• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası açıldı...

MeLiSimmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
1.219
5
158
40
İstanbul
boşanma davası açıldı kızlar mahkemey verdik dosyayı gün için beklicez şimdi...haftaya gidip öne aldırıcam duruşma gününü...5 senedir deliler gibi sevdiğim adam,uğrunda herşeyi göze alabildiğim kocam...herşeyi mahvetti...ellerimle tırnaklarımla yaptığım herşeyi yıktı...ne hissedeceğimi bilmiyorum hayat bana ne getirecek bilmiyorum o kadar kafam karışıkki düzgün düşünemiyorum bile...en çok minik kuzuma üzülüyorum...yavrum benim güzel kızım ....

boşanma davası açıldı kızlar mahkemey verdik dosyayı gün için beklicez şimdi...haftaya gidip öne aldırıcam duruşma gününü...5 senedir deliler gibi sevdiğim adam,uğrunda herşeyi göze alabildiğim kocam...herşeyi mahvetti...ellerimle tırnaklarımla yaptığım herşeyi yıktı...ne hissedeceğimi bilmiyorum hayat bana ne getirecek bilmiyorum o kadar kafam karışıkki düzgün düşünemiyorum bile...en çok minik kuzuma üzülüyorum...yavrum benim güzel kızım ....

Allah herşeyin hayırlısını versin.
Sana da yavruna da...

Senin sorununu hatırlıyorum canım. Paraya ihtiyacınız varken eşinin 750 tl yi barda bir gecede yemesine cok cok üzülmüş ve sinirlenmistim.

İnan ki senin ve bebeğin icin en hayırlısı olmuş. Bebeğini en azından stresten uzak yetiştireceksin.

Bundan sonra aydınlık bir hayatın olur inşallah.

Hakkında en hayırlısı olsun canım rabbim yüzünü güldürsün bundan sonra

Son düzenleme:
ben mutluluğa inanmıyorum artık...aşka sevgiye hiç inanmıyorum...çok mutsuzum çok...

burcu inan hakkımızda bölesi daha hayırlı.zararın neresinden dönersen kar boşver ben huzuru bulmaya başladım.inan sende zamanla daha iyi anlayacaksın.bundan sonra hayatımızı kendimiz ve kızlarımız için yaşayacağız.
bu arada sizin dava karşılıklı değil mi.bi de ne kadar erkene aldırabilirsen aldır.çünkü bu mahkeme gününü beklemek çok zor olur heralde.ben 1 günde bitirdim.perşembe dilekçeleri verdik karşılıklı cuma bitti.uzatma arayı uzadıkça yıpranıyosun.allah onları da bildiği gibi yapsın...

burcu inan hakkımızda bölesi daha hayırlı.zararın neresinden dönersen kar boşver ben huzuru bulmaya başladım.inan sende zamanla daha iyi anlayacaksın.bundan sonra hayatımızı kendimiz ve kızlarımız için yaşayacağız.
bu arada sizin dava karşılıklı değil mi.bi de ne kadar erkene aldırabilirsen aldır.çünkü bu mahkeme gününü beklemek çok zor olur heralde.ben 1 günde bitirdim.perşembe dilekçeleri verdik karşılıklı cuma bitti.uzatma arayı uzadıkça yıpranıyosun.allah onları da bildiği gibi yapsın...

artık hiçbirşeye inanmıyorum bilmiyorum bütün beynim durmuş durumda...aradım kalemi şimdi birkaç gün sonra birlikte gelin verelim erkene gün dedi..haftaya perşembe gideriz artık birlikte bende beklemek istemiyorum zaten...biran önce bitsin bu işkence...

güclü olmalisin
bir cocugun var
böyle hayirliymis de
hayat sana baska kapilar acacak belki
sende bu arada ruhunu dinlendir

artık hiçbirşeye inanmıyorum bilmiyorum bütün beynim durmuş durumda...aradım kalemi şimdi birkaç gün sonra birlikte gelin verelim erkene gün dedi..haftaya perşembe gideriz artık birlikte bende beklemek istemiyorum zaten...biran önce bitsin bu işkence...

tamam canım onu düşünmemeye çalış.(desem de aklından hiç çıkmaz biliyorum beynini kemirir.)işine odaklan işinşe uğraş.keşke seni arayabilsem de konuşsak.canını sıkma yanındayım her zaman.kendini bırakma kızını düşün..

Canım konuyu bilmiyorum ama madem boşanma yoluna girmişsin..ona telafisi mümkün olmayaak şekilde kırılmış olmalısın
..zararın neresinden dönsen kardır diyebilirim...inşallah dünyalar güzeli kızınla daha da güçlü atlatırsın canım bu süreci..

aaa melisim neden öyle söylüyorsun,senin güçlü olman lazım bu durumda...

ya bi bilsem konu ne?aldatma falan varsa işin içinde hani dönüşü yok ama neden boşanmak istiyorsunuzki?

bakalım belki bende bu aralar boşanma düşünceleriyle doluyum..eşimle ikimiz sonradan takılan organlar gibiyiz
,birbirimizi redediyoruz:)ikimizde ayrı ayrı iyi insanlarız ama gel gör ki bi çatı altında kavgasız yaşayamıyoruz..

bir taraf daha fazla verici olunca böyle sorunlar çıkabiliyor..sevgininde azaldığını hissediyorsan zaten yapacak bişey kalmıyor..

aaa melisim neden öyle söylüyorsun,senin güçlü olman lazım bu durumda...

ya bi bilsem konu ne?aldatma falan varsa işin içinde hani dönüşü yok ama neden boşanmak istiyorsunuzki?

bakalım belki bende bu aralar boşanma düşünceleriyle doluyum..eşimle ikimiz sonradan takılan organlar gibiyiz
,birbirimizi redediyoruz:)ikimizde ayrı ayrı iyi insanlarız ama gel gör ki bi çatı altında kavgasız yaşayamıyoruz..

bir taraf daha fazla verici olunca böyle sorunlar çıkabiliyor..sevgininde azaldığını hissediyorsan zaten yapacak bişey kalmıyor..

canım o kadar uzun hikayeki...3 defa evimin eşyalara satıldı yeniden yapıldı...sorumsuzluk bi taraftan yalanlar...4 aylık bebeğimi bırakıp çalışmaya başladım ve ödenecek dünya kadar şey varken paşam gitti barda arkadaşlarıyla bi gecede 750 lira para yedi bu bardağı taşırdı 1 ay şiddetli kavga ve sonuç boşanma...

canım o kadar uzun hikayeki...3 defa evimin eşyalara satıldı yeniden yapıldı...sorumsuzluk bi taraftan yalanlar...4 aylık bebeğimi bırakıp çalışmaya başladım ve ödenecek dünya kadar şey varken paşam gitti barda arkadaşlarıyla bi gecede 750 lira para yedi bu bardağı taşırdı 1 ay şiddetli kavga ve sonuç boşanma...

melisim kaç kurtar kendini tatlım ya..diyecek bişeyim yok eşine..minnacık bebeğinin hakkını barda yemesinimi yoksa seni lohusa halinle çalışmak zorunda bırakmasınımı nesini söyliyim...Allah ıslah esin..

evet arada bebekte var ama sen asıl onun için güçlü olmalısın..
böyle bir babayla büyümesindense senin sevginle büyümesi daha önemli...
senin gücün bebeğinede geçecek canım...dik dur ve taviz verme,kurtul bu işkenceden..
iyiki memlekette boşanma var hee..yoksa nasıl kurtulucaz böyle insanlardan..

Back
X