yakın zamanda boşanma davsı devam eden veya boşanan arkadaşlar dava açmak için neler gerekli dilekçe verirken nekadar ücret ödeniyor yardımcı olurmusunuz pazartesi eşime boşanma davası açıcam birde tek taraflı ne kdar sürer nasıl olur bilmiyom eşim istemiyo boşanmak
canım aşağı yukarı 60 tl civarı bir maktu harç var bi de tazminat falan istersen ona göre harç alırlar
ama bence en güzeli bir avukatla görüş avukata verecek param yok dersen bulunduğun şehirdeki baronun adli yardım bürosu olur oraya başvur sana ücretsiz avukat versinler sen de onun aracılığıyla aç davanı bilen biri yapmış olur
yardımın için sağol cnm eğer 1 hafta dqaha beklersem öyle yaparım
canımm hala kızı değil ama onunda ne olduğunu öğrendm aldatma falan değil ama eşimin bana bolca yalanını öğrendim şuandada evde kaç gndür yok ortalıkta evliyken bekar hayatı yaşamk istiyor malsef
yardımın için sağol cnm eğer 1 hafta dqaha beklersem öyle yaparım
canımm hala kızı değil ama onunda ne olduğunu öğrendm aldatma falan değil ama eşimin bana bolca yalanını öğrendim şuandada evde kaç gndür yok ortalıkta evliyken bekar hayatı yaşamk istiyor malsef
çok sağol cnm
arkadaşlar bu avukat olayında yardım etcek kimse yokmu ben bir avukat aradım bütün avukatlar baroya bağlı dedi yarın konuşcaz ama ücretli tutamam
çok sağol cnm
arkadaşlar bu avukat olayında yardım etcek kimse yokmu ben bir avukat aradım bütün avukatlar baroya bağlı dedi yarın konuşcaz ama ücretli tutamam
merhaba ücretli tutmak ıstemıyorsanız adli yardıma basvuracaksınız onlar sızın maddı durumunuz için muhtarlıkltan fakırlık belgesı ısterler eger uzerınıze kayıtlı ev araba yoksa adlı yardımdan yararlanabılırsnız ,baro sıze bır avukat atar diğer işlemleri kendısı halleder öyle cok bır harcı yok arkadas yukarıda bahsetmıs ..anlaşmalı olacaksa daha kolay olur bır hafta içinde karar cıkar ama çekişmeli olursa uzayabılır sebeplerınız de öenmlı tabı mutlaka cocuk ve kendınız için dava suresınce tedbır nafakası sonrası için de cocuk için iştirak nafakası ve kendınız için gecerlı sebeplerınız varsa tazmınat talep edin .