Konumu bilirsiniz. Eşimin ailesinin esimi yonetip şiddet ve beni ezdirmesi ailesi istedi diye boşanmak istemesi darp aldatma ayrı odalarda yatma işsizlik. İşten çıkarken bile ailesine danışıp çıkan bir adam. Şuan boşanma esiginizdeyim yanındayım diyip destek olan akrabalarım var bunlardan bitanesi çok yakın herşeyimi anlattığım akrabamm. Bu süreçte arkandayım derken bugün beni arayıp sen kocana temizlik yaptiriyormussun. Gelinlik yapamadin evliliğin temelini kurmadın. Karşı tarafın iddialarıyla beni suçluyor. Karşı taraf beni bir köpek gibi kapıya koymak istiyorlar kendisi de biliyor. Bir kere bile ne ailemden ne de benden af dilemeyen her defasında afdetgim bir adam. Bana bugün sende boylemiyssin erkek adama temizlikmi yaptırılır onu bu hale getirmissin bir kendini sorgula bende ddm ben şuan boşanma aşamasındayım beni sucluycaksan kim haklı kim haksız davasına giriceksen hiç arama senin gözünde insanların gözünde ben haksız oluyum tamammi dedimm. Madem hakli olduğunu düşünüyorsun kapılarına git kendini anlat korkun ne diyor yüzleş onlarla diyor bana ? Gitsem ne değişecek beni sucluycaklar zaten bitmiş diyorum. İyi ozaman ilerde köpek gibi pişman oldum dersin diyor. Bende bu lafı sana kim ilettiyse karşı tarafla irtibat içerisinde siniz heralde tüm suçlu benm ben yıkıyorum ilerde pişman olursam da oh çekersin ozaman su durumumda bitmiş bir evlilikde daha şimdiden bunu yüzüme vuruyorsun dedimmm. Telefonu tamam ozaman sen ugrasilcak bir kadın değilsin. S.git deyip teli kapattı. Vay be hayat diyorum daha şimdiden enn yakinimdan darbe diyorum Allah bana güç kuvvet sabır versin
Son düzenleme: