• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma hakkında

Siz boşanmakta kararlı mısınız.Bence önce bunu düşünün.Farklı sebepler var mı yoksa tek sebep bu mu.Başka sebep yoksa bence bu halledilebilir birşey.Tabi bu benim.kişisel fikrim.
Daha önce ayrı yatma durumu oluyordu, her seferinde konuştum, hemen olmasa da bir iki gün sonra yatağa dönüyordu. Sonra buna uzun bir süre ara verdi. Bir gün çok yorulmuştuk ve sabah nöbeti var diye ayrı yatmasına müsaade ettim, böylece tekrar başlamış oldu. Dönem dönem ayrı yatıyor ve uzatıyor. Boşanmada çok kararlı değilim ama ciddi düşünmeye başladım çünkü kronik bir hal almaya başladı.
Belki terapi ile hallolabilecek başka sorunlarımız da var.

akşam uyaninca yatana kadar uyutma, sonra yedir yatır, nasıl olur ,bunu da dene
Gece maması mı diyorsunuz? Reflü ve kusma aspirasyon riski nedeniyle çok karşıydım ama onu da deniyorum. Bir kez gece 11 de uykuya geçti 6 ya kadar uyanmadı. Sonrası yine aynı hatta bu aralar diş ağrısından dolayı yemiyor içmiyor uyumuyor. Düzelmeden bozuldu yani.

Ruhsal ve fiziksel olarak hazır olduğum zaman gece emzirmesini kesmeye çalışacağım, uyumadan bir ya da 2 saat önce mama ile desteklerim olmadı.
Eşime nöbeteyken mesaj attım, ayrı uyumakla rahatsız olduğumu belirten. Okudu ve cevap vermedi. Üzerine konuşulmadı, mesaj ben attım ama o da konusunu açmadı. Sonra yine beraber uyumaya başladık. Bebeğimiz iç çektikçe bile uyandığını söylüyor, odalari ayırmamız gerektiğini söyledi. Şimdilik böyle yani.

Hanımlar merhaba, bir şey sorsam size. Benzer süreçlerden geçtiğimiz için. Böyle bir şey başına gelen ya da duyan var mıdır ya da şair burada ne demek ister konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Şöyle ki, 8 Kasımda çekişmeli dava açtı eşim olacak kişi. Öncesinde zaten avukatı avukatımla sözel görüşerek anlaşmalı boşanma talebinde bulundu ve biz de istemediğimizi söylemiştik yine sözel. Şimdi ise dün UYAP'tan baktığımda anlaşmalı boşanma protokolü sunumuna rastlıyorum. Ne yapmak istiyor acaba?

Hanımlar merhaba, bir şey sorsam size. Benzer süreçlerden geçtiğimiz için. Böyle bir şey başına gelen ya da duyan var mıdır ya da şair burada ne demek ister konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Şöyle ki, 8 Kasımda çekişmeli dava açtı eşim olacak kişi. Öncesinde zaten avukatı avukatımla sözel görüşerek anlaşmalı boşanma talebinde bulundu ve biz de istemediğimizi söylemiştik yine sözel. Şimdi ise dün UYAP'tan baktığımda anlaşmalı boşanma protokolü sunumuna rastlıyorum. Ne yapmak istiyor acaba?
Acaba ayrı bir konu mu açsaydınız ya, burda görünmeyecek sanki mesajınız cevap gelmeyebilir bu şekilde 🤔

Back
X