Boşanma hakkında acil yardımlarınızı bekliyorum.

belindaadeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
16
0
1
31
Kızlar 3 gün önce konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-olacak-boyle.899151/page-4#post-44880252 Bugün eşim bana gelerek ne kadar istiyorsan söyle uzatmadan boşanalım falan dedi bende hiç bir şey istemiyorum ben senden be benim param bana yeter dedim oda ben istemediğim takdirde sen zaten benden bir şey alamazsın ne kadar istiyorsan söyle vereyim hatta evde senin olsun yarın geliğ eşyalarımı alıp gideceğim dedi sırf kıllık olsun ben bu adamın donuna kadar almak istiyorum dediği gibi davada bir şey alamama gibi bir şey olur mu önerebileceğiniz avukat vs yardımlarınızı bekliyorum.

üzüldüm eski konunu okudumda

sen mi istedin boşanmak istiyorum diye kendisi mi teklif etti .

Bence evi alın ve bir araba yani donuna kadar alıp basın tekmeyi cehennemine gitsin.ondan koca olmaz...

Yeni mezun ve staj henuz yapmayan bi hukukcu olarak küçük bi cevap vereyim: donuna kadar alma muhabbeti yok. 2002Den sonra yapılmış evliliklerde "edinilmis mallara katilma rejimi" uygulanir. Yani evlilik süresince alınmış mallar yari yariya paylaşılir. Banka mevduati dahil. Size tavsiyem madem arada saygi kalmadi anlaşmalı bosanın. Edinilmis mallari da paylaştığınızı detayli yazin. Mahkemede aylarca donuna kadar almak için ugrasmaya gerek yok. Medeni bi sekilde bitirin madem esiniz de böyle demiş. Yine de tecrubeli bir avukata yüz yüze danışsanız daha iyi olur

Bırakın donuna kadar almayı falan..
İnatlaşmak her zaman büyük krizlere yol açar..
Alın evin tapusunu makul de bir rakam alın..
Geçmişi silip keyfinize bakın..
O zaten hakettiğini bulacak sonunda..

Ben senin yerinde olsam takip ettirip, aldatıyorsa ispatlayıp(Eski konuna göre sanki öyle bir durum var) elimden ne geliyorsa uğraşırdım. Hiçbir şey talep etmeden biterse sonradan pişman olacakmışsın gibi geldi,adam pahalı arabalara binsin manitalarla gönül eylesin,bana onca hakaret etsin ben de ona anlaşmalı boşanma lütfunu göstereyim. Yok öyle bir dünya.
Anlaşmalı boşanmayı her zaman desteklerim de sinirim bozuldu konunu okuyunca

Ben cekismeli bosandim.. karsi taraf tazminat ve nafaka odememek icin direndide direndi.. yeni bi durusma yapilacakmis.. ama pes etmedim zaten olay mahkemeye kalmis.. ugrasmiyorum bile.. donuna kdr almak diye birsey olmaz.. ama ben kesinlikle taviz vermedim, anlasmaliya yaklasmadim.. ztn evlilik surecinde beni soyup sogana cevirdiler.. vallahi mecbur odicek diyelimki odemedi, Allah bilir zaten isini, yarina birakirda, yanina asla birakmaz.. bakalim tekrardan dosyayi temyize gondercekmi aptal.. anlasmali bosanip sonradan pisman olanlar cok bence..

Nisanda dugunde takilan miktar kadarini odemek zorunda.. Maddi manevi tazminat da alabilirsin.. Evlendikten sonra alinan seylerin de yarısı senin.. Mehir hakkin da var.. Cocuk yoksa nafaka alma derim..
Bir de, hakkini al elbet ama itişir inatlasir gbi gorunme.. Kararli ve dik dur

Hic bisey istemiyorum mu? o kadar uzuldun onu gecelerce bekledin, ev araba ne varsa al ondan. o zaten iyi kazaniyor gununu gun ediyor. sen niye ellerin bombos kalasin. Al valla ne varsa, arkandayim!

Tenezzul etmeyim diyip yersiz gurur yaparsan sonradan cok pisman olursun kolayca siyrildi diye.. Bu tenezzul etmek degil; sen hakkin olani alacaksin..

Hakkınızı alın bence.
İte bak, havalara bak ne demek ben istemezsem sen bir şey alamazsın sanki herif mahkeme???!?? Sırf bu cümle yüzünden hakkınızı almalısınız.

Nesi var nesi yoksa talep edin fazla fazla. Sinir oldum pezoya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…