Boşanma davam!bir türlü mahkemeden gün alamıyoruz!hiç birseyim ilerlemiyo:(

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar Boşanma davası açtım ama bir türlü ilerlemiyo durduğumuz yerde duruyoruz. 2.savunma dilekcemizi gönderdik avukatlarina ulaşilmiyo!avukatlarinn belirli bi adresi yok surekli adres degistiriyo !o yüzdende bir türlü acilamiyo!Avukatla diyoki hiç birseyi ilerletemiyorum ya postaciyi ya da adliyedeki kalem işlerine bakan kişiyi ayarlamis olabilirler ddi.Biraz tannmis ve varlikli insanlar o yüzden heryerde elleri var biz ailemle çırpınıyoruz hiç birseyim ilerlemiyo ne yapcagimi hiç bilmiyorum,konu acmistim daha önceden esyalarimi bile hala alamadim adres bilgilerine ulaşamıyorum, evliyken oturduğum yer insaat halindeydi daha yeni bitmiş, nüfusa kayitli adresinin olup olmadigini öğrenemiyorum her şey babasının üzerine olduğu için polise gittim ikametkahin orasi gozukmuyo gidemeyiz dediler.yani öle bi ckmazin içindeyim ki hiç birşey yapamiyorum muhtara varana kadar aradim ada parsel numarasini ver ddi onu da bilmiyorum.herseyi denedim olmuyo hiç birseyim rast gitmiyo arkadaşlar ne yapcam böle amaçlarına ulaşıyorlar beni yildiriyolar bitiriyorlar

Onlarla görüşmüyorum hiçte istemiyorum stresten uyyamiyorum o dereceyim adamların eli uzun olduğu için herşeyi yapabilecek kapasitedeler.mahkeme işlerim bir türlü ilerlemiyo

Avukat adres bildirmek zorunda

Gidin baroya alın adresini tebligat o adrese yapılamıyorsa baroya şikayet edin

Avukat adres bildirmek zorunda

Gidin baroya alın adresini tebligat o adrese yapılamıyorsa baroya şikayet edin
Baroda dahi adresi yok avukatin şikayet etcem ddi avukat onu bekliyorum yani bole yaparak ellerine ne geccek anlamiyirum 2 kez yazdigimz savunma geri geldi

Baroda dahi adresi yok avukatin şikayet etcem ddi avukat onu bekliyorum yani bole yaparak ellerine ne geccek anlamiyirum 2 kez yazdigimz savunma geri geldi

Asile çıkarsın mahkeme

Baroya adres sorsun olmuyorsa asile çıkarsın tebligat

Baroda adresi olmayan avukat olmaz adres kapalı olsa bile meslekten atıyorlar

Asile çıkarsın mahkeme

Baroya adres sorsun olmuyorsa asile çıkarsın tebligat

Baroda adresi olmayan avukat olmaz adres kapalı olsa bile meslekten atıyorlar
Avukat öle diyo baroda adresi gözükmüyormuş diye bir kaç kişide o avukati sikayet etmiş pano varmış ona ascam en son ddi 10 gün icerisinde cvp vermesi gerekcekms ozamn

Tanınmış ve varlıklı insanlarsa, gidin bulundukları ile, emniyet müdürüne, belediye başkanına, valiye bize anlattığınız gibi anlatın. Onlara ulaşamazsanız sekreterlerine, özel kalemlerine anlatın. Rezil edebileceğiniz kadar rezil edin. Olmadı ulaşabildiğiniz yerel veya ulusal gözeticilere derdinizi anlatın.

Bir de başka bir avukata daha danışsanız iyi olur. Belki sizin avukatı kandırmışlardır, işler o yüzden yürümüyordur.

Oturdugumzş şehrin yarisi onların diyebilirim.yani surekli önümüzde engeller var hiç gidemiyoruz

Uyap sistemde kayıtlı adresleri olmak zorunda avukatların. Böyle bir şey olması imkansız. Yanlış anlamış olmayasınız?

Boşanma davanızı gören mahkemeden karşı taraf vekilinin adresinin araştırılması için bağlı bulunduğu baroya müzekkere yazılmasını talep edin. Adres arastirildikan sonra yeni bir adres bulunmazsa tk md.21/2 'ye göre tebliğ talebinde bulunun. Bu arada siz de karşı taraf vekilinin telefonunu araştırıp sanki hukuki danışmanlık hizmeti alacakmış gibi arayın ve büronun adresini isteyin görüşmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…