• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma davası hakkında

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
16 nisan 2008 de açmış oldugum siddetli geçimsizlik ve aile birliğinin temelden sarsılması hakkındaki dava dilekçemi geri çekmek istiyorum davam sanırım eylüün 29unda görülecekmiş henüz kagıt gelmedı bugun bazı sorular sordular kiminle yaşadıgıma maddı gelirimimn olup olmadıgına dair.fakat ben eşmle boşanmaktan vazgeçiyorumsorum şu 1.davaya gitemzsem ne olur..2.dilekçemi geri çekmek için ne yapmalıyım davadan feragat mı tmeliyim vazmıgeçmeliyim vazgeçmede sanırım eşin rızası olması gerekiyormuş?

kafamçokkarıştı

16 nisan 2008 de açmış oldugum siddetli geçimsizlik ve aile birliğinin temelden sarsılması hakkındaki dava dilekçemi geri çekmek istiyorum davam sanırım eylüün 29unda görülecekmiş henüz kagıt gelmedı bugun bazı sorular sordular kiminle yaşadıgıma maddı gelirimimn olup olmadıgına dair.fakat ben eşmle boşanmaktan vazgeçiyorumsorum şu 1.davaya gitemzsem ne olur..2.dilekçemi geri çekmek için ne yapmalıyım davadan feragat mı tmeliyim vazmıgeçmeliyim vazgeçmede sanırım eşin rızası olması gerekiyormuş?

kafamçokkarıştı

Feragat dilekçesi verirsiniz mahkemeye.Bunun için eşin rızası şart değil.Sizin adınıza sevindim,dilerim mutlu olursunuza.s.

ben de açmıştım geçen ay... ama eşimin herzamanki gibi "intihar ederim. sen olmazsan bende yaşamam" tarzı davranışlarından dolayı mecburen davamdan vazgeçmek zornda kaldım.. gittim davamdan vazgeçtiğimi söledim.. gerekli işlemler orda hallediliyo zaten.. hemen davan görülüyo.. imzan felan alınıyo..
gözyaşları içinde ağlaya ağlaya aldım davayı geri.. yanlzı bi şey hatırlatayım.. bidaha dava açma hakkın saklı kalıyo ancak geri çektiğin davadaki gerekçeleri affetmiş sayıldığından o gerekçeleri bidaha kullanamzsın..
sorcaksın ki pişmanmısın.. benneyaptımki
evet pişmanım.. senağlama tektarafın manyakca sevgisi diğer tarafı bitiryo...
mutlu değilim.. yarınımdan beklentim yok.. ruh gibi yaşayıp gidiyorum işte.. ve bu nekadar daha devam eder bilmiyorum..
onu hayat bağlamak için kendimi hayattan çözüyorum..
bazen çok vijdansız ve bencil bi kadın olsaydım keşke diyorum.
belki bukadar azı çekmezdim..

haksızmıyım.. :a015:

sorcaksın ki pişmanmısın.. benneyaptımki
evet pişmanım.. senağlama tektarafın manyakca sevgisi diğer tarafı bitiryo...
mutlu değilim.. yarınımdan beklentim yok.. ruh gibi yaşayıp gidiyorum işte.. ve bu nekadar daha devam eder bilmiyorum..
onu hayat bağlamak için kendimi hayattan çözüyorum..
bazen çok vijdansız ve bencil bi kadın olsaydım keşke diyorum.
belki bukadar azı çekmezdim..

haksızmıyım.. :a015:

haklısınız hem de çok,
siz kendinize değer vermeyin sonra da karşı taraftan bekleyin bunu,
sevildiğinizi sanın siz, karşı taraf sizi sömürmeye devam etsin,
çalın kendi hayatınızdan,
nasılsa bir kaç tane ömrümüz var boş yere harcanacak

Back
X