boşanma davası açan eş meselesi

zeze88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
88
59
36
merhaba arkadaşlar,
çok dertliyim. paylaşmak istiyorum bir çözüm yolu bulmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana,
3 yıllık bir beraberliğin ardından 1 yıl önce nişanlandık, 3 ay önce de tayin durumu olsun diye nikah yaptık evlendik. tayini oldu geldi. 1 ay sonra da düğünümüz olacaktı. ancak ev mevzuları, ailelerin karışması ve birbirimize karşı tahammül sınırlarını zorlamamız nedenleriyle önce kendisi boşanmak istediğini söyledi sonra ikna olundu aradan 1 ay geçti sonra tekrar sıkıntılar oldu ben yüzüğü çıkardım. ardından 3 gün geçmeden kendisi boşanma davası açtı.
öyle garip bir süreç oldu ki. ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olun bana.

olmayinca olmuyor demekki. bu kadar mutsuzlugun uzerine adami bosanmaktan vazgecirsende mutlu olacagina inaniyormusun. demekki ciddi seyler olduki bu raddeye geldiniz. kendisi evlilik adami degilmis yazik.

kendisi boşanma davasını açtıysa bırakın gitsin..giden kaybedendir.arkanıza bile dönüp bakmayın..evlilik ve nişan dönemlerınde ıllakı kavgalar,huzursuzluklar,anlaşamamazlıklar olabilir..bu adam daha bu evrede bu yükü kaldıramadıysa ilerde evliliğin çocuklarının yükünü nasıl kaldıracaktı. en ufak olayda boşanma yolunu seçecekti..boşver herşeyın hayırlısı belkı böyle daha ıyı olur senın ıçın

Harbiden garipmiş, evlenmeden dul kalmışsın resmen :/
Aman çekip çekip aynı noktaya geleceğine çekmeden bitir gitsin. Kahır çekmekten fazlası olmaz devam etmek

acaba bir evlilik terapistine mi gitsek diyorum. herşey iletişimsizlikten kaynaklandı çünkü. biz 3 yıl boyunca hep uzaktaydık. bir de çok fazla konuşmaz suskun bir insandır. terapi işe yarar mı sizce

merhaba arkadaşlar,
çok dertliyim. paylaşmak istiyorum bir çözüm yolu bulmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun bana,
3 yıllık bir beraberliğin ardından 1 yıl önce nişanlandık, 3 ay önce de tayin durumu olsun diye nikah yaptık evlendik. tayini oldu geldi. 1 ay sonra da düğünümüz olacaktı. ancak ev mevzuları, ailelerin karışması ve birbirimize karşı tahammül sınırlarını zorlamamız nedenleriyle önce kendisi boşanmak istediğini söyledi sonra ikna olundu aradan 1 ay geçti sonra tekrar sıkıntılar oldu ben yüzüğü çıkardım. ardından 3 gün geçmeden kendisi boşanma davası açtı.
öyle garip bir süreç oldu ki. ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen yardımcı olun bana.
çok garip ya, bu sıkıntılar her ailede her evlilikte olur. bi evlilik terapistine gitseydiniz belki bi çözüm bulunamaz mı ?

boşanma davası olamaz nikah iptali isteyin..zaten bir birliktelik yok ve çok kısa bir süreç..tayin için olduğunu ibraz edip nikah iptali isteyin ve gitmek isteyen karaktersizin sıfatına dahi bakmayın..

ama boşanma davası açıldı. nikah iptali bundan sonra mümkün olabilir mi ki?

acaba bir evlilik terapistine mi gitsek diyorum. herşey iletişimsizlikten kaynaklandı çünkü. biz 3 yıl boyunca hep uzaktaydık. bir de çok fazla konuşmaz suskun bir insandır. terapi işe yarar mı sizce

Peki zezecan, 3 yil uzakta oldugunuz biriyle zaten iletisiminiz ne olabilir ki, hele de adam sukun bir insansa.

O zaman da iliskiniz super degilmis yanlis anlamadiysam, neden evlendiniz bu garip herifle??

Boşanın ileride daha buyuk sikintilari cekmezsiniz en azindan

çok haklısınız üstelik ben 1 yıl önce yani nişan girişimlerimiz başlamadan önce başka bir işe girecektim ancak gitme dedi. gidersen olmaz ben yanına gelemem diyerek benim fırsatı tepmeme neden oldu. sonra da aileler tanıştı falan evlilik sürecine girdik.
ne bileyim 3 yıl bekledim iyi olur belki aynı eve girince diye düşündüm ve işi kabul etmedim, evlilik sürecine girdim. ama daha da kötü oldu, benim ailem uzakta onun ailesi yaşayacağımız yerde olmasına rağmen hep benim ailemin davranışları battı gözlerine. güya ben onu seçmişim sadece ben onun ailesine girmişim, böyle bir bakış açısı çıkardı karşıma. ev konusu, para konusu, anne karışması hepsi sıkıntı oldu ve bu hale geldik.
bende hepinizin dediği gibi boşver gitsin demek istiyorum ama çok yalnızlaştırdı beni. şu an yaşadığım şehre o da geldi ve onun ailesi arkadaşları burada. o burada mutlu bir şekilde yaşayacakken ben yalnız ve hayal kırıklıklarıyla yaşamaktan çok korkuyorum.

Kesinlikle uğraşma bırak gitsin... O aile hep sana karışacak şimdiden herkes bişeylere karışıyorsa yandınız. Sana değer verseydi boşanma davasıda açmazdı üzgünüm gerçek bu arkadaşım sıkma canını terapistede gerek yook :KK43:

X