Boşanma depresyonu

Sonuna kadar okudum. Bir narsiste maruz kalmışsınız. Ve şuan bu maruziyetten kurtulamıyorsunuz. Bakın hala doküman doğru muydu peşine düşüyorsunuz. Doğru olsun adam seni çok seviyor aldatmıyor. Ama dayak yiyorsun. Bu yeter boşanmak için. Değer görmüyorsun, kuyruğu dik evet çünkü neden seni çok güzel manipüle etmiş yönetmiş zihninle oynamış şuan o kuyruğu indirse sana hükmedemez, sende ona karşılık verirsin ama o bu haliyle çekiyor seni kendine zaten. Seni üzerek çıldırtarak beyninle oynayarak. Aldattı mı aldatmadımı? Ona gelecek olursak bir kadın ciddi bir sorunlu kişi değilse severek inanarak evlendiği kişi için kiiii çok kısa bir ilişki , böyle bişey düşünmez, hadi düşündün sana düşündürecek tavırlarda bulunuyordur , hadi yine yanlış anladın. Sorguladığında gönlünü rahatlatmak için elinden geleni yapar. Eşin sana beni aldatıyorsun deseydi sen napardın mesela? Normal bir insan olarak öyle bişey olmadığını anlatmak için kendini paralar hatta eşim nasıl böyle bişey düşünür ben nerde hata yaptım diye kendini sorgulardın. Ama bu tip insanlar hataları başkalarına atmakta ustadırlar. Güvensizlik yaratan o , ispat etmeyen o. Sorunlu olan sensin. İnan yazdıklarında bir çok sorun gördüm . En büyük sorun da senin hala acaba suçlu mu diye düşünmen. Lütfen destek al, ve bu psikolojiden çık. Çünkü bu maruziyette kalıp yıllarca kendine gelemiyor insanlar , üstelik çok gençsin ve bir sonraki hayatına girecek tip te malesef bu tarz olabiliyor çünkü aslında bakarsan nişan zamanından beri saçma sapan kendini belli eden hareketler varmış. Kendinle ilgilen kendini iyileştir ve bir daha karşına çıkacak bi tiplerin hareketlerini hemen görüp uzaklaşabil yoksa aynı tarz farklı isimde biri ama aynı hayat olabilir. Yazmışsın ya o bana bunu yaptıysa herkes herşeyi yapar diye. Hayır o böyle biri ve böyle yaptı burdan almamız gereken dersi alıp aslında daha mantıkla yaklaşıp gerçekleri görebilecek bir kafaya gelirsek bundan sonraki hayatımıza aynı tarz insanları almayız ve gerçekleri görerek yaklaşılırsa çok daha farklı olabilir. Bu arada illa birileri olmak zorunda da değil şu işkence bitip özgürce nefes aldığında belki hiçkimseyi bile istemeyip özgürlüğün tadını çıkaracaksın. Kendine odaklan kendini iyileştir ilişkini değil. Umarım çok güzel bir hayat olur senin için

Resmen hipnoz olmuşsun aşktan. Kaç ondan. sakın kendinden şüphe etme. Aldatmış bunu sende biliyorsun. Yuvan yok ki yıkılıyor diye üzülüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…