Ne kadar düşünceli bir eşiniz var

benim eşim araba almış benle tanışmadan 1 yıl önce onu bile ailesinin üzerine yapmış annesi yarın birgün evlenirsen ikiye bölünmesin diye söyleyince.zaten kendi üzerine yapsaydı da hakkım olmayanı kabul etmezdim ama düşünce çirkinliği insani soğutuyor.bir ara ben de içkiye fazla para harcayamasın diye bahçe tarzı bir yer alalım ucuz bi yer bulmuştuk ailesi hemen kendi üstlerine alınmasını istemişti emekliler vergi ödemiyormuş o yüzden oturduğumuz ev araba herşey onların üstüneymiş o da ölünmüş zaten onlar bizim hakkımızı yermiymis esim de tabi aynı fikirdeydi vazgeçtim aldırmadım iyiki de aldırmamışım şimdi kendi çeyizini bile evden alamıyorum o arsayı mümkün değil yarısını vermezlerdi. Sizin adınıza sevindim sizi düşünen sizi ailesi gören bi eşiniz var ben hem esim hem ailesi tarafından her zaman el kızı olabildim şu 10 ay boyunca bir tek kez eşim 500 tl verdi ki o da zorla yani almayacağımı yenilendikçe sinirlendi babaların evin önündeydik rezil olmayalım sussun diye aldım zaten çalışıyordum ihtiyacım yoktu verdiği parayla lokantaya sipariş verdik hergün şu saatte şu adrese götürün diye.ailesi eşime maaşını nereye koydun demiş esim de bana verdiğini söylemiş ailesi bütün herkese oğullarının bana her ay maaşını verdiğini söylemiş yolda bi tanidikla karşılaştık o söyledi şok oldum hem eşime çok sinirlendim hem ailesine.hemen eşimi aradım bir daha asla bana bir kuruş daha vermiyorsun maaşını içkiye verip millete bana verdiğini söylemişsin o gün rezillik çıkmasın diye aldım ki zaten ödedim de benim senin parana ihtiyacım olsa dava acar nafaka manevi tazminat isterim dedim kapattım.yalanlarla beni suçlayarak ailesini kandıran eşimdi beni ne duruma düşürdü hem evi terketmiş hem de parasını yiyor dedirtti arkamdan.