Bosanma davam devam ediyor

Ahilem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
5
0
1
28
Kirada yasiyorum esim memur belki duzelir diye 3 yil ugrastim bos aylarca eve gelmez kirayi odemez bir kurus birakmadan ortan kaybolurdu ailemn durumu iyi degil ailem köyde yasadiklari icin dedikodu oluyor diye bosanmami yanlarina gitmemi istemiyorlardi bende artik dayanamadm o evden ciktim baska bi eve kiraya gectim nafaka ara karar 500 tl baglandi ama benim kiram 650 tl cocugm var bezi biskuvisi sutu kira elektrik su yakit bazen yiyicek ekmek alicak param olmuyor aile sosyal politikalar bakanligina felan gittim daha nikahn var diyorlar cekismeli olunca yillar suruyor ne yapicam yardim alabilicegm bi yardim yeri felan yok mu allah rizasi icin bi akil verirmsnz

Tek cocuk varsa krese verin devlet destek veriyor diye biliyorum gerci daha bosanmamissiniz ama olsun uygun bi krese verebilirsiniz en kotu ihtimalle bu durumunuzdan daha iyi olur.500 lirayla kac gun idare edebilirsiniz bide esiniz evliliginizde bile kirayi odemeyen sorumsuz bi adammis onun nafakasina guvenip evde oturamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…