boşanma davası - babada yatılı kalma

justitia

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
478
18
16
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Boşanan veya boşanma konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlara sorum olacaktı.
Benim davam devam ediyor; çocuğum yaklaşık 1 yaşında. Baba ile kişisel ilişki konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Çocuğun babada yatılı kalması konusunda genel bir uygulama var mıdır? Hangi yaştan sonra yatılı kalmaya başlar, kaç gün kalır? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Oncelikle cok gecmis olsun. Umarım siz ve yavrunuz en az hasarla atlatırsınız bu durumu

Bildigim kadariyla 7 yaşından önce babada kalma yok. Bu yastan sonra ise yılda toplam 1 ay kalınıyor onuda siz ayarlıyorsunuz. Ama tabi sizin iliskiniz bu durumu dwgistirir cocuk babaya duskunse ve siz izin verirseniz daha oncede kalması mumkun.

benim davamda çocuklarım için 6 yaşından sonra şayet isterlerse Ağustos ayında 1 aylığına babada kalabilir diye karar çıktı...

Oncelikle cok gecmis olsun. Umarım siz ve yavrunuz en az hasarla atlatırsınız bu durumu

Bildigim kadariyla 7 yaşından önce babada kalma yok. Bu yastan sonra ise yılda toplam 1 ay kalınıyor onuda siz ayarlıyorsunuz. Ama tabi sizin iliskiniz bu durumu dwgistirir cocuk babaya duskunse ve siz izin verirseniz daha oncede kalması mumkun.

benim davamda çocuklarım için 6 yaşından sonra şayet isterlerse Ağustos ayında 1 aylığına babada kalabilir diye karar çıktı...

iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. ben de bir an önce bu işi bitirmeyi umut ediyorum. sağolun

Back
X