Boşanma davası açtım, eşim yanlışımı anladım diyor

Daha öncede aynı konudan bahsetmiştin.Yanlış anlamışındır ablası yaşında kadınla ne işi olur diye mesajlar bekliyorsun çok beklersin.Belliki koca kişisi biraz gevşek bir tip.Bu tiplerin sınırları olmadığı için vukuatı da bitmez.

Buradada yine aynı konun

Öğretmen ve eğitimli birisiniz.Market müdürü ne alaka.Birileri saldıracak bana yine ama evlilikte denklik olmalı.Çok aşık olmuşsunuz herhalde gözünüz görmemiş hiçbir şeyi

çok haklısınız ve içinizdeki sese güvenin. akıllanan en başta akıllanır. tekrar tekrar aynı hata bilinçle yapılır ve hata olmaktan çıkar.

oytun erbaş uyarıyor. bir yere yeni biri gelirse, karşı tarafın diline yeni bir isim dolanırsa bu şahıs kalbi mevzudur. tetikte olalım.

kendinizi seçin.siz bunları yapsanız ve aaa hatamı anladım deseniz . canın sağ olsun mu derdi karşı taraf.

hakkınızda hayırlısı olsun

Bana da sanki emine hanım efendiye karım yanımda mesajını vermiş gibi geldi

Ay adamın cevaplara bak. Boşan

Birileriyle konuşmadan birileriyle mesajlaşmadan yapamıyor mu bazı erkekler nedir bu ilgi arsızlığı. Evliliğin ağırlığı gevşeklere ağır gelirmiş

Ben bu konuyu bir yerden hatirliyorum ya

@Mune

Zaten bi kere şans vermişsiniz önceden. Daha fazla şansı haketmiyor. Oynak bi tip bu belli.

Yatmadan önce okursan şu konuyu benim gibi rüyanda, iş üniformasını bizim evde değiştirmiş olan kızı arar durursun Bilinçaltının bdv ilişkisi paranoyakça. Konu sahibinden özür dilereyek paylaşıyorum.

hazır açmışken boşan ,boşver neyi anlamış yalan inanma

Eger boşanmayıp davayı geri çekerseniz tekrar aynı gerekçe ile dava acamıyorsunuz tekrar dava açmak isterseniz çünkü affetmiş sayılıyorsunuz eşiniz de bunu öğrenmiştir büyük ihtimalle.

Böyle çulsuz adamlar da gidip eşlerini aldatıyor ya çok gülüyorum. O kadar enerjin varsa git ek iş yap be adam millete yazıp çizeceğine.

Aldatılmak sizin için bir yaşam şekliyse davayı geri çekin.Bu adam asla durmayacak bir kaç aya kalmadan telefonda fingirdemeye devam edecek, karakteri mayası bu,zevk alıyor.İlk aldattığında affetmiş tekrar boynuzlanmaya kapı açmışsınız.Bu adam durulmayacak bilin.......

adam flörtöz sürekli aynı şeyleri yapıp duracak çocukta yokmuş zaten boşa gitsin.

Kendinize mesleki olarak denk birisini bulun her konuda böyle aşağılık kompleksi olan tipler hep aldatıyor size erişemedikleri için

Kendine hiç çeki düzen vermemesi üzdü, ali'ye kibarca bir bye bye diyin.

Mis gibi öğretmen kadını, ikinci maaşı kaciracagini anlayınca bir taraflari tutuşmuş beyimizin. Boşayın gitsin, cıvık herif. Yeşil ışık yakmış zaten, hatasını falan anlamis değil.

`