bosanma davasiyla ilgili kizlar bilgi lutfen

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Kizlar biz yeni ev aldik bosanmak ta istiyoruz anlasmali gozukuyor suan sizce ne kadar talep edeyim maddi manevi ayri mi talep ediliyor anlasmali bosanmada ben 50 bin tl düşünüyorum suan icin nafaka vs nasil oluyor ..yeni ev de aldik hala kredi ödeniyor o nasil paylasilir konu hakkinda kesin bilgisi olan yazabilir mi aklim o kadar karisikki hic boyle ayrilma faslini dusunmemistim 2 yildir evliyiz ne kadar talep olur hakkim ne kadardir esim aylik 4500 bin tl alıyor bu arada

4500 aliyosa nafaka cok verir. Komsumuz 2000 kusur alan kocasindan 1 ev 750tl nafaka aldi. Isin yoksa barodan avukat tutabilirsin. Calisiosan yada calismiosan bile burolara danisabilirsin. Anlasmali bosanmada maddelere ne yazarsaniz onu kabul etmis bidaha itiraz edemicek durumda olmus olursunuz. Ev borcluysa talep edersen borcta bolunur diye biliyorum. Sadece odenen kisimdanda talep edip evi birakabilirsin. Ayrica calisiyosan nafaka alamazsin.

Anladim çok teşekkür ederim anlaşmalı bosanma larda peki Baro dan avukat tutsak ücretli okur mu geçen lerde sormuş danışma ücreti 90 tl aldılar dedi ne nekadar doğru konuşuyor bilmiyorum her şey ücretli dedi dava açan da anlaşarak ayrılmak ta yüklü miktarda biner liradan anlaşma kağıdı yaziyoruz dedi eşim sende 2000 tl alan kişiden bahsedilen suan çok şaşırdım ben Çalısmiyorum eşimde sürekli her seyde sorun arıyor boşanmaya da gelmiyor dediklerimi yapmiyor da ortada kaldım çok sinir bozucu bir durumdayım ..boşanmak bile çok para diyor maximum anlaşmalı ne kadar olabilir ki ücreti araştırmyorum saniyor heralde ki bana saçma sapan yok kağıda şu kadar para yok avukata şu kadar para sanki çekişmeli ayrılalım diyirum bilginiz varsa ayrıntılı bosanma aşamalarını yazar misiniz size zahmet anlaşmaya makul fiyatlara uymayım değil mi hepsi içinde maddi manevi cok yiprandim

Gecen gun cok yakin tanidigimla adliyeye gittik anlasmali bosanma icin. Bosanma dilekcesini internetten kendisi buldu ve a4 kagidina el ile yazdi tukenmez kalemle. 2side imzaladi. Adliyeye gittik kimlik fotokopisi fln filan bunlar ztn ucuz 1 2 lira odediler. Ayrica boşanmak icin 300tl odediler hemen 1 hafta sonraya gun verdiler ama bunlar tabi baristi. Anlasmali bosanmaya eger taraflardan biri gitmezse mahkeme gunu dava duser ya da cekismeliye doner. Cekismeli bosanma da annemle babam arasinda oldu 3 yil surdu ama tabi mal para coktu o yuzden. 3 yilin sonunda 2 tarafta yipraninca avukatlar paylastirdi anlastilar.

Canm avukat konusundada yine bebeklikten tanidigim bi aile anlasmali bosandi kadin calismiyodu kocasi memurdu barodan avukat tuttu kendine hic ucret odemedi 1 ev ve nafaka aldi. Sen baroya git bi danis aklina takilanlari. Insallah hayrlisi olur

Canm avukat konusundada yine bebeklikten tanidigim bi aile anlasmali bosandi kadin calismiyodu kocasi memurdu barodan avukat tuttu kendine hic ucret odemedi 1 ev ve nafaka aldi. Sen baroya git bi danis aklina takilanlari. Insallah hayrlisi olur
Canim bilgilendirme için çok sağol şimdi de anlaşmaya varmiyor çekişmeli de ben ne kadar veririm para dava açmak için param yok Çalısmiyorum nasıl olacak ya ne berbat işlermiş böyle .nasip bosancam ben

Canim bilgilendirme için çok sağol şimdi de anlaşmaya varmiyor çekişmeli de ben ne kadar veririm para dava açmak için param yok Çalısmiyorum nasıl olacak ya ne berbat işlermiş böyle .nasip bosancam ben
Cekismeli zor oluyo masrafli oluyo canm. 2 tarafta cok yipraniyo ama calismadigin icin avukati dedigm gbi barodan tutabilirsin ama tabi evrak pul vs derken butun paralar senden cikcak...

Evet ben de hep bunu merak etmişimdir.
Boşanmaların zaten büyük sebeplerinden biridir,maddi imkansızlık.
Adamlar parasızlıktan eşlerine kötü davranıyorlar,hatta ahlaksızlık yapıyorlar.
Kadın parası yokken nasıl kurtulacak ki bu eziyetten?

Parasi olmayan boşanmayı p cile cekmek mi zorunda.. Benim esim 4500 duzenli alouir ama rv aldik yarisi ile kredi ödüyoruz cekismeli ayriliriz anlasmam diyor 100 bin istedim herseybdahil anlaşmıyor.. Biktim..bende evde süründurüyorum onu ama hicbir drdigini yapmıyorum yok gibi davranıyorum ve surekli kemdisimr kugr ediyorum bosanamiyorum madem bende çektiririm omum gibi

Çekişmeli boşanmaya giderseniz o da sizi suçlar vazifelerini yapmıyo, hakaret ediyor vs diye. O yüzden tepkilerinizi ölçülü verin bence. Suçlayabileceğiniz bariz bir şey varsa olur ama uzatmalı bir çekişmeli boşanma davası sürerken birlikte yaşamak çok daha zor olur. Evliliği kurtarmak için yapılacak bir şey yoksa da fevri hareket etmemek lazım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…