Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç boşuna moralini bozma
bugünlerde geçecek ve unutacaksın
melisim kaç kurtar kendini tatlım ya..diyecek bişeyim yok eşine..minnacık bebeğinin hakkını barda yemesinimi yoksa seni lohusa halinle çalışmak zorunda bırakmasınımı nesini söyliyim...Allah ıslah esin..
evet arada bebekte var ama sen asıl onun için güçlü olmalısın..
böyle bir babayla büyümesindense senin sevginle büyümesi daha önemli...
senin gücün bebeğinede geçecek canım...dik dur ve taviz verme,kurtul bu işkenceden..
iyiki memlekette boşanma var hee..yoksa nasıl kurtulucaz böyle insanlardan..
inşallah biran önce geçse...şöyle gözümü kapatıp uyusam uyanınca herşey bitmiş olsa...
Allah size ve yavrunuza hayırlı, mutlu, huzurlu zamanlar nasip etsin.
Tabiiki zorlanacaksanız, duygusal boşalmalar yaşayacaksınız ama okuduklarımla sizin çok güçlü olduğunuzu düşünüyorum, atlatacaksınız iniaallah.
Yeni hayatınız hayır getirsin.
kuzum moralini bozmak istemiyorum ama öle bi dünya yok.hepsini zerre zerre yaşıyosun.ya daha dün sen bana neler diyodun.düşünme bırak şunu... kendi vicdanıyla yaşasın o.daha çok arayacak seni sen hayatına bak kızına bak.kendini yıpratma en az zararla atlatmaya bak..
Önceki açmış olduğun konudan yaşadıklarını biliyorum. Güçlü bir kadınsın. Evlliğin de senin gücün ve özverilerin sayesinde yürüyordu zaten. Eşin evliliğinizde aktif katılımcı rolü üstlenmemişti zaten. Kendin çalışıp hem çocuğunun hem eşininin maddi ve manevi bakımını omuzlarında taşıyordun. Eşinin fazla bir fonksiyonelliği yoktu zaten. Doğru olanı yapıp yavrunun ve kendinin sorumluluğunu üstlenmişsin. Eşin olacak kişi de artık kendine başka yağlı kapı arasın. Zaten tek başına her şeyin üstesinden gelebilmiş olan sen, inan bana, eşini çocuğunun ve senin hayatından çıkardıktan sonra daha huzurlu olacak dolayısı ile çocuğuna da pozitif ruh halin sayesinde daha verimli bir anne olacaksın. Aşkı ve sevgiyi şimdilik bir kenara bırak zaten. Bir süre ruhunu ve zihnini dinlenmeye çek. Kendini dinle, içindeki gerçek senle bir barış, zamanla insanlara karşı tutumun olumlu olacak. Karşı cinse inancın ve güvenin geri gelecek. Dünyada odun erkeklerin arasında meyve ve çiçek veren ağaçlarda var elbet.
Bir Avukata çocuğunun velayeti konusunda haklarını soruştur. Mahkeme babaya görüş günleri belirleyecektir. Çocuğunu senin yanında mümkün olabilecek en kısa süre için görmesini sağlayacak bir madde ekletmeye çalış. Alıp sağa sola götürüp ona buna teslim etmesin ileride.Görüşme tarihleri dışında kızını asla ona göstermeyeceğini özellikle belirt. Olur olmaz saatlerde evine gelemeyeceğini ve sana telefon açamayacağını söyle. Eğer yasalar açısından mümkünse tüm bunları maddeler halinde detaylı yaz ve ona noter veya hakim önünde imzalat.
Doğru olanı yapıyorsun canım, güçlü bir kadın ve annesin. Seni takdir ediyorum. Allah'ta, kul da sana bu yolda emin ol ki yardım edecek. Dilerim senin ve kızın için her güzel şey umduğundan daha da güzel olur bundan sonra...
Allah yardımcın olsun.
Bu tip değersiz insanların seni yıkmasına hayatın boyunca izin verme. Çocuğun da varmış mücadelene devam etmek için bir şans o sana.
İnşallah mutlu,huzurlu geçer günlerin bundan sonra.
burcu daha önceki konularınıda sinir ola ola okumuştum.2009 beri bu adamdan bişey olmayacağı belliydi.lütfen hala seviyorum çocuğumun babası ben boşanmazdım o boşanmasa deme.eğer böyle dersen bende hatalı olarak seni göreceğim artık.çünkü fedakarlık bi yere kadar ki senin yaptığın fedakarlıkta değil resmen kullanılmışsın ya.evlilikte fedaklarık nedir adam yapmaya çalışır işi gücü ters gider sen çalışırsın destek olursun imkanların dahilinde kısarsın bunun gibi şeylerdir.adamdaki rahatlığa bak ya 5 ay borç ödeme sonra bulduğun parayı git barda eğlen .hemde minicik bir bebek soğuk bir evde yaşarken.bu adamdan adam olmadı olmazda ay çok sinirliyim eşine karşı çok.bırak gitsn ne hali varsa görsün ya.acıma şu adama artık .sen annesimisin gitsin nanasıyla yaşasın ya da sürünsün boşver .
biraz kendini düşün şu an annenle kalman gerekiyorssa onla oturacaksın düzenide beraber kuararsınız.zaten evliyken sen o evi geçindirdin yine geçinidirirsin korkma bu kadar sen yolunu bulursun.bide yüzsüz kendi boşanmak istiyor ya ben daha ne diyeyim senin için hayırlı olanda buydu zaten bebişinle multu mesut yaşarsın inşallah.
Allah yardımcın olsun canım bende zor bir dönemden geçiyorum belki konumu okumuşsundur.gerçi benim sebebim farklı ama boşanmayı bende düşünüyorum seni anlayabiliyorum