- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Aslında onun için değil çocuklar için.akrabalr var kendimi çok yalnız hissediyorumSahsen yerinzde olsam ne benim nede cocuklarin düzenini böyle bir adam icin bozmam. Ordada size gram faydasi olacagina inanmiyorim. Nafaka icin icraya gidin
Bunun için diyorsanız gidin tabiki.Aslında onun için değil çocuklar için.akrabalr var kendimi çok yalnız hissediyorum
Kizlar akla ihtiyacım var 1ay önce boşandım.bosanir bosanmaz hemen 1'5 saatlik uzaklıktaki bir şehre yani ikimizin memleketine annesinin yanına tayin istedi.ben olduğumuz şehirde kaldım .bu 1 aylık süreçte sadece işi çıktığı için gelip iki kere çocukları gördü.telde görüntülü konuşuyorlar.Cocuklara gelince başta ağladılar ama alıştılar.benim yanıma 65yasinda anacığım geldi.simdi size sorum seneye memlekete tayin istesem mi .hani cocuklari görebilmesi için.acikcasi sorumluluklarını biraz paylaşsın istiyorum.gerci evliykende asla sorumluluk almazdı .ha birde 400 lira nafaka bile vermeyen bir insan .sanırım bunaldım Allah yardımcımız olsun .yanına gitmek mantıklı mı bilemedim. Dua edin Allah doğru olanı nasip etsin.
Aslında onun için değil çocuklar için.akrabalr var kendimi çok yalnız hissediyorum
düzeni bozmaya gerek yok, zorla adama babalık sorumluluğu aşılayamazsınız.nafaka için icra takibi başlatınKizlar akla ihtiyacım var 1ay önce boşandım.bosanir bosanmaz hemen 1'5 saatlik uzaklıktaki bir şehre yani ikimizin memleketine annesinin yanına tayin istedi.ben olduğumuz şehirde kaldım .bu 1 aylık süreçte sadece işi çıktığı için gelip iki kere çocukları gördü.telde görüntülü konuşuyorlar.Cocuklara gelince başta ağladılar ama alıştılar.benim yanıma 65yasinda anacığım geldi.simdi size sorum seneye memlekete tayin istesem mi .hani cocuklari görebilmesi için.acikcasi sorumluluklarını biraz paylaşsın istiyorum.gerci evliykende asla sorumluluk almazdı .ha birde 400 lira nafaka bile vermeyen bir insan .sanırım bunaldım Allah yardımcımız olsun .yanına gitmek mantıklı mı bilemedim. Dua edin Allah doğru olanı nasip etsin.
Nafaka bile vermeyen herif için bir de düzenini mi bozacan, paşanın rahatı için?Kizlar akla ihtiyacım var 1ay önce boşandım.bosanir bosanmaz hemen 1'5 saatlik uzaklıktaki bir şehre yani ikimizin memleketine annesinin yanına tayin istedi.ben olduğumuz şehirde kaldım .bu 1 aylık süreçte sadece işi çıktığı için gelip iki kere çocukları gördü.telde görüntülü konuşuyorlar.Cocuklara gelince başta ağladılar ama alıştılar.benim yanıma 65yasinda anacığım geldi.simdi size sorum seneye memlekete tayin istesem mi .hani cocuklari görebilmesi için.acikcasi sorumluluklarını biraz paylaşsın istiyorum.gerci evliykende asla sorumluluk almazdı .ha birde 400 lira nafaka bile vermeyen bir insan .sanırım bunaldım Allah yardımcımız olsun .yanına gitmek mantıklı mı bilemedim. Dua edin Allah doğru olanı nasip etsin.
Beni anlayan biri çok teşekkürler.es için değil bu destek için annem yanıma geldi . Ama artık bahanesi kalmayacak.Eski es kişisi baba olsaydı çocuklarını düşünür anasına koşmazdı bence eski eşiniz çocuktan daha çocukmuş... Yalnızlık çok zordur gurbet daha da zordur sen eski esin için değil hayatin kolaylasacaksa ailenin yanına taşınmalısın... hastalık var saglik var Ben olsam aileme yakın yere hiç düşünmeden taşınırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?