- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
Canım beni dövüp gönderdiği son gece daha yoldayken aradı evde sadece 3 bilezik ve bir set vardı diğer takılarımı bozup bankaya kendi adına atmıştı eski eşim.Son gece almadığım halde okadar şiddetten sonra aklıma bile gelmedi çünkü sadece yanıma birkaç parça giysi alıp gece 1 de yola çıktım ve 3,5 saatlik yolu ağlaya ağlaya geldim.Otobüse bineli yarım saat olmuştuki aradı eski eşim bana hırsız altınları neden çaldın polisi arayacağım üstünü arasın dedi.Ben şoka girdim bu sözler karşısında ve ş...siz düş yakamdan sen ne biçim adamsın kar...siz yuvan dağıldı sen altın derdinemi düştün, evimizin anahtarları annende ve abindede vardı ne bileyim onların almadığını , anlaşmalı boşanma protokolünü hazırla bana alo de ben gelir imzalarım bunca şeyden sonra senin gibi biriyle evli kalmak istemiyorum dedim.Bunları konuşurken sesim yankı yapıyordu belkide o ara aldı ses kayıdını.Ama onun söylediği hırsız kelimesi nolucak.Gece 1 de döv yollara düşür sınrada ara hırsız de.Bende saydım doğal olarak.Bunu sunarsa kendi hırsız dediği kelimelerde ortaya çıkar ama cd ye aktarmış belkide kesti kendi sesini.Ama ses kayıtları demiş dilekçesinde.Bilemiyorum ya ne içten pazarlıklı biriyle evlenmişim![]()
Bak inşallah bunları sunar hakime, nasıl pazarlıklı biri olduğu ortaya çıkar. Sen durduk yere saymamışsın ki, adam resmen sana iftira atıp sonra da senin cevabını kaydetmiş. Nasıl planlı olduğu gün gibi ortada.