• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma dilekçesini verdik

gamzelim2012

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
469
200
303
Ankara
çok garip duygular içindeyim. daha 1 buçuk sene olmadı ne hayaller umutlarla evlenmiştim. ama evlendiğimiz gün başladı bitti biter demeye hiç evli gibi hissetmedim kendimi hiçbişeyi sahiplenemedim. beraber bişey paylaşmadık. hep bi duvar ördü bana konuşamadık muhabbet edemedik. arkadaşları annesi ablası hep öncelikti onun için hep yalnız kaldı. ve dünn dilekçeyi imzaladık ve verdi. hiç mücadele etmeden öylece .. hiç mi sevilmemişim değer görmemişim çok yazık. buna benzer şeyler yaşayan var mı arkadaşlar. ba
na yardım edin. hem böyle bi evliliğe devam etmek istemedim içten içe bitsin dedim. şimdi neden bu üüzüntü acaba. belki hiç mücadele etmemesinden

ama bazende şeker gibiydi sıcak sevecen anlayışlı sarılıp öpen. durup dururkende değişen 2 gün iyiyse 5 gün soğuktu anlamadım neden. aileside ayrı bi sıkıntı tabi oğullarına çok düşkün bi anne ve abla. kral gibi her dediğini yapmışlar abartılı bi şekilde hemde. bi bardak çayını koymamış bi ekmek almamış şimdiye kadr

Hakkında hayırlısı canm uğradığın hayal kırıklığına üzülüyorsun haklısın da ama zaten ortada evlilik adına pek bi paylaşım olmamış çocuk da Yok inşallah karşına seni gerçekten seven değer veren biri çıkar unutursun yaşadıklarını

ama bazende şeker gibiydi sıcak sevecen anlayışlı sarılıp öpen. durup dururkende değişen 2 gün iyiyse 5 gün soğuktu anlamadım neden. aileside ayrı bi sıkıntı tabi oğullarına çok düşkün bi anne ve abla. kral gibi her dediğini yapmışlar abartılı bi şekilde hemde. bi bardak çayını koymamış bi ekmek almamış şimdiye kadr
Böyle adamlar evliliğin sorumluluğunu taşıyamıyor işte.
Annesi ve ablası ömür boyu alsın beslesin madem.
Hakkınızda hayırlısı olsun çok mutlu olun.

Sevgiliyken nasıldınız?
tanıştırıldık. görüşmrlrimizde kısa süreredi beni bırakıp arkadaşlarıyla buluşurdu hemen. zaten istemedim tanıştıktan 4 yıl sonra evlendik. bi iki kere buluşup bidaha görüşmüyoduk sonra ben ankaraya geldim. bi kaç kere buraya geldi. tek taş alıp evlenme teklif etti. herkeste çok iyi biri diye övünce bişey sandım. aslında ben onu çok sevdim neden bilmem sevdim, sanırım o beni hiç sevmedi. onun 2. evliliğiyim ben bide oğlu var.ben herşeyi kabul edip gittim bi ilçeye benim için hiçbişey yapmadın dedi bana

tanıştırıldık. görüşmrlrimizde kısa süreredi beni bırakıp arkadaşlarıyla buluşurdu hemen. zaten istemedim tanıştıktan 4 yıl sonra evlendik. bi iki kere buluşup bidaha görüşmüyoduk sonra ben ankaraya geldim. bi kaç kere buraya geldi. tek taş alıp evlenme teklif etti. herkeste çok iyi biri diye övünce bişey sandım. aslında ben onu çok sevdim neden bilmem sevdim, sanırım o beni hiç sevmedi. onun 2. evliliğiyim ben bide oğlu var.ben herşeyi kabul edip gittim bi ilçeye benim için hiçbişey yapmadın dedi bana
Ah ah işte o zamandan belliymiş. Şimdi size çok iyi diyenlere bir sorun bakalım, hani iyiliği neredeymiş?
Neyse geçmiş olsun, üzülmeyin. Elbet karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır.

Sen kurtulmussun benim esimde cok anacidir ama noldu adam olse zil takip oynayacagim nerdeyse oyle nefret ettirdi kendinden ama gel gelelim cocugum var her gunum mutsuz kavgali huzursuz gecior demem o ki devami gelmio boyle adamlarla benimde ite kaka iste anca bu kadar..

Sen kurtulmussun benim esimde cok anacidir ama noldu adam olse zil takip oynayacagim nerdeyse oyle nefret ettirdi kendinden ama gel gelelim cocugum var her gunum mutsuz kavgali huzursuz gecior demem o ki devami gelmio boyle adamlarla benimde ite kaka iste anca bu kadar..
benimkide hemen kabullenmese bende devam ettirirdim heralde hemen bitirmek istemeside hiç mi sevmedi dedirtiyo üzülüyo insan yinede. mutlu olmak varken neden. maddi bi problemimizde yokken

Aklı acaba ilk evliliğinde olmuş olabilir mi ? Sizin ilk evlilik miydi ?

keşke bende mutlu olabilsem mahkeme bana çok zor geliyo
Tabiki mutlu olacaksın,şuan sadece yaşadığın hayal kırıklığı var bu da çok normal.Ben zannetmiyorum ki en kötü evliliğin bile bitişinde mutlu olunsun.Sonuçta bir hayal ile güzel beklentiler ile evleniyor insan...Ama çocuğun yok bu zor durumun içerisinde büyük bir avantaj bu.Tekrar kendini toparlar ve yeni bir sayfa ile hayata yeniden başlayacaksın.Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu insanlar evliliklerinde kendilerine bir eş değil, bir köle ararlar. Aslında şahısın karakteri oldukça pasifmiş. Öylesine pasif ki, ailesinde anne ve ablasının ona erkek egemenliğini dayatmalarıyla, evet dayatmalarıyla, hiç doğrusu yanlışını düşünmeden hemen karakterini bunun üzerine inşa edebilmiş. Böyle insanlar ne yazık ki onları kendilerine getirecek bir olay yaşamadıkça idrak yeteneklerini geliştiremeyecekler.
Kendinizi lütfen harap etmeyin. Üzülseler de belli edecek duygu yoktur onlarda. Bunu acizlik olarak görürler. Hatta kendileri için, bir kadının peşinden koşmak acınasıdır.Belki bazıları elde edene kadar riyakarlık yapabilirler. Ancak bundan ileriye gitmez. Yapmanız gerekenlerden en önemlisi, bu aşamada çıkarlarınızı korumak ve asla ona karşı herhangi bir duygu belirtisi göstermemenizdir. Unutmayın, nefrette bir duygudur. Bu bile onlar için fazla. Ne ailesiyle ne kendisiyle fazla iletişimde bulunmamaya dikkat edin, muhakkak onlar sizi pişman etmek, mahvetmek için dimdik ayakta olacaklardır. Bu gibi durumlarda birbirlerine daha çok kenetlenirler çünkü.
Tam olarak belgesel havasında yazdığımın farkına vardım. Kadınlara bunları yapan zihniyetlere ne kadar öfkeliysem, farkına varmasam daha da devam edecekmişim. Annesi ve ablası bir kadın olduğu halde bir erkeğe nasıl böyle bir hak verebiliyorlar anlayamıyorum. Annesi, 9 ay doğurdu, yedirdi, içirdi, büyüttü, emek verdi... Nasıl kendinden üstün görebilir onu? Ablası, kardeşiydi onun, ailesinin ona daha çok özen göstermesine nasıl karşı çıkmaz?
İşin özü, şu sözü aklınızda tutun, Bir şeylerin rayına girebilmesi için, her şeyin yoldan çıkması gerekir bazen. Bırakın her şey altüst olsun. Her gecenin bir sonu vardır elbet. Unutmayın; hiçbir acı baki kalmaz yürekte, ve hiçbir gece, karşı koyamaz güneşe.
Bu acıları çektiyseniz, belki de bir şeyleri hak edebilmek içindir. Sevilmediyseniz, belki de ileride sizi çok sevecek olan birinin sevgisinin değerini anlamanız içindir. Mutlu olamadıysanız, belki de ileride yaşanacak mutlu günlerinize daha çok şükredebilmeniz içindir. Hiçbir şey sebepsiz değildir. Sevgi, inanç ve dirayetle kalın.

Benim eşimde ayni aile manyağı bizde boşanma aşamasındayız fakat benim tek farkim malesef hamile olmam.
Merak ettim eşiniz ne burcuydu acaba

Bu insanlar evliliklerinde kendilerine bir eş değil, bir köle ararlar. Aslında şahısın karakteri oldukça pasifmiş. Öylesine pasif ki, ailesinde anne ve ablasının ona erkek egemenliğini dayatmalarıyla, evet dayatmalarıyla, hiç doğrusu yanlışını düşünmeden hemen karakterini bunun üzerine inşa edebilmiş. Böyle insanlar ne yazık ki onları kendilerine getirecek bir olay yaşamadıkça idrak yeteneklerini geliştiremeyecekler.
Kendinizi lütfen harap etmeyin. Üzülseler de belli edecek duygu yoktur onlarda. Bunu acizlik olarak görürler. Hatta kendileri için, bir kadının peşinden koşmak acınasıdır.Belki bazıları elde edene kadar riyakarlık yapabilirler. Ancak bundan ileriye gitmez. Yapmanız gerekenlerden en önemlisi, bu aşamada çıkarlarınızı korumak ve asla ona karşı herhangi bir duygu belirtisi göstermemenizdir. Unutmayın, nefrette bir duygudur. Bu bile onlar için fazla. Ne ailesiyle ne kendisiyle fazla iletişimde bulunmamaya dikkat edin, muhakkak onlar sizi pişman etmek, mahvetmek için dimdik ayakta olacaklardır. Bu gibi durumlarda birbirlerine daha çok kenetlenirler çünkü.
Tam olarak belgesel havasında yazdığımın farkına vardım. Kadınlara bunları yapan zihniyetlere ne kadar öfkeliysem, farkına varmasam daha da devam edecekmişim. Annesi ve ablası bir kadın olduğu halde bir erkeğe nasıl böyle bir hak verebiliyorlar anlayamıyorum. Annesi, 9 ay doğurdu, yedirdi, içirdi, büyüttü, emek verdi... Nasıl kendinden üstün görebilir onu? Ablası, kardeşiydi onun, ailesinin ona daha çok özen göstermesine nasıl karşı çıkmaz?
İşin özü, şu sözü aklınızda tutun, Bir şeylerin rayına girebilmesi için, her şeyin yoldan çıkması gerekir bazen. Bırakın her şey altüst olsun. Her gecenin bir sonu vardır elbet. Unutmayın; hiçbir acı baki kalmaz yürekte, ve hiçbir gece, karşı koyamaz güneşe.
Bu acıları çektiyseniz, belki de bir şeyleri hak edebilmek içindir. Sevilmediyseniz, belki de ileride sizi çok sevecek olan birinin sevgisinin değerini anlamanız içindir. Mutlu olamadıysanız, belki de ileride yaşanacak mutlu günlerinize daha çok şükredebilmeniz içindir. Hiçbir şey sebepsiz değildir. Sevgi, inanç ve dirayetle kalın.
size canı gönülden katılıyorum.
O kadar haklısınız ki benim annemde erkek kardeşimi erkek diye över, her dediğini yapmamızı isterdi ben ergenlikte iken eşitsizliği fark edip annemle kavga ederdim.
Şimdi diyorum ki iyi ki etmişim kız kardeşlerim erkeğin güçlü kadının zayıf olduğunu düşünmediler. Erkek kardeşim de bunun üstünlük olmadığını öğrendi. Ablalarına saygı duyar hizmetçi gibi görmez.
Evlilik yaptığım insan ise tam da dediginiz gibi imiş.

Belki bazıları elde edene kadar riyakarlık yapabilirler. Ancak bundan ileriye gitmez. Yapmanız gerekenlerden en önemlisi, bu aşamada çıkarlarınızı korumak ve asla ona karşı herhangi bir duygu belirtisi göstermemenizdir.

Birebir yasayan biri olarak diyorum ki yapilan fedakarlıklara değmeyen tipler.
Vicdansız, cahil, bencil, kafasız tipler.
Keske kadınlarımız bu tiplerden çocuk yapmasalar ve azalarak yok olsalar...

Üzülüyor olmanız normal, ayrılmanız çok mantıklı ve sizin için doğru olsa da bu duyguyu yaşamalısınız. Güle oynaya olması gerekmiyor ille de. Ben tiksinerek kaldığım otelden 2 haftanın sonunda ayrılırken bile duygusal hissettim, eve dönünce de güzel anıları hatırlayıp ne güzeldi dedim. Halbuki güzel anı sayısı 3'se kötüsü 103'tü :)

Back
X