• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma durumu

Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı
Söylediğinize göre sizi bir Erkekle aldatmış travesti (trans kadın) cinsel organı erkek Yani! Bunun güzellikle çirkinlikle alakası yok. Eşiniz muhtemelen gay değilse de kesinlikle biseksuel. Bir an önce umursamayı bırakıp kendinize bir hayat kurmaya bakın. Kendinizi önemseyin, bu saatten sonra evlenemem oğlum için demişsiniz, illa evlenmek zorunda değilsiniz. Hayatınızda biri olmak zorunda da değil. İlla isterseniz sevgili olursunuz görüşürsünüz olur biter. Spor salonlarına vs yazılın kafanızı dağıtın. Sizi hayat boyu kandırmıs biriyle evlisiniz, maddi manevi tazminatınızı çocuk nafakanızı alıp uzaklaşmaya bakın.

Esiniz sizinle paravan evliligi yapmis muhtemelen.travesti ile aldattigi bunu gösteriyor. Bazi erkekler ilk deneyimlerini travestilerle yapiyor direk bir erkege gitmeye cesaret edemediklerinden. Üstüne siddet de var. Ama bu evlilik kesinlikle devam etmeli 🙄

Çocuğunuzun boynu bükük falan kalmayacak. Kendinizi kandırıp dram yaratmayın ya. Travestiye giden baba bir çocuğun boynunu dik hale getirmez. Bu yaşımda babamın travestiye gittiğini duysam nefretim uyanır.

Boşanırken nasıl gereksiz bir dramatizme girdiğimi, boşanma aşamasındaki kadınları görünce daha iyi anlıyorum. Güvenemem, inanamam ben güzeldim niye böyle oldu? Arkadaşım, insan kalitesi diye bir şey var, bilir misin? Bazı insanlar ölse o kaliteye ulaşamaz. Eşiniz o kaliteye sahip değilmiş. Cinsel tercihi diyemiyorum seninle evliyken bu işi yapıyor, anüsünde milyon çeşit sperm kalıntısı barındıran biriyle. Mide? Kalite? Güven?

Bırak geç git bu kadar kalitesiz birinin sana da çocuğuna da hiçbir faydası dokunmayacaktı zaten. O yüzden işine sıkı sarıl, paranı kazan, çocuğuna iyi bak. Sen iyi olursan 9 tane en iyisinden koca kapını çalar da sen beğenmezsin.

Allah ıslah etsin zaten eşimde Afedersiniz gaz kaçırma büyük abdest kaçırma sıkıntısı var lüks bi travesti bi de haritalardan 5 yıldızlı lüks otellere gittiğini gördüm şimdide çocuğa nafaka vermem Derdine düşmüş bozdurduğu bileziklerimi vermeyecek

Allah ıslah etsin zaten eşimde Afedersiniz gaz kaçırma büyük abdest kaçırma sıkıntısı var lüks bi travesti bi de haritalardan 5 yıldızlı lüks otellere gittiğini gördüm şimdide çocuğa nafaka vermem Derdine düşmüş bozdurduğu bileziklerimi vermeyecek

Ona mahkeme Karar verir. Heleki davaya nasil aldatildiginizi eklerseniz

ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım
keşke aldatıldığınızı öğrendiğinizde uzaklaşsaydınız. sineye çekmeseydiniz. yukarıda şu yorumunuzu şimdi gördüm:
1629478772739.png

annesini aldatan bir babayı ister mi zannediyorsunuz çocuğunuz?

defalarca söyledim,kusura bakmayın ama çocuğum babasız kalmasın hemen her zaman bir kendini avutma ve kaçış yolu olarak kullanılıyor.

memursunuz,maaşınız var,aileniz var, bu daha neyin güçsüzlüğü??

bazen seviyor bazen sevmiyor gibi hissediyorum demişsiniz,sizi sevse aldatır mıydı?

kiminle aldattığının da önemi yok sonuç olarak aldatmış değil mi?

kendinize gelin,bahaneler üretmeyin. ben olsam güçlü bir anne isterdim. sadakatsiz bir babayı affeden bir anne değil.

**ha bir de en kısa zamanda cybh açısından kontrole gidin. acilen hem de.

Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta
Eşiniz eşcinsel. Hetero bir erkek travestiye neden gitsin? Saplı hatunlara giden adamlar söz konusu “sap” için giderler. Yani konunun sizinle, güzelliğinizle, yetkinliğinizle vs ilgisi yok.

boşanın
boşandıktan sonra illa evlenicek değilsiniz bunu untmayın
ayrıca çirkinliğe vs bakmıyor o aldatma işleri hiç öyle düşünmeyin

Durum ap acik ortada degil mi? Adam agziylami desin ben gayim bilmem neremi bilmem ne ettiriyom diye? Git doktora Test mest yaptir, bunlari kanitlayan bi durum varsa avukatina bildir.

Ay mide Konya ovasi Adam iki yalvarsa kosacak geriye

Peki sürekli vatsapta hemen birini bulmuş olabilir mi

Adam eşcinsel açıkça, travestilere ilgi duyuyor ... Bu adam kadın bulsa ne bulmasa ne yani adam diğer ekeklerle takılmaktan hoşlanıyor :KK57: :bicak: Adam size dayak atmış ayrıca yani sevgili yapsa üzülecek misiniz??

Aldatmadan sonra terapiste gittik ama terapiste karşı olan tavrı iyice özgüvenimi bitirdi profil resmimi görüyorsunuz çirkin bi insan kıyım ki bu adamın gözü hep dışardaydı

Ablacım daha 24 yaşındasın, çok gençsin, güzelsin işin de var memursun ... Sen boşanamazsan 2 çocukla parasız gidecek yeri olmayan kadınlar ne yapsın?

Sevgi bumu sizce ?? tabikide HAYIR.. Lutfen onun sahte sevgisini hissetmeyin

Boşanmak ta kolay değil tekrar birine güvenmemem evlenemem çocuğum hep boynu bükük kalacak
Sanki çok cocuguna duskun bir babaymis gibi.
Var ama yok baba olacagi kesin.
Hic evlenmemis ama cinsel tercihi farkli olan insanlari anlarim ama esiniz gibileri anlayamam.
Adam kadin erkek demeden herkese halleniyor belkide paravansiniz

Sizinki de sevgi değil yalnız.büyük ihtimalle çocuğu bahane ediyosunuz ama sevdiğinizi zannediyosunuz.sevgi böyle bişey değil.

Çocuğa baban gay yavrum poposunda koca bir yırtık var diyebileceksiniz ama boşandık diyemeyeceksiniz öyle mi? Çünkü boynu bükük kalır.
İnsanın boynu neden bükülür biliyomusunuz? Babasının ahlaksız olduğunu herkes söylediği zaman. Bir an önce o erkek müsvettesinden kurtulmazsanız çocuğunuzun boynu hep bükük olacak.

Affetmekle yaptığı hatayı normalleştirmişsiniz artık sizi pek umursayacağını sanmıyorum bu arada boşandıktan sonra kimseye güvenemem yazmışsınız ama illa bir erkeğe ihtiyaç duyacağınızı düşünmeyin çalışır evladınızla mis gibi bir hayatınız olur yeter ki kendinize değer verin

Kızlar daha önce eşimin travesti birlikteliği olmuş ben hamileyken ve bunu öğrendiğimden sonra ufak ufak darp vurma oldu ben memurum çalışıyorum bi oğlum var 1.5 yalında eşim çoğu zaman beni gün içinde aramayan evde deçok ilgili olmayan bi tiptir Çocuğa karşı da çok sorumluluk bilen bi tip değil kovitin en üst safhada olduğu zaman da oğlum 3 aylıkken travestiye gitmiş bunu sonradan arama dökümünden gördüm dertleşmek istiyorum bazen sevdiğini hissederim bazen hissetmem ben artık son vurma olayından sonra uzaklaştırma aldım şuan ailemleyim anlaşmalı protokol yolladım ama çok zor geliyor sanki bi benim başıma gelmiş gibi çirkin biri de değilim neden böyle ilgisi kaydı şimdi boşanmayı umursamıyor ve sürekli vatsapta
Öğrendiğiniz halde hala bazen sevgisini hissediyorum vs yazmışsınız. Ya ne güzel işiniz var ya niye katlanıyorsunuz böyle kanı bozuklara. 🙄

Back
X