• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası devam ederken sadakat yükümlülüğü devam eder mi

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
960
1.322
113
43
Eşimle boşanma aşamasındayız.İlk davamız görüldü ikinci davamız nisan ayında görülecek.
Bugün bir kız arkadaşımla kahve içmek için bir cafeye gittik.otururken merdıvenden üst kata çıkan birini gördüm eşim.oda beni farketti dönüp bakarak üst kata çıktı.arkadaşıma söyledim rahatsız oluyorsan kalkalım dedi kararsız kaldım.neyse biraz oturalım dedik baktı ben rahatsız oldum kalkalım dedi.ben montumu giyiyordum o sıra eşim hızla mekanı terk ediyordu.ben bakmadım arkadaşım dönüp dönüp baktı dedi.
Eve geldim kafama takıldı.Tek başına geldi ve gitti.acaba yukarda onu bekleyen biri varmıydı?keşke o gittikten sonra üst kata çıkıp baksaydım diyorum.tek başına oturan bir bayan varmıydı?hiç pratik zekalı degilim malesef

Olan olmuş biten bitmiş boşanıyormuşsun ha üst katta bir kadın var ha yok ne fark eder anlamadım mahkemeye gidip dava görülürken sadık kalmadı bir kadınla mı görüşüyordu diyeceksin?

Hukuki olarak devam ediyor diye biliyorum, ama kişisel fikrim dava açıldığı gün herşey biter. Bürokrasi kalır geriye sadece. O saatten sonra birinden sadakat beklemek anlamsız..

Zaten görememişsiniz.Kıskandınız mı yoksa mahkemede kullanmak için mi?
Umarım huzurlu bir şekilde davanız sonuca varır.

Kızlar valla bazen canavar gibi oluyorsunuz.yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim.azar azar üstüne.mahkemede yapmadığım şeylerle bile beni suçlayan bir adam var. Hani yakalayabilsem bende ona karşı kullanırdım diyorum.

Önceden devam ediyordu son düzenleme ile kaldırıldı sanıyorum. Ama emin değilim. Avukat arkadaşlar daha net bilgi verir.

Ama işin hukuki kısmını geçersek iş davaya kadar gittiyse sadakat beklemenin bir anlamı yok bana kalırsa.

Hukuki olarak bitmiyor diye biliyorum hukukçu arkadaşlar yanılıyorsam düzeltin lütfen ama. Yani dava sürecinde eşinizi bir kadınla basar ve delil toplarsanız zannederim bu aldatma olarak kabul edilir. Ama manevi olarak soruyorsanız, boşanma davası açtığım adamı ben kafamda silmişimdir zaten, ne halt yediği hiç umrumda olmaz. En fazla hukuki olarak delil diye kullanıp tazminat falan alırdım sanırım.

Kızlar valla bazen canavar gibi oluyorsunuz.yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim.azar azar üstüne.mahkemede yapmadığım şeylerle bile beni suçlayan bir adam var. Hani yakalayabilsem bende ona karşı kullanırdım diyorum.
3 mesaj var sizinkinin üstünde hiçbirinde azar yok ki. Mahkemede kullanacaksan hukuki olarak devam ediyor dava sonuçlanana kadar sadakat olayı ama yok kırıldın üzüldüysen başkasıyla gördüğüne kırılıp üzülmenin anlamı yok. Söylediğimiz bu. Ki görmemişsin de zaten.. sadece bir tahmin. Yukarda çıkıp tek başına oturan bir kadın da görsen kullanabileceğin bir durum değil. Sevgilisi olduğunu göstermez bu.

evet devam eder diye biliyorum. ama otururken yakalasaydiniz bile bir anlam ifade etmezdi. elele yada opusurken yakalayip fotograf cekseydiniz bu iliski bosanma surecinden once de vardi diyebilirdiniz tabiki. ve tazminat talep ederdiniz yada varsa cocuk velayeti vs. ama cafede otururken yakalamaniz hic bir anlam ifade etmezdi... o yuzden bosuna uzmeyin kendinizi

3 mesaj var sizinkinin üstünde hiçbirinde azar yok ki. Mahkemede kullanacaksan hukuki olarak devam ediyor dava sonuçlanana kadar sadakat olayı ama yok kırıldın üzüldüysen başkasıyla gördüğüne kırılıp üzülmenin anlamı yok. Söylediğimiz bu. Ki görmemişsin de zaten.. sadece bir tahmin. Yukarda çıkıp tek başına oturan bir kadın da görsen kullanabileceğin bir durum değil. Sevgilisi olduğunu göstermez bu.
Mahkemede kullanabilir miydim amacındayım. Yok kıskandın mı yok dava açıldıysa bitmiştir. Ben ne diyorum bu insanlar ne diyor.burda birbirine destek olmak lazım.

Mahkemede kullanabilir miydim amacındayım. Yok kıskandın mı yok dava açıldıysa bitmiştir. Ben ne diyorum bu insanlar ne diyor.burda birbirine destek olmak lazım.
Bence biraz gergin oldugunuz icin yanlis anliyorsunuz. Bosanmak zor bir surec. Insan sevgilisinden bile ayrildiginda yikim yasiyorken hayatini birlestirdigin kisiden bosanmak cok daha zordur eminim. Sizi cok iyi anliyorum. Konuda eksik bilgi verdiginiz icin insanlar ne oldugunu merak etmisler. Acaba kiskandiginiz icin mi, mahkemede kullanmak icin mi hangi amacla oldugunu ogrenmek istemisler. Haddim degil ama ben de kiskandiniz mi acaba diye merak ettim. Ama sonraki mesajlarinizi okuyunca sizi suclamalarina karsilik altta kalmamak icin merak ettigjnizi anladim.

Insallah sizin icin hayirlisi olur. Sonuc ne olursa olsun guzel gunler sizi bekliyordur insallah.

Niyetinin davada kullanmak olduğunu belirtsen daha iyi olur o zaman. Ama zaten kanıt yok elinde hatta bir kadınla buluştuğunu bile görmemişsin. Hukuki olarak kullanabileceğin bişey yok elinde. Bir kadınla buluşmuş dahi olsa sevgilisi olduğunu göstermez bu.

En kısa kolay ve huzurlu şekilde atlatırsınız süreci umarım...

Bildiğim kadariyla evlee ayri ise ve dava acilmissa olmuyor. Arkadasim yeni boşandı ve avukati ona boyle soylemisti. Su anda biriyle girusuyor olsan da sana karsi kullanamaz demisti. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah

Back
X