TeşekkürlerAvukatiniz dogru diyor bence. Cocugu aldirmis diyosa ispat etmesi lazim siz de delil var o bol keseden atmis rahat olun derim.
Allah razı olsun kesinlikle öyle Allah kimseye yasatmasin ayrılmakta hak ama böyle değil inanınAllah sabır versin çok zor bir süreçmiş
Aminnn Allah razı olsunavukatınıza güvenin. Allah yardımcınız olsun
avukatınıza güvenin. Allah yardımcınız olsun
Bana kalsa o rezilin soyadını def etmek için kuruş almayacaktım ama ailem alınca o parayı yaksan bile sürünsünler diyo. Bize çok büyük şeyler yaşattılar anlatması kolay olsa da yaşamasi anlaması çok zorDelilleriniz var bence peşini bırakmayın uzun bir süreç yalnız
Delilleriniz var bence peşini bırakmayın uzun bir süreç yalnız
InsaAllah o kadar kötüler ki cebinden çıkan 2 lira ekmek parasına bile laf eden şahıs kendisi bide bu kadar miktarı ödeyince felç geçirirElinizde her iddianin kaniti var o da biliyor kaybedecegini ama psikolojinize oynuyor sakin izin vermeyin
Bu sartlar altinda sizin kaybetme imkaniniz yok butun haklarinizi alirsiniz yeter ki pes etmeyin
Bu sürenin 6 ayı zaten geçti gitti zaman dediğin nedir ki geçip gidiyor hakkımı aldığım sürece 1 yıl daha beklemek pek koymaz bana inanınDelilleriniz sağlam gözüküyor alırsınız büyük ihtimal ama burası Türkiye hiçbirşeyin garantisi yok, süresi tamamen mahkemenin yoğunluğuna, hakime göre 1 yılla 2 yıl arası değişir
Bende çok şey yaşadım öyle şiddet değil ama psikolojik olarakAllah razı olsun kesinlikle öyle Allah kimseye yasatmasin ayrılmakta hak ama böyle değil inanın
O daha kötü oluyor aslında dayak yedin izi geçer ama dil yarası unutulmuyorBende çok şey yaşadım öyle şiddet değil ama psikolojik olarak
Allah razı olsun. Bende üzüldüm kendi adıma sonra zamanla toparladım. Ailesi arkasında durmadığı için ayrılmayıp bu yaşantıya kendini mecbur hisseden dayak yiyen hatta ölen o kadar kadın var ki.. çok şükür ki onlardan biri olmadım kimse olmasın sessiz kalmasın kendi ayaklarının üzerinde durabilsinÇok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?