bilmiyorum.herseyi denedim olmuyo hiç birseyim rast gitmiyo arkadaşlar ne yapcam böle amaçlarına ulaşıyorlar beni yildiriyolar bitiriyorlar
Oturdugumzş şehrin yarisi onların diyebilirim.yani surekli önümüzde engeller var hiç gidemiyoruzTanınmış ve varlıklı insanlarsa, gidin bulundukları ile, emniyet müdürüne, belediye başkanına, valiye bize anlattığınız gibi anlatın. Onlara ulaşamazsanız sekreterlerine, özel kalemlerine anlatın. Rezil edebileceğiniz kadar rezil edin. Olmadı ulaşabildiğiniz yerel veya ulusal gözeticilere derdinizi anlatın.
Valla bilmiyorum ben kendim biseyler yapsam diyorum ne yapcagimi dahi bilmiyorumBir de başka bir avukata daha danışsanız iyi olur. Belki sizin avukatı kandırmışlardır, işler o yüzden yürümüyordur.
Yanı bilmiyorum bem hiç böle bisey duymadım nelerle uğraşıyorum bi boşansaydım bi su insanlardan kurtulsaydmBı yolu olmalı.
Adam ortada yok, adresine ulaşılamıyor.
Evlilik düşmez mi böyle zaten.
Yanı bilmiyorum bem hiç böle bisey duymadım nelerle uğraşıyorum bi boşansaydım bi su insanlardan kurtulsaydmof of
Ya inanin bilmiyorumTV ye çik ve rezil et o varlıklı aileyi
Başka türlü nasıl baş edicen ki bırak rezil olsunlar gözleri korksunYa inanin bilmiyorum
Yok gerçekten öle avukat şikayet etmiş ben içimde bulunduğum durumu bir türlü anlamadimUyap sistemde kayıtlı adresleri olmak zorunda avukatların. Böyle bir şey olması imkansız. Yanlış anlamış olmayasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?