Boşanma dosyasına ulaşılabilir mi?

lipalipa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
426
50
118
10 yıl önce boşanan birinin boşanma dosyasına ulaşılabilir mi ?

Son düzenleme:
Zaten hep eski eşte olur suçlar.
Madem öyle göstersin.
Niye görmek için ısrar ediyor ki arkadaşınız.
Göstermemesinden belli değil mi?
Eski eşine ulaşmayı denesin. Gerçi o da kendince anlatacak olayları ama..
Yine de arkadaşınız iki tarafı da dinleyerek karar verecektir.
Tanımadığı insanla acele etmesin evlenmek için arkadaşınız.
Zamanla bir delile gerek kalmadan ne olduğunu anlayacaktır.

arkadaşın peki bu adama nasıl güvenerek ewlenicek bazı şeyleri sakladığını söylüyorsun arkadaşında bunu biliyor mu?:45:

insan bari anlaşamadık yürütemedik filan der

ne bu bütün suç onda resmen dikkati üstüne çekiyor

dosya ulaşamaz diye düşünüyorum

biraz daha vakit geçirsin evlenmek için acele etmesin varsa zateb bi vukuatı elbet belli eder

arkadaşınız bunu bile bile evlenicekmi..:26:

Dosya mutlaka adliyede ve temyizdedir. Yalnız hangi adliyede boşanma gerçekleşmiş , onu öğrenin.

Bir de benden söylemesi boşanmış adamdan hayır gelmez:))

ya aslında daha 6 aydır tanışıyolar. çocuk istemeye gelelim diye tutturdu. bayramdan sonra gelceklerdi..arkadaşım da boşanma dosyanı görmek istiyorum diyor. ama göstermiyor. o da zaten vazgeçmek üzere. güya kız mahkemede yalan yanlış şeyler söylemiş. oyüzden etkilenmesini istemiyormuş falan. tabi şüphelendik çok fazla. şuan vazgeçmek üzere. karışık kafası biraz . napcağımızı bilemedik

eger gizleme ihtiyaci duyuyorsa,saklamak istedigi cok onemli bir kusuru var demektir..arastirip ogrenmeden evet demesin..yada eski esini arayip,birebr ondan ogrensin..yada avukatina gidip gorussun...bulmak isteyen bulur..onemli olan karsilasabilecegi olumsuz durumlara hazirliklimi arkadasiniz?

arkadaşın bu dosyaya kolay kolay ulaşamaz. adliyede bir tanıdığı yoksa tabi.çünkü kapalı bir dosya artık. hadi açık olsa allem eder kallem eder bir şekilde tüyo verirdik görürdü.
birde şu yönü var çekişmeli boşanma davalarında herşey anlatılr davanın kazanılması için. e arkadaşınız illakı hoşlanmayacaktır bu durumdan. ne bekliyorkı zaten anlaşmalı boşanma olmadığına göre bellki çok nahoş durumlar yaşandı boşanma aşamasında.
siz ne düşünüyorsunuz diye soracak olursan ben zaten evlenip boşanmış bir erkek istemezdim eğer ben daha once evlenmeseydim. şartlar eşit olursa daha mutlu olurlar bence. en azından sinirli bir anda başına kakılacak bi durumları olmaz

Ne kadar evli kalmış eski eşi ile? Bir de boşanma davasını kim açmış?

boşanma davasını adam açmış. 1 yıl filan evli kalmışlar. ama epey bir tazminat da ödemiş kıza. çalışmadığı için ve adamın çok çok iyi bir maaşı olduğu için(güyaaa). ama ısrarla göstermiyor dosyayı . büyük ihtimal vazgeçicek arkadaşım. ya da umarım öyle yapar

boşanma davasını adam açmış. 1 yıl filan evli kalmışlar. ama epey bir tazminat da ödemiş kıza. çalışmadığı için ve adamın çok çok iyi bir maaşı olduğu için(güyaaa). ama ısrarla göstermiyor dosyayı . büyük ihtimal vazgeçicek arkadaşım. ya da umarım öyle yapar

tazminatmı ödemiş:53: arkadaşına tavsiye hemen arkasına bakmadan kaçsın

Erkek açtıysa davayı , o yüzden uzun sürmüştür boşanma...Ama kadın tazminat istediyse bil ki bunun arkası kötü...

Arkadaşın kesinlikle sürdürmesin ilişkisini..

bu arada tazminat niye ödenir cevap vereyim. oyle işi olmadığı için.maddi durumu kötü olduğu için ödenmez.
tazminat yıpranma payıdır. neden dolayı? ya aldatmıştır, ya dövmüştür yada sürekli hakaret,tehdit vardır bu evlilikte. boşanma davalarında hakimler tazminata hükmetmeden once iyice araştırırlar tanıklar dinlenir, varsa darp raporları incelenir ve duruşma oldukça uzar.
sakın yapmasın arkadaşınız bir hata. hadi boşanmayı geçtim hayat bu ama ortada tazminat varsa hiç düşünmesin

Back
X