- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Hamile olmadam yapicaktim ama emn olun ona bile deymez. Soyleki annem cok sicak bir kadn deildir yani pek belli etmez sevgisini. Onun iki kucuk cocugu var cocuklara bakar ilgilnr koynunda uyutr kahvaltisini hazrlayp sabah cagrir. Evi temizler eder ama ynede yaranamdi . Annemij tek kotu tarafi cok acilar cektigi icin kiznca cok soylenr yapmcam bakmicam der ama kiyamaz bu arda ya onun kocasi maalesef abime ne demeli?Önce o yengeyi tenhada sıkıştırıp bir güzel parçalayın.
Evet ben ve ablam var hangimizde kalmak isterse sikinti yok. Kendi babasindan maas kaliyomus sanrm oyle diyor anneannemin maasi bolunuyomuymus ne aman orasi sorun deil ben annemi basimin uzerinde tasrim yeterki artk uzulmesn hergun ayri bir kavga dusununki abim olucak salak annemi evden kovmus kac defa ekmeksiz kalms ki hap yutan bir kadin.Boşaninca anneniz sizinle mi yasayacak neyle gecinecek
Bende oyle diyorum ama annem onun soyadini bilr istemyrum diyor aslnda anlyorum cunku 31 senelik evli ve ben annemi hic mutlu gormedmBoşanmasin alın annenizi yanınıza bakin dedenizden alcagi 300 400 neye yetecek hem ilerde babanızın emekli maaşı olcak sabretsin bence orda kalmasın sizde kalsın kafanız rahat olur
Kesinlinkle geline laf soyledm bana dediki abinize sorun hani o neden gelmedi annenizi savunmaya demezmi. Hakli ama ona o cesareti veren bzm adam sandiklarmZAbilerde suç.sdn saymazsan karın hiç saymaz. Cokda fedakarlık yapmican işte ,yapanlar böyle sayılmıyor
Oh misler gibi al anacigini yanına mutlu huzurlu yaşasın rahat etsin
Kesinlinkle geline laf soyledm bana dediki abinize sorun hani o neden gelmedi annenizi savunmaya demezmi. Hakli ama ona o cesareti veren bzm adam sandiklarmZ
Ama birde bosanmasa yne gder kandirirlar bu kadincagazi torunlarina hic kiyamyo
Zaten antidepresan kullaniyo yani yillardir cok cekms birikmisler cokResmen cani bir abin var!!! Çiğ süt emmiş diye bunlara deniyor herhalde içim titredi. İnşallah bir an önce huzurlu bir hayata geçer annen. Yıllardır ne acılar biriktirdi acaba. Psikiyatri yardımı da almalı bence allahım yardım etsin!!!
Birde annem erkek evlada o kadr merakliymiski aldi meragini iste.Kolay olmayacak annen için yeni düzen ama ne kadr tak etti demek ki hiç kolay değil vallahi
31yil mutsuzluk ...intihar gibi hergun ama ölmuyorsun
Ablam da sende aman eşlerden dolayı en ufak.sikinti vermeyin de kadın rahat etsin kizlarindan yuzu gelecek belli ki, senin evladın da yaralarına merhem olur yapacak bisey yok.
Bende de var o Abiden
Birde annem erkek evlada o kadr merakliymiski aldi meragini iste.
Ablamda hamile.birde kizi var. Yeterki torun bakmak istesin.
Ustelik ablamin esinin annesi erken yasta vefat etms oda anneme cok bosan ben bakarm dedi. Benm esim desen agzi var dili yok oyleki 2gundr annem bzde rahat etsn diye kapiyo calmadan iceri grmez ki esimnde babsi normal deil kendi annesini biliyo cok sukur ordan sansliyiz
Amij canm insallahMaşallah o zaman damatları oğlu yerine koyacak ne yapalım hayat bu elimizdekilerle mutlu olmaya calisicaz gönül isterdi oğlu böyle değer versin ama imtihan denen bisey var.
Bundan sonrası güzel olsun inşaallah
Coook tesekkur ederm canm allah razi olsun inan sinirimi anlatmaya kelmeler yetmez bu yuzden bende bitsin istyorm umarm guzel olur bundan sonrasiGece gece sinirim zıpladı.Yengeye,abiye,babaya yorum yok!
Bulundugunuz ilin barosuna gidip adli yardım icin basvurun.Adliyeye de gidebilirsiniz,ordan da yol gosterirler size.
Baro annenize ucretsiz avukat atar ve yapmaniz gerekenleri,nafaka,tazminat konularını avukat size anlatır.
Anneniz sizin gibi bi evladı oldugu icin cok sanslı.Her şey gönlünüzce olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?