- 9 Temmuz 2018
- 623
- 776
- 103
- Konu Sahibi YazYagmuru1
-
Evet, oyun oynadı resmen, iyi niyetimi çok kullandı. Bir kez daha haksızlık yaşamak çok üzecek beni... Teşekkür ederimOyun oynamış baksana sana Mesajlar yazdırmış kendisi naif naif cevap yazmış
Şiddeti tanıklarınızlada ispatlayabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun
Merhabalar herkese, darp vs sonucunda boşaniyorum. İki yil öncede dava açmistim. Tedavi olacağım deyip barismistik. Tedavi olmadı aynı şekilde davranmalar falan derken ben yıpranmış tim ve sinir krizleri geçirip hakaret mesajları atiyordum. O ise mesaj konusunda çok kibar davrandı. Önceki mahkeme öncesi bir çok hakaret mesajı var ama onları affetmis sayıliyorum barıştigim için. Delil dilekçesi için ek süre istemiş bugün mahkemede. Avukat tutmazdi o da tutmuş. Darp raporum yok ama kendisinin şiddet uyguladığı ni kabul ettiği bir kaç evrak var elimde. Haksızlığa uğramaktan çok ama çok korkuyorum. Boşanan ya da boşanmış tanıdığı olanlar en kötü sonuç ne olur bu durumda? Avukatima sordum o sıkıntı yok dedi ama çok rahat hissetmiyorum, örneklere ihtiyacim var sanırım, huzursuzum. ikimizin de karşılıklı tazminat talebi var.
Not: Şu an halimi anlamayabilirsiniz, lütfen elestirmeyin. Zaten çok kırgınım, yorgunum...
İnşallah inşallah, tek isteğim haksızlığa uğramadan boşanmak. Şahit olarak benden duyanlar var. Ailem onlarda, komşum duymuştu ama şimdi duymadım diyor. Şahitlik yapmak istemiyorçok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz
bir kere olam şiddetin devamı da geliyor malesef
şahitleriniz var mı mahkemede sizin lehinize olabilir
Yalancı olduğundan, sözünde durmamasından bahsederek saydirmistim. Sahtekarsin yalancısın, beddualardan ibaret. İnşallah haksızlığa uğramadan bosanirimHakaret msjlarınızda şiddet ve darp gördüğünüzden bahsettiniz mi? Ya da yaptığı başka şeylerden? Umarım dümdüz küfürlü msjlar değildir. Davayı kazanıp hayırlısıyla boşanmanızı umarım.
Boylelerinden korkulur vallahi insallah tazminat almayi kazanmaz dahada edecegim dua yokMerhabalar herkese, darp vs sonucunda boşaniyorum. İki yil öncede dava açmistim. Tedavi olacağım deyip barismistik. Tedavi olmadı aynı şekilde davranmalar falan derken ben yıpranmış tim ve sinir krizleri geçirip hakaret mesajları atiyordum. O ise mesaj konusunda çok kibar davrandı. Önceki mahkeme öncesi bir çok hakaret mesajı var ama onları affetmis sayıliyorum barıştigim için. Delil dilekçesi için ek süre istemiş bugün mahkemede. Avukat tutmazdi o da tutmuş. Darp raporum yok ama kendisinin şiddet uyguladığı ni kabul ettiği bir kaç evrak var elimde. Haksızlığa uğramaktan çok ama çok korkuyorum. Boşanan ya da boşanmış tanıdığı olanlar en kötü sonuç ne olur bu durumda? Avukatima sordum o sıkıntı yok dedi ama çok rahat hissetmiyorum, örneklere ihtiyacim var sanırım, huzursuzum. ikimizin de karşılıklı tazminat talebi var.
Not: Şu an halimi anlamayabilirsiniz, lütfen elestirmeyin. Zaten çok kırgınım, yorgunum...
Bu msjlar sizin lehinize olur daha çok gibi geldi. Kendini aklamaya çalışsın dursunYalancı olduğundan, sözünde durmamasından bahsederek saydirmistim. Sahtekarsin yalancısın, beddualardan ibaret. İnşallah haksızlığa uğramadan bosanirim
İnşallah öyle olur. Canım çok sıkılıyor.Bu msjlar sizin lehinize olur daha çok gibi geldi. Kendini aklamaya çalışsın dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?