- 25 Şubat 2016
- 960
- 1.322
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
3 mesaj var sizinkinin üstünde hiçbirinde azar yok ki. Mahkemede kullanacaksan hukuki olarak devam ediyor dava sonuçlanana kadar sadakat olayı ama yok kırıldın üzüldüysen başkasıyla gördüğüne kırılıp üzülmenin anlamı yok. Söylediğimiz bu. Ki görmemişsin de zaten.. sadece bir tahmin. Yukarda çıkıp tek başına oturan bir kadın da görsen kullanabileceğin bir durum değil. Sevgilisi olduğunu göstermez bu.Kızlar valla bazen canavar gibi oluyorsunuz.yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim.azar azar üstüne.mahkemede yapmadığım şeylerle bile beni suçlayan bir adam var. Hani yakalayabilsem bende ona karşı kullanırdım diyorum.
Mahkemede kullanabilir miydim amacındayım. Yok kıskandın mı yok dava açıldıysa bitmiştir. Ben ne diyorum bu insanlar ne diyor.burda birbirine destek olmak lazım.3 mesaj var sizinkinin üstünde hiçbirinde azar yok ki. Mahkemede kullanacaksan hukuki olarak devam ediyor dava sonuçlanana kadar sadakat olayı ama yok kırıldın üzüldüysen başkasıyla gördüğüne kırılıp üzülmenin anlamı yok. Söylediğimiz bu. Ki görmemişsin de zaten.. sadece bir tahmin. Yukarda çıkıp tek başına oturan bir kadın da görsen kullanabileceğin bir durum değil. Sevgilisi olduğunu göstermez bu.
Bence biraz gergin oldugunuz icin yanlis anliyorsunuz. Bosanmak zor bir surec. Insan sevgilisinden bile ayrildiginda yikim yasiyorken hayatini birlestirdigin kisiden bosanmak cok daha zordur eminim. Sizi cok iyi anliyorum. Konuda eksik bilgi verdiginiz icin insanlar ne oldugunu merak etmisler. Acaba kiskandiginiz icin mi, mahkemede kullanmak icin mi hangi amacla oldugunu ogrenmek istemisler. Haddim degil ama ben de kiskandiniz mi acaba diye merak ettim. Ama sonraki mesajlarinizi okuyunca sizi suclamalarina karsilik altta kalmamak icin merak ettigjnizi anladim.Mahkemede kullanabilir miydim amacındayım. Yok kıskandın mı yok dava açıldıysa bitmiştir. Ben ne diyorum bu insanlar ne diyor.burda birbirine destek olmak lazım.
Niyetinin davada kullanmak olduğunu belirtsen daha iyi olur o zaman. Ama zaten kanıt yok elinde hatta bir kadınla buluştuğunu bile görmemişsin. Hukuki olarak kullanabileceğin bişey yok elinde. Bir kadınla buluşmuş dahi olsa sevgilisi olduğunu göstermez bu.Mahkemede kullanabilir miydim amacındayım. Yok kıskandın mı yok dava açıldıysa bitmiştir. Ben ne diyorum bu insanlar ne diyor.burda birbirine destek olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?