- Konu Sahibi eylul_pinar
arkadaşlar ben daha önce konu açmıştım..belki hatırlayanlar vardır..eşimle yaşadığım sorunları anlatmıştım.bilmeyenler için kısaca özetliyeyim..umursamazlık,sorumsuzluk,hakaret,küfür,şiddet ne ararsanız vardı.ve ben dayanamayıp boşanma davası açmıştım.davayı açtıktan sonra bunu eve gelip eşimede bildirdim ve artık tamamen uzak davranmaya başladım.yataklarımız ayrıldı.yemek bile hazırlamamaya başladım.eşim çok üzgün duruyordu..sabahlara kadar uyumuyor düşünceli düşünceli oturuyodu.neyse bunlar beni etkilemedi tabi ama bir kaç gün sonra çok farklı davranmaya başladı bana.dava açalı bir aydan fazla oldu ve o adam gitti başka adam geldi sanki.bir iyi bir iyi sormayın.sağlık problemlerimle ilgileniyo.işinden izin alıp doktor doktor gezdiriyo.normalde kavga çıkartması gereken konularda susup oturuyo.evlendiğimizden beri hiç dışarı çıkmamıştık yemeğe falan yani.11 mart evlilik yıldönümümüzdü.yalvar yakar yemeğe götürdü.dans edelim falan dedi.ki o böyle şeylerden hiç hoşlanmayan bir insandır.ben dışarda bi yerde çay içsek gidip dediğimde bile kavga ederdi.onun bu halleri beni şok etmeye başladı dolayısıyla.daha önceden istediğim karşılığında kavga ettiğimiz ne varsa gidip almaya yada yapmaya başladı.ben kursa gitmek istemiştim baya bir zaman önce.karşı çıkmıştı.gidip kendi elleriyle kursa yazdırdı beni.ne bileyim işte çok iyi davranıyor bana.ama bunlar ben boşanmaktan vazgeçene kadar olabilir diye düşünüyorum.ne yapmalıyım kızlar?15 nisanda mahkeme var.ben napacağımı şaşırdım.mahkemeyede gidip aynen böyle söyleme şansım varmıdır acaba?içimizde tecrübeli arkadaşlar vardır.boşanmaktan vazgeçmekte istemiyorum.bir daha böyle bir cesareti bulamayabilirim.biraz daha ertelense bir süre daha davranışlarını gözlemleyebilirim. bilemiyorum işte çok karıştı herşey.ne yapmalıyım arkadaşlar?:uhm: