Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkol falan değil de bu kadar kısa bir süre de ilişkiye başlamanızın saglıklı olmayacagını, ikinci bir yola girerken bin kere düşünmenşz gerektiğini, karşı cinse hemen güvenip yelkenkeri suya indirmemeniz gerektiğini cok iyi biliyorum.
İçime sinmeyen bir şeyle bu yola çıkamam zatenSosyal içici olması bile sizi rahatsız edecekse bence hiç uzatmayın çünkü ikinci evliliğiniz olacak.
Bekarlık sultanlık der susarımKızlar merhabalar ,
daha önce boşanma ile ilgili konum vardı belki hatırlayanlarınız olur.
Bu arada 4-5 ay oldu kendime geldim çok mutluyum ve hiç pişman hissetmiyorum
Kendimi buldum kendime geldim , 3-5 yıl bu şekilde takılırım diyordum
zaman çok kısa olmasına rağmen boşanmanın ardından , üniversiteden hocamın başka bir okuldan yine meslektaş olduğum bir başka öğrencisi ile bir sebep ile tanıştık
ben 27 , beyfendi 33 yaşında
ikimizinde başından birer evlilik geçmiş ve ikimizde çocuksuzuz
kısa süreli bir iletişimimiz oldu
karşımdaki kişinin yaklaşımı benim sınırlarımı koruyan edep ve ahlak çerçevesinde oldu hep , sınırlarını sözlü olarak bile asla aşmaya çalışmadı
hatta sınırlarımı aşarsam seni kazanma ve seni tanıma şansımı kaybederim gibi cümleleri oldu
muhafazar görüşte elimden geldiğince yaşamaya çalışan biriyim
tanışmamızdan beri hiç bir zaman yaklaşımı - ki tanışalı çok kısa bir zaman oldu - bir yola çıkalım kervan yolda düzülsün olmadı
Birbirimizi yeniden birlikte bir hayat kurmak üzere tanıyalım oldu
aile yapılarımız , mesleklerimiz , kazançlarımız , ortak zevklerimiz , yurt dışı gezmelerimize kadar gözle görülür bir uyum yakalamıştık
her şeyde güzel ilerliyordu
aslında boşanalı 4-5 ay olmasından ötürü kendim için çok erken olduğuna emindim ama bu kadar pozitif şeyi farkedince kendimi bir anda aktif iletişimde buldum
taki bana dürüstçe , ne kadar muhafazakar bir aile yapısı hatta görüşü olsada ara sıra alkol kullandığını söyleyene kadar
alkol kullanan biri ile hayatımı birleştirmek istemeyeceğimi , bu sebeple onu tanımaya ve iletişimde kalmanın sadece birbirimizin zamanı çalmak olduğunu düşündüğümü söyledim
zamanla bırakabileceğini , aramızdaki uyum ve denkliğin onun içinde çok değerli olduğunu belirtti
ancak benim bitirişim ile iletişimi kestik
hayatımda alkol hiç kullanmadım, alkollü ortamda bile bulunmadım
yorumlarınızı bekliyorum . Alkol bırakmak bu kadar kolay bir eylem mi ?
bu işin sonuçları ne olurdu sizce
sosyal içicinin alkolü bırakması kolay mı zor mu sizce ?Sosyal içici olması bile sizi rahatsız edecekse bence hiç uzatmayın çünkü ikinci evliliğiniz olacak.
Bulmadım , bulmak içinde çabalamadım denk geldim diyelimCok hizli birini bulmussunuz bence
Ortada sosyal icici bile yok. Iki uc ayda icilen iki kadeh birakilcak bir sey degil. Degil zor. Bu sekilde sosyal icici bile denirmi supheli.sosyal içicinin alkolü bırakması kolay mı zor mu sizce ?
Ben inanmazdım galiba, sen deyince mi tövbe edesi gelmiş; umarım doğrudur.Kızlar az önce bu kişiden bir mesaj aldım iletişimi keseli bir kaç gün olmuştu ,
çok düşündüğünü
3-4 ayda bir arkadaşları ile 2 kadeh içki içmesede olabileceğini düşündüğünü
bu zaman kadar eve asla içki sokmadığını ( ailesinin görüşüde etkil burada )
Dün gece benim vesilem ile Allaha tövbe ettiğini , önce Allaha sonra bana söz verdiğini söyledi
Allaha verdiği sözün arkasında durmayan adamın peşinden de gidilmez gibi iddialı bir cümlede kurdu
kafalar karıştı yine ?
ara sıra içtiğine , etrafa bir zararı olmadığına nasıl emin olabilirim ?
mesela namaz kılıp dolabı su içmek için açtığımda dolabımda bira şişesi görmek istemem gibi söylemlerim oldu ona
daha doğrusu alkolün ne olduğunu , içenlerin ne yaşadığını nasıl davrandığını bağımlılık nedir , keyfen içmek nedir bunların farkını ayırt edebilecek kadar bilgi sahibi olmadığım için
Mesela bana kendisi sigara kullanıyorBenzer süreçlerden geçmişiz sizinle, kötü bitmiş bi evlilikten sonra tesadüfen aynı pencereden hayatı izlediğim, birbirimizden habersiz aynı hayalleri kurduğum, hayattan aynı beklentilere sahip olduğum biriyle tanıştım, şükür 5 aya yakındır da güzel giden bi ilişkim var. İkimizde sosyal içiciyiz alkol konusunda ama erkek arkadaşım bu yaşına kadar ağzına hiç sigara sürmemiş, ben sigarayı da sosyal içici olarak kullanıyodum. Hani böyle bağımlı değilim ama bazen aylarca sürmem ağzıma ama kimi dönem günde bi paket içtiğimde olur, muhabbet güzelse de yakarım bi tane iki gün yine içmem vs. Şeklinde. İlişkinin başında benden böyle bi talebi olmamasına rağmen zaten bağımlı değilim, e içmeyen insana da içen çok kötü kokuyo, gerek yok böyle bi duruma diye daha da kullanmam ben dedim. İkramların hepsini geri çevirdim.uzun bi süre gerçekten hiç içmedim. Ama öyle tövbe ettim komple bıraktım olmuyormuş. 5 ayda sadece 1 kere paket aldım, toplasan 2 3 paket ancak içmişimdir. Ama sonuç olarak içtim![]()
Hiç bilginiz yok alkolle ilgili bu net anlaşılıyor. Uyuşturucu gibi davranmışsınızda bu öyle bişey değil günde 3 5 sigara içende var köpeği olup 2 3 paket sigara içende var. Siz fazla katısınız. Bende ara sıra alkol alıyorum gayette hiç bi kafa yapmıyo kalori aldıgımla kalıyorum siz bu konuya biraz bağnaz kalmışsınız. Bencede sizle olmaz olmamalıara sıra içtiğine , etrafa bir zararı olmadığına nasıl emin olabilirim ?
mesela namaz kılıp dolabı su içmek için açtığımda dolabımda bira şişesi görmek istemem gibi söylemlerim oldu ona
daha doğrusu alkolün ne olduğunu , içenlerin ne yaşadığını nasıl davrandığını bağımlılık nedir , keyfen içmek nedir bunların farkını ayırt edebilecek kadar bilgi sahibi olmadığım için
Bir şeyi deneyimlememiş olmak bu sebeple bilmemek ve hatta bunu sorup sorgulayıp araştırmak ne zamandan beri bağnazlık :)Hiç bilginiz yok alkolle ilgili bu net anlaşılıyor. Uyuşturucu gibi davranmışsınızda bu öyle bişey değil günde 3 5 sigara içende var köpeği olup 2 3 paket sigara içende var. Siz fazla katısınız. Bende ara sıra alkol alıyorum gayette hiç bi kafa yapmıyo kalori aldıgımla kalıyorum siz bu konuya biraz bağnaz kalmışsınız. Bencede sizle olmaz olmamalı