Kızlar, canımı sıkan şeyler var, Allah'a şükür boşanma davamda herşey lehime gidiyor, ve karşı taraf anlaşmak için yırtınıyor fakat ben hiç taraftar değilim. Canımı sıkan şey ise şu, Avukatımla aramız en başından zaten iyi değildi ama işini iyi yapıyor çünkü benden iyi para aldı , savunması için de bişey demiyorum ama 6 ay önce konuştuğumuzda boşanma davası devam ederken veya boşandığında altın davasını açarız diyordu ama dün dedi ki, "altın davası alacaklı davası olduğu için karşı tarafın ikametgahında görülür dava" dedi. Boşanma davasında mahkeme yeri benim bulunduğum şehirde kaldı ve devam ediyor, altın davası boşanma davasının devamı değil midir, neden karşı tafaın memleketinde açılsın. Bir de avukatlık içretini 6 ay önce söylediği rakamdan 1000 tl fazla söyledi, bu işte bir iş var ama ne bilmiyorum, güvenmiyorum avukatıma.
Benim gibi başka şehirde evlenip memleketine dönen ve boşanma davası bu şehirde görülürken, altın davası başka şehirde ( ex şahsın memleketinde) görülen oldu mu, bunu lehime çevirecek yargıtay kararı var mı, başından geçen oldu mu, çok canım sıkkın kızlar
Boşanma davası son durum:
- mahkeme tedbir nafaka bağladı, icrayı başlattım
-beni ve ex şahsı mahkeme psilokoguna yönlendirdi ( buna sevindim çünkü malum şahıs konumu okuyan bilir psi.sorunlu ilaçlar vs vardı)
- Cep telimi inceleme kararı çıktı malum şahsın 50 tane hakaret tehdit mesajı ve altınları almadığımı belirten mesajları vardı, dün avukatıma teslim ettim. Bilirkişiye gidiyormuş.
- Benim tarafın şahitleri dinlecek, duruşma kasıma ertelendi.
Rabbim bu konuda da yardımcım olsun kızlar. Nolur destek olun ve dua edin. Bu konuda da fikirlerinize ihtiyacım var.
Tşkler.
Benim gibi başka şehirde evlenip memleketine dönen ve boşanma davası bu şehirde görülürken, altın davası başka şehirde ( ex şahsın memleketinde) görülen oldu mu, bunu lehime çevirecek yargıtay kararı var mı, başından geçen oldu mu, çok canım sıkkın kızlar

Boşanma davası son durum:
- mahkeme tedbir nafaka bağladı, icrayı başlattım
-beni ve ex şahsı mahkeme psilokoguna yönlendirdi ( buna sevindim çünkü malum şahıs konumu okuyan bilir psi.sorunlu ilaçlar vs vardı)
- Cep telimi inceleme kararı çıktı malum şahsın 50 tane hakaret tehdit mesajı ve altınları almadığımı belirten mesajları vardı, dün avukatıma teslim ettim. Bilirkişiye gidiyormuş.
- Benim tarafın şahitleri dinlecek, duruşma kasıma ertelendi.
Rabbim bu konuda da yardımcım olsun kızlar. Nolur destek olun ve dua edin. Bu konuda da fikirlerinize ihtiyacım var.
Tşkler.