Evlilikte Kadının görevleri ve erkegin görevleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

anonimhanim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
1
Merhaba kız gardaşlar derdim büyük iyi veya kötü tüm yorumlarınız benim için değerli lütfen yorum yazmadan geçmeyin

Siteye sırf bu konu için üye oldum aile hayatımı bu kadar ulu orta anlatmak konusunda tereddütlerim vardı ama biraz anonim olmanın verdiği güçle herseyi en başından anlatmak istiyorum

Yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var kendisi ile 2 senedir evliyiz ve en yakın arkadaşımdı biz ikimizde aynı gibiydik ve gerçekten seviyordum kendilerini oda öyle gibiydi az koşturmadım peşimden evlilik hayatim boyunca çalıştım yine sorunlarımız oluyordu ama eve hafta içi 9 dan önce gelmediğim için ve sadece ikimiz olduğumuz için mutluyduk film izlerdik sevişirdik vs ne kadar zıt olsakta didişsekte iyi olduğumuz zamanlar kötü olduklarimizdan daha ağır basıyordu ailesiyle çok sorunlar yaşadık o pek sınır çizemedi ailesine sorunlar hep burdan çıkıyordu 1 sene önce hamile kaldım hamilelik boyuncada çalıştım bebeğim doğdu ilk başta yeni anne olmanın heyecanı ile mutluydum yine kızımdan başkasını görmüyordu gözüm üzerinize afiyet kızım dünya tatlısıdırda hala daha öyle o benim aldığım nefesim yanaklarını gamzelerini boncuk gözlerini görseniz teyzeleri nasıl bir aşka düştügümü anlarsınız bir ufak desteksiz kaldık anneannemiz dogum yaptıktan 12 13 gün sonra gitti pek temizlik vs de yapmadi ama sorsan anacığım nasıl yapmadım diyor ben o kadar yardım ettim diyor evet sabah kahvaltı ütü öğlen yemeği falan yaptı akşam işte tost makarna falan günü geçiştirdik sonra kayın validem arada bir gelip ütü vs yapıyordu yemek falan gönderiyordu öylede bir süre idare ettim 40 ımız çıktı ben bu süreçte adam akıllı iş yapamadım kızım hep memedeydi uyurken bile. Dünyalar güzeli kızımın kucakta uyumak gibi bir kusuru vardır besigine koyunca uyanıyor ben zorlarsamda uykusuz kalıp huysuzlaniyor kaşı gözü kızarıyor esniyor ama küçük hanım memeden ayrılmak istemiyordu sonra benden yemek ütü ev işi beklenmeye başladı hee hamileligimde de lohusaligimdada eşim hep arkadaşları ile gidip içiyordu ve evi otel gibi kullanıyordu hala öyle maalesef ütüler yığıldı akşamları yemek pisiremedim toz bile her gün alamıyorum ve elestiriliyorum kayın validem kizim kusura bakma ama erkekten her is beklenmez sende birseyler yapacaksin sizin sulalede hep erkekler mi iş yapar dedi erkegi eve sen baglayacaksin esimin gidip hergün icmesinin sebebi benim luhusaligimda yemek utu temizlik hepsini birden yapamamammiş hic birsey yapmiyor degilim aslinda bileyim işte yüzeysel bulunduğum odayi toplaya biliyorum banyoyu falan yikadim iste yattigimiz odanin tozunu falan aliyorum cocugumun burnu tikanmasin diye ama bebegimden gözümü ayirmiyorum uyurken bile sürekli nefes alıp almadığını kontrol ediyorum benim bir erkek kardeşim hiç bir saglik sorunu yokken 4-5 aylıkken besiginde annem ölüsünü bulmuş ve ben kendimi bildim bileli annem hep onu anlatır hep onun nasıl güzel olduğunu nasıl öldüğünü cenazesinde neler olduğunu nasıl yikandigini nasıl güzel koktuğunu oldugunde babannemin kapisini cagresisizce gidip yumrukladigini amcamın ic çamaşırı ile yatağından fırlayıp çıplak ayakları ile çocuğu hastaneye yetiştirmeye çalıştığını sedyeye kolunun nasıl düştüğünü sürekli annemin onun hakkında gördüğü rüyaları annem bizim.burnumuz aksa sabaha kadar basimizda öleceğiz korkusu ile beklerdi ve annemin bu tramvasi ile bu yasa gelmiş olmanın etkisi olsa gerek ani bebek ölümünden çok korkuyorum ve kızım uyurken bile sürekli nefes alıp almadığını kontrol ediyorum ona iyi bir anne oldum ama ona iyi bakiyorum ama ona iyi anne olmak beni kötü bir eş yaptı bana bebegin ağzına emzigi ver uyut at kenara sen işini yap diyorlar hatta bağımsızlığım bile sorun benim banyo yapmaya fırsatım bile olmuyor ve hormonlar asiri terliyorum duş alsamda yarim saate ter kokuyorum normal deodorant kullanmiyorum çünkü kizim mememi almiyor koku surunce dogal bir roll on kullaniyorum pek ise yaramiyorum eşim kıllisin kokuyorsun falan bunlara bile takılıyor bide.sekste bekliyor tabi hatta sürekli instagram izleme gecmisinde koca memeli ciplak kadinlar var bunun sebebi olarakta benim durumumu söyledi ve onla yakınlık kurmak içimden gelmiyor artık saçımı bile tarasam onun için susleniyormusum gibi olur diye kendime yakıştıramıyorum makyaji bile yakıştıramiyorum ben böyle değildim bunu bana başka biri anlatsa bosan derdim ama ama her boşanmayı düşündüğümde içimde bir ümit beliriyor hee bu arada bende eşime çok kötü davranıyorum sürekli kötüyüz hakaret ediyorum o bu kontrolsuz öfke patlamalarimi hormonlarima yoruyor ama hormonlar değil yalnızlık ben tek basimayken bile eşimin yanindaki kadar yalniz hissetmiyorum kendimi bunu anlamıyor görmüyor konuşmaktan bile kaçıyor kavga etmek istemiyorum diyor ben hala öfkeliyim çünkü anlatmak isteyip anlatamadıklarım var bu şekilde yaşayamıyorum ya bu deveyi güdecegim ya bu diyardan gideceğim ama benim gönlüm deveyi gülmekten yana.
Ve sosyal medyada çevremde hem evi tertemiz hem bebegine bakan hem makyajlı bakımlı kadınları gördükçe kendimden şüphe ediyorum bende de sorun varsa lütfen söyleyin

Son düzenleme:
Merhaba kız gardaşlar derdim büyük iyi veya kötü tüm yorumlarınız benim için değerli lütfen yorum yazmadan geçmeyin

Siteye sırf bu konu için üye oldum aile hayatımı bu kadar ulu orta anlatmak konusunda tereddütlerim vardı ama biraz anonim olmanın verdiği güçle herseyi en başından anlatmak istiyorum

Yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var kendisi ile 2 senedir evliyiz ve en yakın arkadaşımdı biz ikimizde aynı gibiydik ve gerçekten seviyordum kendilerini oda öyle gibiydi az koşturmadım peşimden evlilik hayatim boyunca çalıştım yine sorunlarımız oluyordu ama eve hafta içi 9 dan önce gelmediğim için ve sadece ikimiz olduğumuz için mutluyduk film izlerdik sevişirdik vs ne kadar zıt olsakta didişsekte iyi olduğumuz zamanlar kötü olduklarimizdan daha ağır basıyordu ailesiyle çok sorunlar yaşadık o pek sınır çizemedi ailesine sorunlar hep burdan çıkıyordu 1 sene önce hamile kaldım hamilelik boyuncada çalıştım bebeğim doğdu ilk başta yeni anne olmanın heyecanı ile mutluydum yine kızımdan başkasını görmüyordu gözüm üzerinize afiyet kızım dünya tatlısıdırda hala daha öyle o benim aldığım nefesim yanaklarını gamzelerini boncuk gözlerini görseniz teyzeleri nasıl bir aşka düştügümü anlarsınız bir ufak desteksiz kaldık anneannemiz dogum yaptıktan 12 13 gün sonra gitti pek temizlik vs de yapmadi ama sorsan anacığım nasıl yapmadım diyor ben o kadar yardım ettim diyor evet sabah kahvaltı ütü öğlen yemeği falan yaptı akşam işte tost makarna falan günü geçiştirdik sonra kayın validem arada bir gelip ütü vs yapıyordu yemek falan gönderiyordu öylede bir süre idare ettim 40 ımız çıktı ben bu süreçte adam akıllı iş yapamadım kızım hep memedeydi uyurken bile. Dünyalar güzeli kızımın kucakta uyumak gibi bir kusuru vardır besigine koyunca uyanıyor ben zorlarsamda uykusuz kalıp huysuzlaniyor kaşı gözü kızarıyor esniyor ama küçük hanım memeden ayrılmak istemiyordu sonra benden yemek ütü ev işi beklenmeye başladı hee hamileligimde de lohusaligimdada eşim hep arkadaşları ile gidip içiyordu ve evi otel gibi kullanıyordu hala öyle maalesef ütüler yığıldı akşamları yemek pisiremedim toz bile her gün alamıyorum ve elestiriliyorum kayın validem kizim kusura bakma ama erkekten her is beklenmez sende birseyler yapacaksin sizin sulalede hep erkekler mi iş yapar dedi erkegi eve sen baglayacaksin esimin gidip hergün icmesinin sebebi benim luhusaligimda yemek utu temizlik hepsini birden yapamamammiş hic birsey yapmiyor degilim aslinda bileyim işte yüzeysel bulunduğum odayi toplaya biliyorum banyoyu falan yikadim iste yattigimiz odanin tozunu falan aliyorum cocugumun burnu tikanmasin diye ama bebegimden gözümü ayirmiyorum uyurken bile sürekli nefes alıp almadığını kontrol ediyorum benim bir erkek kardeşim hiç bir saglik sorunu yokken 4-5 aylıkken besiginde annem ölüsünü bulmuş ve ben kendimi bildim bileli annem hep onu anlatır hep onun nasıl güzel olduğunu nasıl öldüğünü cenazesinde neler olduğunu nasıl yikandigini nasıl güzel koktuğunu oldugunde babannemin kapisini cagresisizce gidip yumrukladigini amcamın ic çamaşırı ile yatağından fırlayıp çıplak ayakları ile çocuğu hastaneye yetiştirmeye çalıştığını sedyeye kolunun nasıl düştüğünü sürekli annemin onun hakkında gördüğü rüyaları annem bizim.burnumuz aksa sabaha kadar basimizda öleceğiz korkusu ile beklerdi ve annemin bu tramvasi ile bu yasa gelmiş olmanın etkisi olsa gerek ani bebek ölümünden çok korkuyorum ve kızım uyurken bile sürekli nefes alıp almadığını kontrol ediyorum ona iyi bir anne oldum ama ona iyi bakiyorum ama ona iyi anne olmak beni kötü bir eş yaptı bana bebegin ağzına emzigi ver uyut at kenara sen işini yap diyorlar hatta bağımsızlığım bile sorun benim banyo yapmaya fırsatım bile olmuyor ve hormonlar asiri terliyorum duş alsamda yarim saate ter kokuyorum normal deodorant kullanmiyorum çünkü kizim mememi almiyor koku surunce dogal bir roll on kullaniyorum pek ise yaramiyorum eşim kıllisin kokuyorsun falan bunlara bile takılıyor bide.sekste bekliyor tabi hatta sürekli instagram izleme gecmisinde koca memeli ciplak kadinlar var bunun sebebi olarakta benim durumumu söyledi ve onla yakınlık kurmak içimden gelmiyor artık saçımı bile tarasam onun için susleniyormusum gibi olur diye kendime yakıştıramıyorum makyaji bile yakıştıramiyorum ben böyle değildim bunu bana başka biri anlatsa bosan derdim ama ama her boşanmayı düşündüğümde içimde bir ümit beliriyor hee bu arada bende eşime çok kötü davranıyorum sürekli kötüyüz hakaret ediyorum o bu kontrolsuz öfke patlamalarimi hormonlarima yoruyor ama hormonlar değil yalnızlık ben tek basimayken bile eşimin yanindaki kadar yalniz hissetmiyorum kendimi bunu anlamıyor görmüyor konuşmaktan bile kaçıyor kavga etmek istemiyorum diyor ben hala öfkeliyim çünkü anlatmak isteyip anlatamadıklarım var bu şekilde yaşayamıyorum ya bu deveyi güdecegim ya bu diyardan gideceğim ama benim gönlüm deveyi gülmekten yana.
Ve sosyal medyada çevremde hem evi tertemiz hem bebegine bakan hem makyajlı bakımlı kadınları gördükçe kendimden şüphe ediyorum bende de sorun varsa lütfen söyleyin
Aşırı uzun ve karmaşık yazmışsınız sonuna kadar okuyamadım sadece şunu söyleyebilirim sosyal medyada her gördüğünüze inanmayın

iyi veya kötü tüm yorumlarınız benim için değerli lütfen yorum yazmadan geçmeyin
IMG_1977.webp

Çocuk olduğu için hiçbi şey yapamıyorum kafasından çıkın yavaştan. Sling/ kanguru alıp çocuğu bağlayıp evde çok rahat istediğinizi yapabilirsiniz yenidoğanlar daha hafifler kolay olur. Bunu kendi psikolojiniz için söylüyorum çünkü hiçbi şey yapamıyorum kafası insanı mental olarak çok yoruyor. Ama her şey mükemmel olmalı kafasından da çıkmanız lazım her şeye yetişemezsiniz. Bi gün yemek olur temizlik olmaz bi gün yemek olmaz. Kızım 27 aylık mesela ben 27 aydır ütü yapmıyorum 😂
Onun dışında eşiniz ve ailesi başlı başına ayrı bi problem zaten ama muhtemelen siz bunu bilerek, razı gelerek evlendiniz. Dinamikleriniz böyle şekillenmiş. O yüzden ona bişey söyleyemiyorum

Öncelikle bebeğinize cok titremenizin sebebi sanırım kardeşinizden kalan tramva ha bir anne olarak titremenizi de normal buluyorum eşinizin bunu anlamaması da çok kaba bir davranış ne yani sizin doğumdan sonra biraz salmanız eşinizin gözünün dışarı kaymasına mı sebebiyet veriyormus yada evine bağlı olmamasına geçsinler bikere bu ayakları o imzayı atarken beyefendi hastalıkta sağlıkta iyi günde götü günde diye kabul edip evet demedimi onun düşünceli olup size ev işlerinde yardımcı olması gerekiyor kadın olmak demek her yükü sırtlanmak demek değildir hem çocuğa bak hem eve bak hem kocanın gönlünü yap her yük kadına yüklenmemeli onun bunu görüp size destek olması lazım destekte olmuyorsa köstek hiç olmaması lazım

Oh oh aşırı kıllısın kokuyorsun diyen koca, adamın her akşam içmesine sizi sebep gören kv adamı sen eve bağlayacakmışsın falan, instagramda koca memeli çıplak karılara da bakıyor maşşallah yok yok.

Bence boşan ortada evlilik olmadığı için görev mörev de yok.

Çocuk olduğu için hiçbi şey yapamıyorum kafasından çıkın yavaştan. Sling/ kanguru alıp çocuğu bağlayıp evde çok rahat istediğinizi yapabilirsiniz yenidoğanlar daha hafifler kolay olur. Bunu kendi psikolojiniz için söylüyorum çünkü hiçbi şey yapamıyorum kafası insanı mental olarak çok yoruyor. Ama her şey mükemmel olmalı kafasından da çıkmanız lazım her şeye yetişemezsiniz. Bi gün yemek olur temizlik olmaz bi gün yemek olmaz. Kızım 27 aylık mesela ben 27 aydır ütü yapmıyorum 😂
Onun dışında eşiniz ve ailesi başlı başına ayrı bi problem zaten ama muhtemelen siz bunu bilerek, razı gelerek evlendiniz. Dinamikleriniz böyle şekillenmiş. O yüzden ona bişey söyleyemiyorum
Ahh ahh 2 tane silin şal biri yan baglamali biri normal 2 çeşit kanguru aldım kıyameti kopartır asla durmadı her e bebege gittiğimde acaba bunda durumu diye ger gördüğümü deniyorum razı gelerek evlenme değil olay farklı bacım aile sorununu çözdük ailesiyle iyiyim derdim desteksizlik duygusal yük

Sizin evlilikteki sorumluluklarinizi okudum ama esinizin bir tane sorumlulugunu okumadim. Ne yapiyor bu adam evde hic gorevi yok mu tek gorevi beklenti
Açelyam işte bunu merak ediyorum bende sizlerde durumlar nasıl eşleriniz nasil

Ahh ahh 2 tane silin şal biri yan baglamali biri normal 2 çeşit kanguru aldım kıyameti kopartır asla durmadı her e bebege gittiğimde acaba bunda durumu diye ger gördüğümü deniyorum razı gelerek evlenme değil olay farklı bacım aile sorununu çözdük ailesiyle iyiyim derdim desteksizlik duygusal yük
Tamam ben de onu söylüyorum bebekten önce yardım ediyo muydu bu adam size dip köşe temizlik mi yapıyordu napıyodu

Oh oh aşırı kıllısın kokuyorsun diyen koca, adamın her akşam içmesine sizi sebep gören kv adamı sen eve bağlayacakmışsın falan, instagramda koca memeli çığlak karılara da bakıyor maşşallah yok yok.

Bence boşan ortada evlilik olmadığı için görev mörev de yok.
Malesef ki haklısın ama bizi bu hale getiren bu lohusalik durumları oldu öncesinde bu halde değildi bu yüzden birseyler düzelirmi ümidim var boşanmak için evlenmedim ki sonuçta

hamileligimde de lohusaligimdada eşim hep arkadaşları ile gidip içiyordu ve evi otel gibi kullanıyordu hala öyle maalesef

Eşin sorumsuz biri, kaynanan da seni manipüle ediyor.

Aynen sokak erkeğini eve bağlayamamak senin suçun, kendi aklı ve vicdanı yok çünkü.

Sakın bir daha baba yapmayın bunu ve çok bilen anasına iade edin.

Anasına bi desene ‘ bizim ailede bi erkekler çalışır kadınlar ev işi yapardı ama, ben hem çalışıyorum hem ev işi yapıyorum hak mı bu’ diye.

Tipik boşanmayla sonuçlanacak Y kuşağı evliliği.

Erkekler hem karım çalışsın hem ev hanımı olsun hem gezip tozayım istiyorlar ve karıları da bi süre sonra fazla çalışmaktan dayanamayıp boşanıyor.

Sizden beklenti çok sonuç boşanma olacak her çok kullanılan şey gibi siz de bozulacaksınız çünkü

Son düzenleme:
Açelyam işte bunu merak ediyorum bende sizlerde durumlar nasıl eşleriniz nasil
Her evlilik farklidir buna kabulum. Ancak simdi bir evlilikte mesela bazi erkekler utuye elini surmek istemez ama buna karsilik evin bulaşık yükünü o ustlenir. Ya da yeni bebeginiz olmus gece bakimini eş ustlenir, sabah kahvaltisi sizden olur. Oglen uykusunu biri uyutur digeri aksam yemegini hazirlar. Bir gun sizin haliniz hic yoktur her işi o yapar diger gun eşinin hali yoktur tamamini sen yaparsin gibi gibi. Ama sunu anlartiklarinizdan net sekilde soyleyebilirim ki sizin esinizde eve dair bir sorumluluk yok. Ustelik size psikolojik baskisi da cabasi

Yaklaşık 5 senelik bir ilişkim var kendisi ile 2 senedir evliyiz ve en yakın arkadaşımdı biz ikimizde aynı gibiydik ve gerçekten seviyordum kendilerini oda öyle gibiydi az koşturmadım peşimden evlilik hayatim boyunca çalıştım yine sorunlarımız oluyordu ama eve hafta içi 9 dan önce gelmediğim için ve sadece ikimiz olduğumuz için mutluyduk film izlerdik sevişirdik vs ne kadar zıt olsakta didişsekte iyi olduğumuz zamanlar kötü olduklarimizdan daha ağır basıyordu ailesiyle çok sorunlar yaşadık o pek sınır çizemedi ailesine sorunlar hep burdan çıkıyordu 1 sene önce hamile kaldım hamilelik boyuncada çalıştım bebeğim doğdu ilk başta yeni anne olmanın heyecanı ile mutluydum yine kızımdan başkasını görmüyordu gözüm üzerinize afiyet kızım dünya tatlısıdırda hala daha öyle o benim aldığım nefesim yanaklarını gamzelerini boncuk gözlerini görseniz teyzeleri nasıl bir aşka düştügümü anlarsınız bir ufak desteksiz kaldık anneannemiz dogum yaptıktan 12 13 gün sonra gitti pek temizlik vs de yapmadi ama sorsan anacığım nasıl yapmadım diyor ben o kadar yardım ettim diyor evet sabah kahvaltı ütü öğlen yemeği falan yaptı akşam işte tost makarna falan günü geçiştirdik sonra kayın validem arada bir gelip ütü vs yapıyordu yemek falan gönderiyordu öylede bir süre idare ettim 40 ımız çıktı ben bu süreçte adam akıllı iş yapamadım kızım hep memedeydi uyurken bile. Dünyalar güzeli kızımın kucakta uyumak gibi bir kusuru vardır besigine koyunca uyanıyor ben zorlarsamda uykusuz kalıp huysuzlaniyor kaşı gözü kızarıyor esniyor ama küçük hanım memeden ayrılmak istemiyordu sonra benden yemek ütü ev işi beklenmeye başladı hee hamileligimde de lohusaligimdada eşim hep arkadaşları ile gidip içiyordu ve evi otel gibi kullanıyordu hala öyle maalesef ütüler yığıldı akşamları yemek pisiremedim toz bile her gün alamıyorum ve elestiriliyorum kayın validem kizim kusura bakma ama erkekten her is beklenmez sende birseyler yapacaksin sizin sulalede hep erkekler mi iş yapar dedi erkegi eve sen baglayacaksin esimin gidip hergün icmesinin sebebi benim luhusaligimda yemek utu temizlik hepsini birden yapamamammiş hic birsey yapmiyor degilim aslinda bileyim işte yüzeysel bulunduğum odayi toplaya biliyorum banyoyu falan yikadim iste yattigimiz odanin tozunu falan aliyorum cocugumun burnu tikanmasin diye ama bebegimden gözümü ayirmiyorum uyurken bile sürekli nefes alıp almadığını kontrol ediyorum benim bir erkek kardeşim hiç bir saglik sorunu yokken 4-5 aylıkken besiginde annem ölüsünü bulmuş ve ben kendimi bildim bileli annem hep onu anlatır hep onun nasıl güzel olduğunu nasıl öldüğünü cenazesinde neler olduğunu nasıl yikandigini nasıl güzel koktuğunu oldugunde babannemin kapisini cagresisizce gidip yumrukladigini amcamın ic çamaşırı ile yatağından fırlayıp çıplak ayakları ile çocuğu hastaneye yetiştirmeye çalıştığını sedyeye kolunun nasıl düştüğünü sürekli annemin onun hakkında gördüğü rüyaları annem bizim.burnumuz aksa sabaha kadar basimizda öleceğiz korkusu ile beklerdi ve annemin bu tramvasi ile bu yasa gelmiş olmanın etkisi olsa gerek ani bebek ölümünden çok korkuyorum ve kızım uyurken bile sürekli nefes alıp almadığını kontrol ediyorum ona iyi bir anne oldum ama ona iyi bakiyorum ama ona iyi anne olmak beni kötü bir eş yaptı bana bebegin ağzına emzigi ver uyut at kenara sen işini yap diyorlar hatta bakımsızlığım bile sorun benim banyo yapmaya fırsatım bile olmuyor ve hormonlar asiri terliyorum duş alsamda yarim saate ter kokuyorum normal deodorant kullanmiyorum çünkü kizim mememi almiyor koku surunce dogal bir roll on kullaniyorum pek ise yaramiyorum eşim kıllisin kokuyorsun falan bunlara bile takılıyor bide.sekste bekliyor tabi hatta sürekli instagram izleme gecmisinde koca memeli ciplak kadinlar var bunun sebebi olarakta benim durumumu söyledi ve onla yakınlık kurmak içimden gelmiyor artık saçımı bile tarasam onun için susleniyormusum gibi olur diye kendime yakıştıramıyorum makyaji bile yakıştıramiyorum ben böyle değildim bunu bana başka biri anlatsa bosan derdim ama ama her boşanmayı düşündüğümde içimde bir ümit beliriyor hee bu arada bende eşime çok kötü davranıyorum sürekli kötüyüz hakaret ediyorum o bu kontrolsuz öfke patlamalarimi hormonlarima yoruyor ama hormonlar değil yalnızlık ben tek basimayken bile eşimin yanindaki kadar yalniz hissetmiyorum kendimi bunu anlamıyor görmüyor konuşmaktan bile kaçıyor kavga etmek istemiyorum diyor ben hala öfkeliyim çünkü anlatmak isteyip anlatamadıklarım var bu şekilde yaşayamıyorum ya bu deveyi güdecegim ya bu diyardan gideceğim ama benim gönlüm deveyi gülmekten yana.
Kocan tam bir keyif adamı.bununla evlenmen ve çocuk yapman çok büyük bir hataymiş.bazı insanların kimseyi sevme yetisi olmuyor bu kişi de o kişilerden bence.eee ortada dert yoktu sorumluluk yoktu eskiden.eee bir de seks varmış daha ne olsun? Bu adam iyi olmayıp da ne yapsin? en ufak bir sorumlulukta patlamiş zaten.eskiden de en yakın arkadaşın olduğuna inanmıyorum bu arada.adamda merhamet yok.zaten bu tarz ilişkilerde kadın tarafı görmezden gelmiyor olsa bu evlilikler hiç gerçekleşmez.demem o ki bu tarz konularda ilişkinin başı olumlu anlatılıyor ama bizim o harika kadınsal sezgilerimiz gerçekleri hemen yüzümüze çarpıyor.
Hee bir de hem ayni gibiydik demişsin hem ne kadar zıt olsak da demişsin? Hangisi doğru?

Son düzenleme:
Kızımı kesinlikle hata olarak görmüyorum herkes gider biter o kar kalır yanima hep ona iyiki diyecegim ama eşim konusunda evet ilk zorlukta tökezledik

Malesef ki haklısın ama bizi bu hale getiren bu lohusalik durumları oldu öncesinde bu halde değildi bu yüzden birseyler düzelirmi ümidim var boşanmak için evlenmedim ki sonuçta
Yok ben sadece lohusalık durumlarından böyle olduğunu sizi bu hale getirdiğini düşünüyorum, çocuk en mükemmel evliliği de sarsar ona lafım yok.

Ama seninkinin kumaşı bu, bu zihniyette yetişmiş biri hep böyledi yani, ama eş asıl kriz zamanlarda lazım insana yoksa çocuk yokken her şey güllük gülisstanlıkken herkes iyi zaten.

Boşanacağınızı düşünmüyorum zaten, sen hep her durumda en zor anlarda bile iyi güzel bakımlı sevimli uysal temiz iyi ana iyi gelin iyi eş olursan yürür gider bu evlilik , ama eşini kurcalarsan ıhhh olmaz canım.

Her evlilik farklidir buna kabulum. Ancak simdi bir evlilikte mesela bazi erkekler utuye elini surmek istemez ama buna karsilik evin bulaşık yükünü o ustlenir. Ya da yeni bebeginiz olmus gece bakimini eş ustlenir, sabah kahvaltisi sizden olur. Oglen uykusunu biri uyutur digeri aksam yemegini hazirlar. Bir gun sizin haliniz hic yoktur her işi o yapar diger gun eşinin hali yoktur tamamini sen yaparsin gibi gibi. Ama sunu anlartiklarinizdan net sekilde soyleyebilirim ki sizin esinizde eve dair bir sorumluluk yok. Ustelik size psikolojik baskisi da cabasi
Sonunda anlaşıldığımı hissettim teşekkür ederim

Yok ben sadece lohusalık durumlarından böyle olduğunu sizi bu hale getirdiğini düşünüyorum, çocuk en mükemmel evliliği de sarsar ona lafım yok.

Ama seninkinin kumaşı bu, bu zihniyette yetişmiş biri hep böyledi yani, ama eş asıl kriz zamanlarda lazım insana yoksa çocuk yokken her şey güllük gülisstanlıkken herkes iyi zaten.

Boşanacağınızı düşünmüyorum zaten, sen hep her durumda en zor anlarda bile iyi güzel bakımlı sevimli uysal temiz iyi ana iyi gelin iyi eş olursan yürür gider bu evlilik , ama eşini kurcalarsan ıhhh olmaz canım.
Şöyle ki boşanmak istemiyorum sanki aklım ve duygularim arasında kaldim ama kızımıda kaotik bir ortamda büyütmek istemiyorum ben tek basimada baka bilirim ona bu şekilde devam ederse çok değil 1 hafta süre verdim el mahkum gideceğim bu yüzden kafamda birseyleri netlestirmeye çalışıyorum

Bebekle en sağlam evlılıkler bile çok çatırdıyor maalesef ki şu durumda boşanmayı önermem çünkü belki eşiniz en başından boyleydi siz idare edıyordunuz ama şimdi lohusalık pskljisi insanı yapabıleceklerini bile yapamayacak gibi hissettirebiliyor çok ağır geliyor .. Bende 14 aylık bir bebek annesiyim herşeyi saldım üsten üsten yapıyorum ama kendimi asla bırakmıyorum banada aaa bebek seni hiç yormuyor herhalde çok iyi görünüyorsun sözleri geliyor tamameeen kuyruğu dik tutmaya çalışmamdan kaynaklı yoksa ben 14 aydır uykusuzluktan ölümsüzlüğe doğru gidiyorum🙈 Sizede tavsiyem o kendinizi hiç bırakmayın🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X