- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.020
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim bu en yakının anan baban kardeşin mi eğer bunlar değilse en yakının falan da değil salla gitsin.Konumu bilirsiniz. Eşimin ailesinin esimi yonetip şiddet ve beni ezdirmesi ailesi istedi diye boşanmak istemesi darp aldatma ayrı odalarda yatma işsizlik. İşten çıkarken bile ailesine danışıp çıkan bir adam. Şuan boşanma esiginizdeyim yanındayım diyip destek olan akrabalarım var bunlardan bitanesi çok yakın herşeyimi anlattığım akrabamm. Bu süreçte arkandayım derken bugün beni arayıp sen kocana temizlik yaptiriyormussun. Gelinlik yapamadin evliliğin temelini kurmadın. Karşı tarafın iddialarıyla beni suçluyor. Karşı taraf beni bir köpek gibi kapıya koymak istiyorlar kendisi de biliyor. Bir kere bile ne ailemden ne de benden af dilemeyen her defasında afdetgim bir adam. Bana bugün sende boylemiyssin erkek adama temizlikmi yaptırılır onu bu hale getirmissin bir kendini sorgula bende ddm ben şuan boşanma aşamasındayım beni sucluycaksan kim haklı kim haksız davasına giriceksen hiç arama senin gözünde insanların gözünde ben haksız oluyum tamammi dedimm. Madem hakli olduğunu düşünüyorsun kapılarına git kendini anlat korkun ne diyor yüzleş onlarla diyor bana ? Gitsem ne değişecek beni sucluycaklar zaten bitmiş diyorum. İyi ozaman ilerde köpek gibi pişman oldum dersin diyor. Bende bu lafı sana kim ilettiyse karşı tarafla irtibat içerisinde siniz heralde tüm suçlu benm ben yıkıyorum ilerde pişman olursam da oh çekersin ozaman su durumumda bitmiş bir evlilikde daha şimdiden bunu yüzüme vuruyorsun dedimmm. Telefonu tamam ozaman sen ugrasilcak bir kadın değilsin. S.git deyip teli kapattı. Vay be hayat diyorum daha şimdiden enn yakinimdan darbe diyorum Allah bana güç kuvvet sabır versin
3yil çocuğumuz olmadı eşimin ailesi de çocuk olmuyorsa atalım zihniyetinde bir insanlar. Bu problemleri de birazda bu yüzden yaşatıyorlar. Ki çocuğum olsaydı bile bu zihniyette ki insanlar farklı sebebten bı konu bulur yine huzur bozarlardiSevindim.Cocuk yok ıns?
Öz teyzelerimKim bu en yakının anan baban kardeşin mi eğer bunlar değilse en yakının falan da değil salla gitsin.
Teyzelerini de takma kafana. Teyzeler bazen haddini aşar.Öz teyzelerim
Şuan boşanma esiginizdeyim
Boyle konuşan bir karaktersizin lafına mi uzuldunuz? Bu kişinin yaşı kaç, eğitimi ne, gorgusu ne? Başkasının lafina itibar edeceğinize kendinize şefkatli olun, herkes gibi siz de can taşıyorsunuz, duygulariniz var. Degmeyenlerin laflariyla kendi degerinizi olcmeyin.bakin su sözler ne güzel :Konumu bilirsiniz. Eşimin ailesinin esimi yonetip şiddet ve beni ezdirmesi ailesi istedi diye boşanmak istemesi darp aldatma ayrı odalarda yatma işsizlik. İşten çıkarken bile ailesine danışıp çıkan bir adam. Şuan boşanma esiginizdeyim yanındayım diyip destek olan akrabalarım var bunlardan bitanesi çok yakın herşeyimi anlattığım akrabamm. Bu süreçte arkandayım derken bugün beni arayıp sen kocana temizlik yaptiriyormussun. Gelinlik yapamadin evliliğin temelini kurmadın. Karşı tarafın iddialarıyla beni suçluyor. Karşı taraf beni bir köpek gibi kapıya koymak istiyorlar kendisi de biliyor. Bir kere bile ne ailemden ne de benden af dilemeyen her defasında afdetgim bir adam. Bana bugün sende boylemiyssin erkek adama temizlikmi yaptırılır onu bu hale getirmissin bir kendini sorgula bende ddm ben şuan boşanma aşamasındayım beni sucluycaksan kim haklı kim haksız davasına giriceksen hiç arama senin gözünde insanların gözünde ben haksız oluyum tamammi dedimm. Madem hakli olduğunu düşünüyorsun kapılarına git kendini anlat korkun ne diyor yüzleş onlarla diyor bana ? Gitsem ne değişecek beni sucluycaklar zaten bitmiş diyorum. İyi ozaman ilerde köpek gibi pişman oldum dersin diyor. Bende bu lafı sana kim ilettiyse karşı tarafla irtibat içerisinde siniz heralde tüm suçlu benm ben yıkıyorum ilerde pişman olursam da oh çekersin ozaman su durumumda bitmiş bir evlilikde daha şimdiden bunu yüzüme vuruyorsun dedimmm. Telefonu tamam ozaman sen ugrasilcak bir kadın değilsin. S.git deyip teli kapattı. Vay be hayat diyorum daha şimdiden enn yakinimdan darbe diyorum Allah bana güç kuvvet sabır versin
Akraba akrep tır diye boşuna dememişler bunlara karşı sende tedbirini al milletin lafını duyma bile adam olsalar öyle konuşmazlar ,Allah yardımcın olsunKonumu bilirsiniz. Eşimin ailesinin esimi yonetip şiddet ve beni ezdirmesi ailesi istedi diye boşanmak istemesi darp aldatma ayrı odalarda yatma işsizlik. İşten çıkarken bile ailesine danışıp çıkan bir adam. Şuan boşanma esiginizdeyim yanındayım diyip destek olan akrabalarım var bunlardan bitanesi çok yakın herşeyimi anlattığım akrabamm. Bu süreçte arkandayım derken bugün beni arayıp sen kocana temizlik yaptiriyormussun. Gelinlik yapamadin evliliğin temelini kurmadın. Karşı tarafın iddialarıyla beni suçluyor. Karşı taraf beni bir köpek gibi kapıya koymak istiyorlar kendisi de biliyor. Bir kere bile ne ailemden ne de benden af dilemeyen her defasında afdetgim bir adam. Bana bugün sende boylemiyssin erkek adama temizlikmi yaptırılır onu bu hale getirmissin bir kendini sorgula bende ddm ben şuan boşanma aşamasındayım beni sucluycaksan kim haklı kim haksız davasına giriceksen hiç arama senin gözünde insanların gözünde ben haksız oluyum tamammi dedimm. Madem hakli olduğunu düşünüyorsun kapılarına git kendini anlat korkun ne diyor yüzleş onlarla diyor bana ? Gitsem ne değişecek beni sucluycaklar zaten bitmiş diyorum. İyi ozaman ilerde köpek gibi pişman oldum dersin diyor. Bende bu lafı sana kim ilettiyse karşı tarafla irtibat içerisinde siniz heralde tüm suçlu benm ben yıkıyorum ilerde pişman olursam da oh çekersin ozaman su durumumda bitmiş bir evlilikde daha şimdiden bunu yüzüme vuruyorsun dedimmm. Telefonu tamam ozaman sen ugrasilcak bir kadın değilsin. S.git deyip teli kapattı. Vay be hayat diyorum daha şimdiden enn yakinimdan darbe diyorum Allah bana güç kuvvet sabır versin
Bunu diyen bi insanla muhattap olmazdım zaten olmuyorumda akrabalarımda bu tip insanlarlaerkek adama temizlikmi yaptırılır onu bu hale getirmissin
Ben de bosandigimda neler duydum, yapmayi en sevdigim seylerden biri yemek yapmak evde yemek yapmiyor sürekli disardan yiyoruz demis benim icin fikrimi söylüyorum kendimi ezdirmiyorum diye adim inat olmus. Sen dört dörtlükte olsan bir sey diyorlar. Duymamazliktan gel. Onlar kendine baksin. Hergün kavgali evliligi sürdürüyorlar sonra marifetmis gibi biz basardin diyorlar.Malesef öyle oldu. Burda çok konu açtım aklım başımda değildi eşimin düzeleceğine dair çok umut verdim. Karşı taraf kocama iş yaptiriyormusum o da bıkmış gibi iddialarda bulunuyormuş bunuda en yakın sevdiğim kişisi beni arayıp suç tek taraflı değil haklı olduğunu düşünüyorsan kapılarına git kendini ifade et diyor. Zaten bitti diyorum ya bende bitirdim o da benm şuan gitmem kapılarında kul köle oluyormusum imajı vericek . Ee sen zaten yuvanın temelini baştan kuramadım ki şimdi ne halin varsa gör biz senin iyiliğini istiyoruz güya. Konuşması yapıyor.
Iyyyy başbelaları teyze yakın mı Allahını seversen hele de sana yaşça yakın çocukları varsa bir numaralı düşman onlarÖz teyzelerim