bosanma davam fikirlerini paylasacak arladaslar varmi?

ama cok hakszlik yaptilar neden hakkimi aramym yaptiklari yanlarinami kalsn yani bilmiyorm..

Bana sorarsan her duruşmada mutlaka ol ki karşı tarafın verdiği her ifadeye karşılık verebilesin Avukat seno savunur ama senım yasadıklarını kımse bılemez sana yaptıgı herseyı anlat sahıt de bul anne baba kardes kım olursa

buluncam insallh,bakakim nasil yalan soliycekler piskin piskin bi altinlar icin bu kadar vebali goze alabilen insanlar, hayatlari boyinca nasl yasiycaklar ..

Aslında duruşmadan önce avukata sormanız gereken ne varsa buraya yazmışsınız. Yahu bilmem kaç bin lira verip vekalet çıkarmışsınız. Gidin ve verdiğiniz paranın karşılığı hizmeti alın. Ortak hareket edin, aklınızdaki soruları da cevaplamak görevi. Buradaki boşanan kadınların boşanma tecrübesi bir sefer. kim bilir nasıl tek celsede biten olur, hakim değişikliği o bu derken yıl bekleyen olur. Avukat in boşanma tecrübesi onlarca. Gidin güzelce danışın bence.

avukatlada gorusuyorum tabiki bem burdaki bosanmis ve bosanmakta olan arkadaslarin tecrubeleri varsa bilgi edinmek istedim ne varki bunda! bu sitede bunun icin degilmi zaten sagolsun bi cok arkadasta yardimci oldu.

delilleriniz olmasa da almak için sizde davaya ekleyin altınları
avukatınız ile görüşün deliliniz olmasa da muhakkak isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…