Bosanma fikri

Buraya degil eltimle ozel whatsapp mesajlasmalarimizi okumus
Bisey dicem eltiyle msjla konusacak kadar nasıl bos bırakıyorsunuz meydanı ya:)
Yani eltim yok ama,olsa bile eltiyle böyle konuları msjla konusmam.
Silmemis bak,kocası görsün diye saklamıs.

Anladım canım işin çok zor o zaman bu konuda annesinin anlayışlı olup sizin mutluluğunuz için elinden geleni yapması lazımki siz iyi olun ama böyle giderse de nereye kadar gidecek sen de haklısın

Bisey dicem eltiyle msjla konusacak kadar nasıl bos bırakıyorsunuz meydanı ya:)
Yani eltim yok ama,olsa bile eltiyle böyle konuları msjla konusmam.
Silmemis bak,kocası görsün diye saklamıs.
Bilmiyorumki cok samimi icten biridir eltim nedense hep guvenim tamdi ona karsi ama yaptigi mesajlari saklamasi buyuk aptallik ve sorumsuzluk.kaynimin mesajlari okumasini duydugumdan uykularim
Kcti resmen o kadar huzursuz ve kotuyimki resmen omrumden omur gitti.hem kaynimdan cok utandim ve yuzune bakamam arrik hemde esime soylerse diye cok korkuyorum

Madem o kadar üzülüyorsunuz belli ki pişmansınız o zamana kayınvalidenizden özür dileyin belki hemen değil ama zamanla aranız düzelir. Yani belki olgun bir kadındır ve affeder oğlunuda ikna eder.

Madem o kadar üzülüyorsunuz belli ki pişmansınız o zamana kayınvalidenizden özür dileyin belki hemen değil ama zamanla aranız düzelir. Yani belki olgun bir kadındır ve affeder oğlunuda ikna eder.
Kv onun hakkinda Eltimle konustugumi bilmiyorki.Kaynim soylememis zaten soylese kadin ikimizide bosatir o derece dominant kadindir.ve asla affetmez.ben sadece kaynima yazib ozur diledim ama cevap yazmadi bana

Aptallık değil ablacım sinsilik:)
Yani günahını almayayım da kocasının okuyacagını bilir yani.

Ve kaynanamin sozu oglanlari icin kanundur o derece annelerine duskunler.bosa dese hemen sozsuz bosarlar bizi.zaten cok
Kotu seyler yazmistim
Eltime
Mesajlarda sinirle tabi.kv onlari bilse dusunmek bile istemiyorum olacaklari

Hem soğudum diyorsunuz hem seviyorum diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…