Bosanma davasi tecrubesi olanlar

Avukatsız talepsiz anlaşmalıyla 5 dk boşandım, internette protokol örnekleri var ordan bakabilirsiniz. Dava başvurusunu tek kişi yapsa yeter, ancak duruşma esnasında ikinizinde mahkemede bizzat bulunması gerekiyor. Anlaşmalı boşanacaksanız avukata boşuna para vermeye gerek yok, tabi güzel bir dilekçe yazabilme yeteneğiniz varsa.

Bende ilk anlaşmalı boşanacaktım bende hiçbir şey istemiyordum
O zamanlar karşı taraf ilk defa avukat gördükleri için avukatımızla muhatap olun diyordu
Sonra öylemi dedim açtım çekişmeli gittiği yere kadar şimdi her celse anlaşma istiyorlar ama geçti. Artık
Tüm haklarınızı almadan boşanmayın
Aynen hakkimi almadan bosanmam

Avukatsız talepsiz anlaşmalıyla 5 dk boşandım, internette protokol örnekleri var ordan bakabilirsiniz. Dava başvurusunu tek kişi yapsa yeter, ancak duruşma esnasında ikinizinde mahkemede bizzat bulunması gerekiyor. Anlaşmalı boşanacaksanız avukata boşuna para vermeye gerek yok, tabi güzel bir dilekçe yazabilme yeteneğiniz varsa.
Suan daha taleplerimi bilmiyo daha basvuru yapmadik ogrendiginde kabul ederse anlasmali bosaniriz buyuk ihtimal ben hakkim olandan fazlasinida istemiycem bu surec zormus dusunmek bile zor ama hayirlisiyla gecip gidicek insallah orneklere bakicam avukata danismak istiyorum bakalim hayirlisi

Back
X