Boşanma günü geldi

MS SMILE

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
86
139
23
37
Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularımdan bilenler bilir. Eşimle anlaşmalı olarak boşanma kararı almıştık. Kendisi bana onu değersiz hissettirdiğimi, sürekli aşağıladığımı söyleyip evden gitmişti.Sonradan öğrendim ki bankalara bir çok borcu var iddadan dolayı. Ben daha önce bir borcunu ödediğim için bir daha olursa asla affetmem demiştim.Eve kağıtlar geldiğinde anladım.İlk başlarda bu duruma çok üzüldüm, çok ağladım kendimi çok yıprattım. Ama bir süre sonra alıştım gibi geldi. Yarın boşanıyoruz. Ama ben bugun kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki şuan çıkıp gelse vazgeçecek gibiyim. Ama mantığım asla diyor. Seni ve çocuğunu düşünmeyen adam affedilir mi diyor.Kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum. Yarın nasıl dimdik duracağım karşında… ağlamamak için nasıl tutacağım kendimi bilemiyorum. Nasıl davranmalıyım akıl verin bana.

Boşver n'apacaksın adamın binlerce liralık iddia borçlarını sen mi ödeyeceksin? Sıkıntısını çekmemişsin işte ne güzel önünde yepyeni bir sayfa açılıyor.

Herkes yol ayrımlarında zorlanır, alışkanlıklar zor terk edilir ne kadar kötü olsa da. Yarın bu saatlerde özgür olacaksın. Bazı şeyler zorlamayla olmuyor.

Sabah git duruşmana güzel güzel, sonra da önüne bak.

Çok büyük hayal kırıklığına uğramışsın, eger bu kumar olayı olmasaymiş evliliğini yikmazdın . Ama bu borçları da odeyemezsin. Eğer bu alışkanlıktan kurtulup bütün borçlarını öderse, tekrar evlenirsiniz belki

Şimdi zorlanıyorsun haklısın ama sonra şükredeceksin inşallah.
Allahım güç kuvvet versin inşallah.

Hiç bi şekilde kendini üzme belki zor olabilir belki çok üzülürsün kendini çok yıpratirsın ama herşey geçecek bu hayatta geçmeyen hiç bisey yok duygularına yenilip affetme belki senij hayatın için en iyisi boşamak tir eğer karşındaki kişi seni biraz olsun düşünseydi bu durumda olmazdın. Yepyeni bi hayata başlıyosun unutma senden daha degerli kimse yok guzel şeyler yap yapmak isyediğin ne varsa hayallerini gerçekleştir. Çok üzül ağla acı çek ama geri dönüp arkana bakma geleceğin ve mutluluğun senin elinde kimse için değmez..

Anlaşmalı boşanmada kıçınızı mahkeme sandalyesine koyduğunuza değmiyor. Ben kafamda nutuk gibi bir şey hazırlayıp gitmiştim, neredeyse ağzımı bile açtırmadılar. İlk karşılaşma anını atlatırsanız gerisi sorun olmuyor.
Evet ya merak ediyorum hiç sorunları sormuyorlarmı salonda ? Sikayetin neydi ne sebebten bosanak istiyorsun diye

Ben bu iddia alıskanlıgının kimsede gecmedigini dusunuyorum tekrar sans verseniz artık bu borcları bildiginz için surekli tartışma huzursuz gergin ortam olacak. Bosverin bu noktaya kadar gelebildiyseniz gerisinde atlatırsınız belki ilk bi kac ay hep gpgsunuzde bir dugum hep aglamaklı ruh haliniz olur ama zamanla yileşirsiniz

Boşver n'apacaksın adamın binlerce liralık iddia borçlarını sen mi ödeyeceksin? Sıkıntısını çekmemişsin işte ne güzel önünde yepyeni bir sayfa açılıyor.

Herkes yol ayrımlarında zorlanır, alışkanlıklar zor terk edilir ne kadar kötü olsa da. Yarın bu saatlerde özgür olacaksın. Bazı şeyler zorlamayla olmuyor.

Sabah git duruşmana güzel güzel, sonra da önüne bak.
Evet en zor biten alışkanlık sanırım. Bir kızım var en çok onun için üzülüyorum.

Çok büyük hayal kırıklığına uğramışsın, eger bu kumar olayı olmasaymiş evliliğini yikmazdın . Ama bu borçları da odeyemezsin. Eğer bu alışkanlıktan kurtulup bütün borçlarını öderse, tekrar evlenirsiniz belki
Başka hiç bir sorunumuz yoktu. Ama kurtulmadı bu illetten. Tedavi ol dedim kabullenmedi. Böyle olması kendi tercihi oldu.

Arkadaşlar merhaba,
Daha önceki konularımdan bilenler bilir. Eşimle anlaşmalı olarak boşanma kararı almıştık. Kendisi bana onu değersiz hissettirdiğimi, sürekli aşağıladığımı söyleyip evden gitmişti.Sonradan öğrendim ki bankalara bir çok borcu var iddadan dolayı. Ben daha önce bir borcunu ödediğim için bir daha olursa asla affetmem demiştim.Eve kağıtlar geldiğinde anladım.İlk başlarda bu duruma çok üzüldüm, çok ağladım kendimi çok yıprattım. Ama bir süre sonra alıştım gibi geldi. Yarın boşanıyoruz. Ama ben bugun kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki şuan çıkıp gelse vazgeçecek gibiyim. Ama mantığım asla diyor. Seni ve çocuğunu düşünmeyen adam affedilir mi diyor.Kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum. Yarın nasıl dimdik duracağım karşında… ağlamamak için nasıl tutacağım kendimi bilemiyorum. Nasıl davranmalıyım akıl verin bana.
İnşallah bir an önce hissizleşirsin canım o duygu çok önemli bak. Bu hayatta artik onunla mutlu olma imkanım yok dedikten sonra farklı oluyor zaten evlenerek o şansı tanımiştın demek ki mutsuz etmiş,ki bundan daha fazlası..
Ben boşanma lafı geçince titriyordum onsuz hayatı dusunemiyodum.benim de daha duruşmam olmadı ama o kadar rahatim ki aylardır uzağımda bazen hic evlenmemisim gibi bile hissediyorum o kadar güzel unuttum onu,sırtımdaki ağır bir küfeyi indirmişim gibi. Umarım bu aşamalara gelirsin sen de

İnşallah bir an önce hissizleşirsin canım o duygu çok önemli bak. Bu hayatta artik onunla mutlu olma imkanım yok dedikten sonra farklı oluyor zaten evlenerek o şansı tanımiştın demek ki mutsuz etmiş,ki bundan daha fazlası..
Ben boşanma lafı geçince titriyordum onsuz hayatı dusunemiyodum.benim de daha duruşmam olmadı ama o kadar rahatim ki aylardır uzağımda bazen hic evlenmemisim gibi bile hissediyorum o kadar güzel unuttum onu,sırtımdaki ağır bir küfeyi indirmişim gibi. Umarım bu aşamalara gelirsin sen de
Çok teşekkürler yorumunuz için inşallah en kısa sürede ben de siizn gibi hissederim. Bizim bir kızımız var. Kızım babasına babası da ona oldukça bağlı bu süreçte mecburen sürekli görmek zorunda kalacağız birbirimizi. Umarım en kısa sürede onu gördüğümde bile hislerim sizinki gibi olur.

Böyle zamanlarda beyniniz size oyun oynar hep iyi anlar gelir gözünüzün önüne ,eğer boşanmazsaniz çocuğunuz ve sizin önünüze alacaklılar,borçlar ,hacizler gelecek.Çok sevdiği evladını,eşini , yuvasını düşünmemiş tedavi olmamış onlara böyle bir hayatı reva gören adama acimayin çünkü o size acımıyor.

Sana falan yıkamaz borçları değil mi ? Bir de orada bildiğim borcu falan yok demiştin. Nasıl yapmış ki bunları ?
Kullandığını bildiğim tüm hesaplarını incelemiştim hatta kartları da bendeydi. Ama farklı bir iki banka ile daha çalışmaya başlamış. Krediler çekmiş. Kredi kartlarından nakitler çekmiş. Ödememiş hiç.Meblada nerdeyse bir ev parası.
Birkaç avukata sordum ilk olarak maas hacizi olur ona sana birşey olmaz dediler. Eve haciz gelmemesi içinde boşanmak için o kadar acele etmiştir dediler. Adresi değişeceğinden benim evime haciz gelmezmiş.

Kullandığını bildiğim tüm hesaplarını incelemiştim hatta kartları da bendeydi. Ama farklı bir iki banka ile daha çalışmaya başlamış. Krediler çekmiş. Kredi kartlarından nakitler çekmiş. Ödememiş hiç.Meblada nerdeyse bir ev parası.
Birkaç avukata sordum ilk olarak maas hacizi olur ona sana birşey olmaz dediler. Eve haciz gelmemesi içinde boşanmak için o kadar acele etmiştir dediler. Adresi değişeceğinden benim evime haciz gelmezmiş.
Üzerinize yıkıp kaçmaya çalışmamış en azından. O kadar bana kendimi değersiz hissettirdin diyip vızzıkladıktan sonra. 🙄

Back
X