Boşanma hakkında

E adam savunmada derse ki yatakta terliyorum uyuyamıyorum içeri geçiyorum işte tıkanıyorum horluyorum bir sürü bahane var.. boşanmak istiyorsanız konuşun sırf ayrı uyuyor diye çekişmeli olup sıkıntı mı çekeceksiniz anlaşmalı ayrılın belli ki sevgi kalmamış
Evet o da var horluyor bazen. Bebeğimiz buna da uyanıyor, bebeğimiz uyanınca kendi de uyanıyor. Ben onu çok seviyorum, o kendini daha çok seviyor. Bebegimizin odasini ayırmayı teklif ediyor aslında ama ben hazır değilim emziriyorum hala.

Boşanma noktasında eminseniz eğer anlaşmalı olarak bitirebilecekseniz bu tür şeyleri gündeme getirip geçmiş öfkelerim mahkeme salonunda çözmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Evet o da var horluyor bazen. Bebeğimiz buna da uyanıyor, bebeğimiz uyanınca kendi de uyanıyor. Ben onu çok seviyorum, o kendini daha çok seviyor. Bebegimizin odasini ayırmayı teklif ediyor aslında ama ben hazır değilim emziriyorum hala.

Boşanma ile ilgili bence çok emin değilsiniz. Belli ki bebekle beraber hayatınızın düzeni şaşmış o düzeni oturtmaya çalışın ilk etapta.

Tazminat değil, güzel bir meslegim var. Daha çok o kusurlu oldugu için çocuk annede kalır gibi… Bilerek bu davranışını sürdürdüğü için kuru kuru bitsin istemem, çok üzülüyorum çünkü. Bosanma durumları ile ilgili hiç bilgim yok herhangi bir şekilde ne gibi farkı olur öğrenmek için soruyorum.
Çocuğu alamz. Sizin aşırı kusurlu olmadığınız sürece sizde kalır

Gece bebeğimiz uyandıkça o da uyanıyormuş. Meslegimiz aynı, ben ücretsiz izindeyim, onu anlamaya çalışıyorum yoruluyor tabi diyorum; ama ben olsam yine de eşim rahatsız oluyorsa yatağı ayirmazdim. Bazen tartistigimiz zaman da ayırıyor. Aldatma olduğunu sanmıyorum, asla yapmaz diyemem tabi.
Çözersiniz bence bu sorunu. Çözemezseniz boşanmaya bakarsınız derim ben. Alın karsınıza konuşun ciddi ciddi. Terapiye de gidin

Henüz kendisi ile boşanma konusunu konuşmadım. Şans verilir mi verilmemeli mi ? Uzun bir süre buna ara vermişti, tekrar başladı ve bundan en net şekilde hoşlanmadığımı bildiği halde bu davranışına devam ediyor olması benim boşanmayı düşünmeme sebep oluyor.
Hoşa gitmeyen bir durum evet. Ama çocuklu ailelerde böyle durumlar olabiliyormuş en azından çocuk iki yaşına gelene kadardır heralde. Peki sizce sebebi rahat uyumak mı yoksa aldatmadan mı şüpheleniyorsunuz? Çocuktan sonra eski ilişkiniz cinsel durumlarınız devam ediyor mu mesela yoksa soğukluk var mı?

Kişinin kendi attığı mesaj nasıl delil olur ?
Kişinin kendi attığı mesaj nasıl delil olur ?
Şöyle eğer böyle bir iddiada bulunuyorsa ve bu iddia böyle özel bir konuysa tanık ya da başka bir şeyle ispat edilmesi mümkün değilse bu iddiayı ileri sürdüğünde e en azından mesajla destekler. Mesajda karşı taraftan aksi bir cevap gelmediyse “aramızda böyle bir sorun vardı ve bunu çözmeye çalıştım “ diyerek en azından yan delil sunmuş olur ayrı uyumak boşanma nedeni sayılır ama tabi sebepleri desteklenmesi önemli hakimde kanaat oluşturur bu şekilde örnekler var gerekçede gösterilen

Tazminat değil, güzel bir meslegim var. Daha çok o kusurlu oldugu için çocuk annede kalır gibi… Bilerek bu davranışını sürdürdüğü için kuru kuru bitsin istemem, çok üzülüyorum çünkü. Bosanma durumları ile ilgili hiç bilgim yok herhangi bir şekilde ne gibi farkı olur öğrenmek için soruyorum.
Bence ciddi bir sorun yoksa konuşun ve terapiste gidin. Yürümüyorsa anlaşmalı boşanmayı deneyin. Yani çekişmeli boşanma en son tercihiniz olsun çünkü taraflar için gerçekten yıpratıcı ve hukuk cooook yavaş ilerliyor

Merhaba, herkese iyi sabahlar. Merak ettiğim bir konu var, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Eşimin benimle ayrı uyuyor olması boşanmada haklı sebep olur mu? Bunu nasıl ispatlarım mahkemede? Karşılıklı anlaşarak boşanmadan bir farkı olur mu benim haklarım açısından ?
Tek sebep buysa eşimle karı koca ilişkimiz kalmadı deyip boşanabilirsiniz.Ama bence en güzeli velayet nafaka tazminat vs. Eşinizle anlaşın anlaşmalı bosanin derim.

Gece bebeğimiz uyandıkça o da uyanıyormuş. Meslegimiz aynı, ben ücretsiz izindeyim, onu anlamaya çalışıyorum yoruluyor tabi diyorum; ama ben olsam yine de eşim rahatsız oluyorsa yatağı ayirmazdim. Bazen tartistigimiz zaman da ayırıyor. Aldatma olduğunu sanmıyorum, asla yapmaz diyemem tabi.
bazı insanlar gerçekten hemen uyuyor ve uyuyamıyor tekrardan alışsın yarın bi gün hasta olsan yada bi işin olsa bebekle kalsa ne olacak eşşek gibi bakacak alışsın kokunsuz uyuyamıyorum bende falan de sabırlısın cidden ben olsam kavga çıkmıştı sokakta yatardı

bence bebeğin yatağını ayır, gece geç saat bebeğini doyur , sabah erken kalk bebeğini doyur .kocan yanında bebek yan odada, sen mutlu kocanmutlu

gece yatmadan önce 11 gibi doyursan , sabah altıya kadar uyur.ücretsiz izinde isen zaten 6 aylık olmuştur bebeğin

bazı insanlar gerçekten hemen uyuyor ve uyuyamıyor tekrardan alışsın yarın bi gün hasta olsan yada bi işin olsa bebekle kalsa ne olacak eşşek gibi bakacak alışsın kokunsuz uyuyamıyorum bende falan de sabırlısın cidden ben olsam kavga çıkmıştı sokakta yatardı
Haklısınız, cok sabirli olduğumu anlamamı sağlayan iki insan; oğlum ve eşim. Evet kavga çıkaramıyorum o mizaç yok bende maalesef, zaten o mizaçta olsam böyle bir durum da yaşanmazdı sanırım.

Haklısınız, cok sabirli olduğumu anlamamı sağlayan iki insan; oğlum ve eşim. Evet kavga çıkaramıyorum o mizaç yok bende maalesef, zaten o mizaçta olsam böyle bir durum da yaşanmazdı sanırım.
haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz ses çıkarmayarak kavga edin demiyorum ama sorunun bi anda çözülmesi lazım çoçuğu tek yapmadım gel buraya de

Hoşa gitmeyen bir durum evet. Ama çocuklu ailelerde böyle durumlar olabiliyormuş en azından çocuk iki yaşına gelene kadardır heralde. Peki sizce sebebi rahat uyumak mı yoksa aldatmadan mı şüpheleniyorsunuz? Çocuktan sonra eski ilişkiniz cinsel durumlarınız devam ediyor mu mesela yoksa soğukluk var mı?
Cinsel olarak bir soğukluk yok, aynı şekilde devam ediyor. Aldattığından şüphelenmiyorum. Ve evet, en azından bir arkadaşım da bundan bahsetti ama o bu duruma alışmış artık üstüne gitmiyormuş. Ben alışmak istemiyorum.
Kendi ailem hep dağınıktı; annem varsa babam yoktu, babam varsa annem yoktu. Hafta sonları ya da tatillerde bir araya gelinirdi. İş hayatları sebebiyle böyleydi. Ve ayrı uyurlar mesela. Ben kendi ailemin böyle olmasını istemiyorum.

Çözersiniz bence bu sorunu. Çözemezseniz boşanmaya bakarsınız derim ben. Alın karsınıza konuşun ciddi ciddi. Terapiye de gidin
Genel olarak terapiye sıcak bakan biri değil kendisi. Boşanma seçeneğinden önce değerlendirmemiz gereken bir seçenek sanırım, teşekkür ederim.

Merhaba, herkese iyi sabahlar. Merak ettiğim bir konu var, bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
Eşimin benimle ayrı uyuyor olması boşanmada haklı sebep olur mu? Bunu nasıl ispatlarım mahkemede? Karşılıklı anlaşarak boşanmadan bir farkı olur mu benim haklarım açısından ?
Siz boşanmakta kararlı mısınız.Bence önce bunu düşünün.Farklı sebepler var mı yoksa tek sebep bu mu.Başka sebep yoksa bence bu halledilebilir birşey.Tabi bu benim.kişisel fikrim.

Back
X