• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma en hızlı nasıl atlatılır? tavsiyeleriniz?

bademlikurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
278
0
46
İstanbul
artık boşanma davası açacağına dair mesaj atmış. yeni bir konu açtım ben de bu durumda.
bu süreci en acısız nasıl atlatırım?
deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
sanki bugün dava sonuçlanmış gibi hareket etmeyi düşünüyorum ben, ki boşanana kadar iyice rahatlamış olayım ve önüme bakayım.
tavsiye ve deneyimleriniz varsa boşanmış arkadaşlar, bekliyorum.
şimdiden teşekkürler...

en iyi ilac bence zaman.
su an bende bosanma asamasindayim ve ne yaptiysam acimi azaltmadi, tam aksine, gün gectikce daha da yikti beni.
Ben esimin öldügünü varsayiyorum artik, bu biraz iyi geliyor.

en iyi ilac bence zaman.
su an bende bosanma asamasindayim ve ne yaptiysam acimi azaltmadi, tam aksine, gün gectikce daha da yikti beni.
Ben esimin öldügünü varsayiyorum artik, bu biraz iyi geliyor.

allah bizim ve bizim gibilerin yardımcısı olsun. herşeyde bir hayır vardır demek lazım. ona nasıl aşık olduğumu vs düşünmemeye çalışıyorum artık. hep geleceğe bakmaya çalışıyorum. neler yapacağım vs.

Ben de boşanma sürecindeyim.Çok acı hele ki uzun bir evlilik,2 çocuktan sonra çok zor ama hayat bu ...
Her istediğimiz olmuyor maalesef..

Ben kendi adıma bu süreci atlatmak için olmuş olayları düşünmemek ve önüme bakmayı seçdim.Evet zaman zaman çok bunaldığım ,çaresiz hissettiğim zamanlarda oluyor..Ama sanırım bu bir süreç ve bunu yaşamak zorundayız,acıyı da yaşamak zorundayız.Bundan kaçmak sadece geciktirir..

bende artık sorgulamıyorum nasıl bunu yaparları bitirdim nedenleri bitirdim, öne bakmak zor amavelakin inan geçmişi düşünmek daha da zor ..

geçmişten konuşmak yaşadıklarımı hatırlamak hala acı veriyor o yüzden en iyisi gzdkpz nin dediği gibi ileriyi bile değil belki sadece günü düşünmek anlık yaşadığımız olayları düşünmek ama geçmişten de ders almak....

önce bir silkin güzel bir duş al,evde bile olsan bakımlı ol dışarıda arkadaşlarınla olmaya özen göster sohpetler et sinemaya git bana iyi geldi bunlar

Ben de boşanma sürecindeyim.Çok acı hele ki uzun bir evlilik,2 çocuktan sonra çok zor ama hayat bu ...
Her istediğimiz olmuyor maalesef..

Ben kendi adıma bu süreci atlatmak için olmuş olayları düşünmemek ve önüme bakmayı seçdim.Evet zaman zaman çok bunaldığım ,çaresiz hissettiğim zamanlarda oluyor..Ama sanırım bu bir süreç ve bunu yaşamak zorundayız,acıyı da yaşamak zorundayız.Bundan kaçmak sadece geciktirir..

Ben boşanalı 1,5 yıl oldu. Şuan 3 yaşında bir kızım var. Boşandığım dönemde genellikle beni boşanma aşamasına getiren şeyleri daha fazla düşünerek ona olan öfkem artıyordu ve herzaman iyiki boşanmışım diyordum. 1,5 yıl geçti hiç pişmanlık duymadım. Çalışıyorum iş dışındaki tüm vaktimi kızımla geçiriyorum. 7 yıllık evlilikten sonra 1,5 yıldır nefes aldığımı hissediyorum. İyiki kızım var o bana herşeyi unutturuyor. Hayat devam ediyor.

Back
X