- 6 Haziran 2022
- 273
- 319
- 23
- 30
- Konu Sahibi trankobuskasss
-
hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüğün halde neden suçlu hissediyorsun? bence önce bi destek almanı tavsiye ederim. umarım çabucak ve kolayca boşanırsın.Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğüm için 4 aylık ayrı kalma süresi sonunda davayı açtım ama içim hala rahat degil. Çok fazla manipüle edilmiş biri olarak hala kendimi suçlu görüyorum. Benim durumumda olan veya boşanan arkadaşlardan güzel deneyimlerini duymak, öneriler almak isterim. Bu süreç bana çok ağır geldi..
Evlenmeden önce yaptığım hiçbir şeyi evlendikten sonra yapamadım yalnız başına markete gitmek dahil..ilk olarak imkanın varsa uzman desteği almanı öneririm.
buna ek, seni kendine getirecek olan, evlenmeden önce yaptığın ama evlendikten sonra yapamadığın şeyleri tekrar yapmaya başlamak olacaktır. var mıdır böyle bir şey? ne bileyim, şu kursa gidiyordum, şu arkadasımla görüşüyordum ama evlendikten sonra yapamadım gibi
Ilaç kullanıyorum ama bi etkisini göremedim aşamıyorum bir türlü..hem fiziksel hem psikolojik şiddet gördüğün halde neden suçlu hissediyorsun? bence önce bi destek almanı tavsiye ederim. umarım çabucak ve kolayca boşanırsın.
İlaçtan hemen etki göremezsiniz en az 6 aylık bir tedavi gerekir. Manipüle edildiğiniz için kendinizi suçluyorsunuz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz, hiç kimseye bu dünyada cenneti yaşatmak, mutlu etmek için gelmiyoruz. Kendinize hak ettiğiniz sevgi ve saygıyı siz vereceksiniz. Her geçen gün daha da iyi olacaksınız. Güzelliği, mutluluğu, huzuru hak ettiğinize inanın.Ilaç kullanıyorum ama bi etkisini göremedim aşamıyorum bir türlü..
İnanamadım bunu okuyunca. Nasıl izin verdiniz bu kadarına ?Evlenmeden önce yaptığım hiçbir şeyi evlendikten sonra yapamadım yalnız başına markete gitmek dahil..
Evlenmeden önce yaptığım hiçbir şeyi evlendikten sonra yapamadım yalnız başına markete gitmek dahil..
inan ki bu hayat bunları yaşamak için çok kısaEvlenmeden önce yaptığım hiçbir şeyi evlendikten sonra yapamadım yalnız başına markete gitmek dahil..
Yıllardır burdayım en güzel cümleyi siz kurdunuz " kimseye bu dünyada cenneti yaşatmak, mutlu etmek için gelmiyoruz"...İlaçtan hemen etki göremezsiniz en az 6 aylık bir tedavi gerekir. Manipüle edildiğiniz için kendinizi suçluyorsunuz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz, hiç kimseye bu dünyada cenneti yaşatmak, mutlu etmek için gelmiyoruz. Kendinize hak ettiğiniz sevgi ve saygıyı siz vereceksiniz. Her geçen gün daha da iyi olacaksınız. Güzelliği, mutluluğu, huzuru hak ettiğinize inanın.
Evet, herkesin canı var da benim mi canım yok sadece. Benim annem bana saatlerce sancı çekerek doğurdum ben seni, kimse seni üzsün canını yaksın, sen millete hizmetçi ol diye doğurmadım, önce sen mutlu olacaksın der. Hadi ben çok kötü biriyim de annemin ne günahı var o kadar emeği olan beni üzüyorsun şerefsiz demezler mi adama. Hiç sıkma canını, erkekler diyor ya elimin kiri idi yıkadım gitti. Sen de öyle de geç git. Sen önemlisin, sen özelsin, sen bu dünyadaki bir mucizesin, gerisi ıvırtı zıvırtı salla gitsin.Yıllardır burdayım en güzel cümleyi siz kurdunuz " kimseye bu dünyada cenneti yaşatmak, mutlu etmek için gelmiyoruz"...
Güzel huzurlu mutlu sağlıklı bir hayatınız olsun. Lütfen kendinizi sevin ve saygı duyun. Yarın güzel haberlerinizi bekleriz.Ben de boşanma asamasindayim..ve yarın mahkemem var..Bu süreçte size en iyi gelecek olan şey "zaman"..Bnde aynı durumdaydim ama ilk zamanlar ki gibi değilim artık..Çok zor ve yıpratıcı bir süreç .İnanın gecicek..
Ilaci 4 aydır kullanıyorum ama bana etki etmeyecek sanırım bu mutsuzluk hissi hiç gitmiyor sanki dünyanın sonu gibi hissediyorum hicbir şey yapasım yok yaşadıklarımı düşünüp kinlenemiyorum bile kendime olan saygımı yitirmişim..İlaçtan hemen etki göremezsiniz en az 6 aylık bir tedavi gerekir. Manipüle edildiğiniz için kendinizi suçluyorsunuz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz, hiç kimseye bu dünyada cenneti yaşatmak, mutlu etmek için gelmiyoruz. Kendinize hak ettiğiniz sevgi ve saygıyı siz vereceksiniz. Her geçen gün daha da iyi olacaksınız. Güzelliği, mutluluğu, huzuru hak ettiğinize inanın.
Yavaş yavaş başladı bunlar ben kabul ettikçe dozu arttı işin tuhafı ben de alıştım böyle bir yaşamaİnanamadım bunu okuyunca. Nasıl izin verdiniz bu kadarına ?
Merhaba boşandınız mi? NasilsinizBen de boşanma asamasindayim..ve yarın mahkemem var..Bu süreçte size en iyi gelecek olan şey "zaman"..Bnde aynı durumdaydim ama ilk zamanlar ki gibi değilim artık..Çok zor ve yıpratıcı bir süreç .İnanın gecicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?