eski konularınıza baktım da haklısınız ne kadar kutlasanız az boşanmanızı sevinin valla üzülecek bir şey yok kurtulmuşsunuz genç yaştaBenim kutlamam var:)
Ben cidden o kadar şey yasadim ki allah kimseye göstermesin. Simdi gercekten kurtuluyorum. Bilmiyorum bu donemin verdigi hassasiyet ile bazi arkadaşları yanlis mi anlıyorum. Tabiki bi kıyafetle hatasını anlamicak ama bilemedimeski konularınıza baktım da haklısınız ne kadar kutlasanız az boşanmanızı sevinin valla üzülecek bir şey yok kurtulmuşsunuz genç yaşta
herkes iyiliğiniz için yazdı evet yanlış anladınız bazı uyeleri sakince yorumları okuyun stres yapmayın duruşmalar çok kısa suruyor hem çabucak biter celseBen cidden o kadar şey yasadim ki allah kimseye göstermesin. Simdi gercekten kurtuluyorum. Bilmiyorum bu donemin verdigi hassasiyet ile bazi arkadaşları yanlis mi anlıyorum. Tabiki bi kıyafetle hatasını anlamicak ama bilemedim
Aslinda kumaş siyah paltolon beyaz sik bi gomlek aldim ama acaba buda olur mu dye düşündümHiç ama hiç uygun değil. Boşanıyorsunuz, kimin kimi kaybettiğinin ne önemi var bu saatten sonra. Giyin kotunuzu, tişörtünüzü, boşanmak istiyorum deyin bitsin. Öyle filmlerdeki, dizilerdeki gibi olmuyor gerçek hayatta davalar.
Çok tesekkur ederimEki Görüntüle 2182573 Eki Görüntüle 2182574 Eki Görüntüle 2182575 Eki Görüntüle 2182576 Eki Görüntüle 2182577 Eki Görüntüle 2182578 Eki Görüntüle 2182574 Eki Görüntüle 2182575 Eki Görüntüle 2182576 Eki Görüntüle 2182573 Bu tarz bişeyler tercih etseniz,sanki daha iyi olur.
Sade ve şık...
selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum
tabiii onu makyaj saç gözlüklerin çantan veeee en önemlisi siyah topuklu ayakkkabınla tamamla.Aslinda kumaş siyah paltolon beyaz sik bi gomlek aldim ama acaba buda olur mu dye düşündüm
Çok tesekkur ederim:))tabiii onu makyaj saç gözlüklerin çantan veeee en önemlisi siyah topuklu ayakkkabınla tamamla.
Sen bihter ziyagilsin unutma bebeğimmmmm KK kadınları arkanda seninleee:)))
selam arkadaslar. Öncelikle hepinize çok çok tesekkur ederim çok konu actim ve bana hep destek oldunuz sıkıntılarımi , derdimi paylaşıp yol gosterdiniz. Simdi kurtulma vakti geldi boşanma davamiz var. Simdi uzun uzun olanlari yazip boşanma sebebi bu diye sizlerin basini ağrıtmak istemiyorum zaten yeniden hatırlamakta istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Simdi bu boşanma davasında kaybettiğini kadina dön bi bak istedim yapmak istiyorumiki elbiseyi begendim uygun olur mu sade mi olur abartmismi olurum bilemedim sadece ama cok sik olmak istiyorum. Onerilerinizide bekliyorum. Sizleri kocaman öpüyorum
Bence de.Böyle giyinirse o dediğini bağırarak söylemiş gibi olur.Kendiniz için giyinin dışarıdakiler için değil.O Zaman emin olun daha şık ve özgüvenli olursunuz.C) Hiçbiri
Kaybettiğin kadına dön bir bak istedim mesajını illa davada giyeceğiniz elbiseyle vermeniz gerekmiyor. Duruşunuz, beden diliniz bile yeterli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?