• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma durumu

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta

Peki sürekli vatsapta hemen birini bulmuş olabilir mi

Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta
Aldatıldınız şiddet gördünüz ama buna rağmen devam mı ettiniz ? Düzeleceğini ümit ederek ömrünüzü boşa harcarsınız

Bana aldatmanın sebebi olarak söylediği şu biz çok soğukmuşuz aramızda gerginlikler olmuş ondan dolayı böyle bi hata yapmış

Flört etmedim sevgilim olmadı diye söyledi bu travesti sevgili değilmiş beni aldatmamış

O yüzden acaba hemen birini mi buldu diye sordum onun dışında hiç sevgili olayı yakalamadım ya eksper ya travesti

Bana aldatmanın sebebi olarak söylediği şu biz çok soğukmuşuz aramızda gerginlikler olmuş ondan dolayı böyle bi hata yapmış
Sizin ilk konunuzdan itibaren sorununuz eşiniz. aldattığın iki yıl önce de biliyormuşsunuz. aile terapistine de gitmişsiniz. Daha ne bekliyorsunuz ki bu evlilikte. Bitmiş bir evlilik bu. Ayrılın hayatınıza yeniden yön verin

Boşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak
Belli zaten boşanmaya niyetiniz olmadığı . böyle Aldatılmaya dayak yemeye devam edin ileride çocuğunuz aferin der belki.. tekrar birine güvenemem nedir ya zaten eşiniz sadakatsiz midesiz biri . Ondan daha kötüsünü isteseniz de bulamazsınız

Flört etmedim sevgilim olmadı diye söyledi bu travesti sevgili değilmiş beni aldatmamış

Boşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak

Esinize madem bu kadar guveniyorsunuz bizim ne dememizi bekliyorsunuz?

Kesinlikle bosanacaksinizdir umarım.

Sizi umursamamsi çok normal ki ama
Adam pipi den erkekten hoşlanıyor

Back
X