- 5 Eylül 2016
- 117
- 92
- 48
- Konu Sahibi Amphitritess
Kızlar bir yıllık evliyim memurum da yani maddi bir sıkıntım da yok daha önceden açtığım konudan ötürü biraz kendimden bahsedeyim daha zar zor bir hamileliğim oldu doktora gittik eşimle neyse yatmam gerektiğini bişey yapmamam gerektiğini sinir stresten uzak kalmam gerektiğini söyledi bunları söylemesinden yarım saat sonra eşim sigarayı bahane ederek suratını salladı neyse alttan alayım dedim yavaş yavaş bırakırım dedim sizde bilirsiniz ki alışkanlıklar kolay elde edilir zor bırakılır neyse dedim künefe yiyelim ama daha karnımızı doyurmamıştık hastaneden tahlil isterler diye aç bekliyordum o da künefeciye götürdü bu arada yanımızda da işyerinden erkek arkadaşı var bende aç olduğumu niye önce buraya geldiğimizi söyledim vay efendim beni doyuramamış ben çok para harcıyormuşum arabayı sinirle kırdı yan taraftada hamburgerci vardı oraya girerken bende etmeyeceğimi söyledim ondan sonra olaylar başladı küfür etmeye kadar gitti görseniz seviye yerlerde neyse anneme de küfür edince ben şirazeden çıktım tabi ki de bırak beni ben kendim giderim dedim hani bir özür bir af dileme zaten yok beni avmnin orda bıraktı düşünün hamileyim ev ilçede beni merkezde bırakıp gitti eve gelince de kanamam oldu az buna haber vermişler neyse hastaneye geldi o gün tekrardan bir tartışma olmadı eve geldik yemek hazırladı işte bende yemedim iki gün ağzıma bişey koymadım desem yeridir sabah eşyalarımı aldım gitmeye çalışıyorum bırakmıyor yok abim gelecekmiş o götürecekmiş abim İstanbul'da yaşıyor bende kendimin de birey olduğunu istediğim zaman istediğim yere gideceğimi söyledim yine bağırmalar çağırmalar bana diyor ki sen gideceksin hem diyor hem de bırakmıyor bende adam olmadığını adam olsa ceketini alıp kendisinin gitmesi gerektiğini söyledim o da ben öyle adam değilim sen gidersin bu evden dedi bende adamlık böyle olmaz dedim neyse yine sakinleştim dedim şunu kavgasız küfürsüz halledelim dedim annemi aradığımı söyleyince annemi aramış yok ben sigarayı bırakmıyormuşum da zaten zor olmuş bebek Allah aşkına bebeği düşünen biri bana böyle davranır mı neyse eve gelme dedim gelmedi ne bir arama ne bir msj yani kendini haklı görüyor bende sinirden onun annesinin öyle olduğunu söyledim zaten kaynanam da param var diye beni sevmiyor memlekete gidince sürekli bize masraf yaptırıyor hiç bir zaman kötü söz söylemedim gerçekten tavrımı belli ettim ama hakaret boyutuna hiç gitmedim annem ağlıyor ben ağlıyorum bilmiyorum gerçekten kötü durumdayım